Viimeksi katsomani elokuvat

Traddash

Active Member
Vastaus: Viimeksi katsomani elokuvat

Kävin äsken katsomassa uusimman Resident Evilin ja oli kyllä hyvä leffa mielestäni, parempi kuin kesällä nähty The Expendables. Jopa pari pelin hahmoa jotka esiintyvät leffassa ovat parempia hahmoja kuin pelissä esiintyvät.
 

Berserker

New Member
Vastaus: Viimeksi katsomani elokuvat

Inglorius Basterds Lyhyesti vuoden parhaimpia elokuvia jota kenenkään ei pidä jättämän väliin! Mars leffateatteriin!!
Ihan ok. Ei mitään mieltä räjäyttävää. Mä tykkäsin kyllä siitä dialogista, elokuvan parhaita puolia.
 

TehJozma

New Member
Vastaus: Viimeksi katsomani elokuvat

Viimeviikon loppuna tuli katsottua Book of Eli ja tänään Gran Torino. Voi molemmista sanoa että tuli yllätyksenä miten hyviä leffat olivat. Book of Elistä odotin keskinkertaista toimintaleffaa ja Gran Torinosta tylsää kokoajankellostapaljonleffaajäljellä tuotosta. Leffojen jälkeen oli molemmista täysin päinvastaiset fiilikset. Erityisesti Gran Torino jää ehdottomasti parhaisiin katsomiini leffoihin, vaikka pari vuotta myöhässä tuli se katsottuakin.
 

Tube

Member
Vastaus: Viimeksi katsomani elokuvat

Tulipas tsekattua John Carpeterin "The Thing". En voi ymmärtää miten en oo ymmärtänyt katsoa tätä loistavaa kauhuklassikkoa aiemmin.
 

Hankkija

Active Member
Vastaus: Viimeksi katsomani elokuvat

Tulipas tsekattua John Carpeterin "The Thing". En voi ymmärtää miten en oo ymmärtänyt katsoa tätä loistavaa kauhuklassikkoa aiemmin.
Toi leffa on kyl tajuttoman hyvä. Oon kattonu sen varmaan 10x ku skidinä sen nauhotin ja tuli nähtyä painajaisia. Viimeksi tullu kaverin kans katottua toi alkuvuodesta.

Edellinen leffa minkä kävin kattoon oli Scott Pilgrim ja voin kyl suositella sitä. Oli erittäin hyvä keffa pitkästä aikaa.
 

NoeinJ

New Member
Vastaus: Viimeksi katsomani elokuvat

Itse tuli katsottua kolmen leffan putki. Ensimmäisenä oli Prince of Persian: Sands of Time. Tämä oli aivan järkyttävää kuraa. Toiminta oli rumaa, näyttely ala-arvoista ja kaikinpuolin aivan hirveää :D

Toisena leffana oli The Merry Gentleman, tämä tuli puun takaa. Michael Keatonin ohjaama elokuva omaan elämään kyllästyneestä palkkamurhaajasta, jota esittää Michael Keaton. Elokuva oli kummallinen sekoitus lievää huumoria ja vakavaa draamaa. Todellinen yllättäjä, varsinkin Michael Keatonia oli ilo seurata, suosittelen kyllä kaikille katsomaan.

Kolmantena ja viimeisenä leffana tuli katsottua Splice. Kertoo pariskunnasta jotka työskentelee geenimanipulaatio alalla. He tekevät sitten ihmismäisen olion, noin jotenkin juoni :D. Idea on leffassa hieno ja toteutus laadukas, tarina ei vain minusta kanna kovin loppuun asti ja elokuvan loppu on ehkä vähän liian lässähtänyt. Päänäyttelijöitä on kyllä pakko kehua, Adrian Brody ja Sarah Polley tekevät hienoa työtä. Ovat erittäin uskottavia rooleissaan, heidän innostus ja lannistuminen oikeasti välittyy katsojalle. Tätä elokuvaa en kyllä suosittele kaikille, ainakin scifinörtit ovat kuin kotona.
 

tOn1ni

New Member
Vastaus: Viimeksi katsomani elokuvat

Tulipas tänään oikein vedettyä kunnon sivistysmaratoni, kaksi loistavaa leffaa putkeen.

Ensin katsottiin "The Shawshank Redemption" jonka jälkeen katsottiin veljen kanssa vielä "The Usual Suspects". Ensin mainitun olin kyllä jo nähnyt aiemminkin, mutta kyllä se edelleenkin ihan yhtä vaikuttava teos oli. Jälkimmäinen taas oli ihan uusi tuttavuus, joka tuli ihan arvosteluiden perusteella valittua. The Usual Suspectsin alku ehkä oli vähän hidastempoinen ja ei niin kovin kiinnostava, mutta mitä pidemmälle pääsi sitä mielenkiintoisemmaksi leffa muuttui ja juonikäänteitä lyötiin eteen niin että kolisee.

Kantsii teidän muidenkin tsekata kyseiset leffat, ette varmasti pety :)
 

beddis

Member
Vastaus: Viimeksi katsomani elokuvat

The Usual Suspectsin alku ehkä oli vähän hidastempoinen ja ei niin kovin kiinnostava, mutta mitä pidemmälle pääsi sitä mielenkiintoisemmaksi leffa muuttui ja juonikäänteitä lyötiin eteen niin että kolisee.
Itse arvasin tuon loppuratkaisun melko varhaisessa vaiheessa, mutta eipähän tuo leffaa pilannut :)
 

Jelian

New Member
Vastaus: Viimeksi katsomani elokuvat

Käytiin ukon kanssa äskettäin katsomassa Machete, viimenkin elokuva saatiin myös tänne Suomeen! Samaan aikaan, kun muualla se on jo julkaistu Blu-Raylle... Mutta ei hätiä, mentiinpä nyt silti ihan teatteriinkin katsomaan (SuperPäivä Finnkinolla), on tätä niin monta vuotta odotettu. Ja olihan tämä juuri sellaista menoa, jota voi odottaakin!

Mukana oli paljon hyvää huumoria, esimerkiksi Luzin/Michelle Rodriguezin talolla,
kun pahis oli tapettu lihalämpömittarilla ja hänen kotinsa räjähti, jolloin mittari paukahti kovaa vauhtia punaiselle.
Tai sairaalassa, kun Machete
vetää mahan auki ja heijaa suolella itsensä alakertaan ikkunan kautta.
:D Ehdottomasti elokuvan upeimpia kohtauksia.

You just fucked with the wrong mexican!

Eihän tässä mitään äärimmäisen syvällistä elokuvaa ollut odotettavissakaan, mutta mikäs tässä. Elokuva täynnä kauniita naisia, hyviä näyttelijöitä, huumoria, erikoisia tappokohtauksia ja toimintaa muutenkin oikein mainiosti noin määrällisesti. Uskon, että Grindhouse-sarjasta pitäneet viihtyvät oikein mainiosti leffan parissa.

Seuraava traileri kehiin! Thanksgivingin kai joskus huhuttiin olevan seuraava projekti...
 

peoh1985

Active Member
Vastaus: Viimeksi katsomani elokuvat

Black Swan tuli käytyä katsomassa. Aivan huikeaa audiovisuaalista tykitystä ja Natalie Portman oli käsittämättömän hyvä. Kuninkaan Puhe on varmasti aikamoinen elokuva, kun vei tältä parhaan elokuvan ja ohjauksen Oscarit. Mila Kunisille vielä erikseen plussaa :p

5/5
 

keräilijä124

New Member
Vastaus: Viimeksi katsomani elokuvat

15.4

Rio (Blue Sky Studios, 2011)
Pitihän tuo mennä katsomaan, kun sanottiin tehtävän Rovion kanssa.
Näkemän perusteella kyllä kehtaa sanoa että kyllä tämä on ehkä
vuoden paras elokuva.

16.4

Autot (Pixar, 2006)

Vaikka tässä leffassa oli kyllä hienoa animointia, niin en ole kyllä ikinä
lämmennyt tälle. Noh, tsekataan nyt Autot 2 jos vaikka ote olisi parantunut.
 

tungata

Member
Vastaus: Viimeksi katsomani elokuvat

Tulipas tsekattua John Carpeterin "The Thing". En voi ymmärtää miten en oo ymmärtänyt katsoa tätä loistavaa kauhuklassikkoa aiemmin.
Elokuvasta on tehty myös saman niminen peli, joka oli yksi PS2:n parhaista. Pelin loppu oli kuitenkin huono.
 

Omenanraato

Well-Known Member
Napapiirin sankarit 3...jossain arviossa pidettiin sarjan parhaana osana. En kyllä ymmärrä miten. Kyseisen sarjan leffaksi vielä karmeampaa tuubaa.
Ois jättänyt parit muna pelleilyt pois, niin tästä ois saanut ihan keskiverto draama leffan, joka ois ollu kuitenkin ihan katsottava ja pistänyt pohdiskelemaan elämää.
Mutta ei..lisäksi kuljetettiin täysin erillisiä tarinoita, jotka ei edes punoutuneet yhteen mitenkään.

Olen pitänyt ykkösosasta, kakkonen oli vielä 2/5, mut tää oli 0,5/5*
 

OMI3R

Well-Known Member
Viimevuoden oscargaalassa vuoden elokuva oscarin voittanut Moonlight, mitähän mä nyt voisin tästä sanoa niin ettei aleta ottaa herneitä nenään? Noh siis, homoleffoja on ennenki nähty/tehty ja paljon parempia sellaisia, (MILK, Brokeback Mountain ym) nyt tässä kävi niin että homoseksuaali oliki tummaihoinen poika ja sekös nyt ihmisiä niin suuresti koskettaa? Siinä sit oli parin tunnin verran sössöttelyä ja jaarittelua enkä oikee saanut koko ideasta mitään suuria tuntemuksia irti. Myös kyseisestä leffasta päärooli oscarin voittanut Mahershala Ali oli vähä vaisu ja on paljon parempia suorituksia tehneet näyttelijät jäänyt ilman pystiä.

Noh tää oli nyt tämmönen... 5/10
 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
15:17 Pariisiin. Ohjaajana Clint Eastwood antoi toivoa hyvästä elokuvasta, mutta tällä kertaa se ei auttanut. Alkaako vanha legenda menettää otettaan? Elokuva oli pliisu, aivan liian arkinen. Se että mehustellaan ennakoissa ja trailereissa jännityksellä, toiminnalla ja terrorilla, on kaukana elokuvan todellisesta luonteesta. Tämä on pikemminkin hyvin maanläheinen tarina kolmesta ystävyksestä, jotka lähtevät Euroopan matkalle. Toki välillä vilautellaan tulevaa, mutta nämä ovat niin nopeita pätkiä, etteivät juuri auta.

Ensin fiilistellään poikaporukan lapsuutta ja sitten opiskeluaikaa. Sitten reissataan, käydään syömässä, otetaan valokuvia ja keskustellaan. Kaikki on sellaista normijuttua, jota jokainen meistä tekee lomamatkallaan. Kun lopulta hypätään Pariisin junaan, on koko homma paketissa muutamassa minuutissa. Ei tullut mitään kauhun tai jännityksen tunteita. Vähän toimintaa ja se oli siinä.

Onneksi elokuva oli vain noin puolitoista tuntia. Ei olisi kovin paljon kauemmin jaksanut teatterissa kärvistellä.
 

Aphex

Active Member
Alex Garlandin Annihilation - Hävitys on nyt Netflixissä. Erinomainen scifikauhu, vaikkakin aika erilainen kuin lähdekirjansa.
 

Fly

Toimittaja, graafikko
Ylläpitäjä
Alex Garlandin Annihilation - Hävitys on nyt Netflixissä. Erinomainen scifikauhu, vaikkakin aika erilainen kuin lähdekirjansa.
Tuli tsekattua pätkä perjantaina. Leffa lupailee paljon, mutta muuttui loppua kohden todella erikoiseksi taidemässäilyksi. Jätti paljon kysymyksiä, enkä oikein tiedä mitä mieltä olin.

Hävityksen lisäksi eilen tuli katsottua Netflix Original Pee-Wee's Big Holiday. Alkuperäinen kasarikomedia Pee-Ween Suuri seikkailu ei ollut itselle tuttu. Uutukaisen tiiraili läpi ihan mielellään, vaikka ei mikään mestariteos olekaan. Pätkää voisi kuvailla parhaiten hyvänmielen elokuvaksi. Näyttelijä Joe Manganiellon ja Pee-Ween välinen kemia tuo elokuvaan eniten hauskuutta.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom