Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Watch Dogs

Vastaus: Watch Dogs

Onko Uplay pakollinen online pelaamisen kannalta? Mikäli ei, niin mitä tästä hyötyy? Esim. AC Black flag:ssä skippasin uplayn surutta joka käynnistyksellä.
 
Vastaus: Watch Dogs

Tätä nyt tänään hyvän matkaa pelailtua, aika paljon tehty sivutehtäviä ja kerätty rahaa. Pakko todeta tää peli on helkkarin HYVÄ! Gta tulee voimakkaasti mieleen, tässä vain hemmetisti enemmän tekemistä, graffoista pikku miinus, paikoittain todella nättiä välillä hieman rosoisempaa mutta sulavuus paikkaa paljon :). Valaistus on kyllä aivan nextgen tasoa, täytyy kokeilla tuota tähtäyksen avustusta muuttaa jos auton ajaminen muuttuisi viellä enemmän omaan makuun sopivaksi.
 
Vastaus: Watch Dogs

Onko Uplay pakollinen online pelaamisen kannalta? Mikäli ei, niin mitä tästä hyötyy? Esim. AC Black flag:ssä skippasin uplayn surutta joka käynnistyksellä.

Itselläni on ainakin uplayhin tallettunut peleistä..joilla saa sitten bonus kamoja peliin..auton..aseen..jne
 
Vastaus: Watch Dogs

Jonkun verran on nyt tullut testattua ja sellainen "ihan hyvä, mutta ei mikään huippu"-pelihän tämä on tähän mennessä ollut, eli Ubisoft ei taaskaan yllätä. Nykykonsoleille tämä kuitenkin tuli erittäin tarpeeseen, kun pelivalikoima ei ole konsoleiden julkaisun jälkeen merkittävästi kasvanut. Sellaisia pieniä juttuja tässä alkuun on tullut huomioitua, että laiskasti ei olla jaksettu edes yhtä radiokanavaa tehdä peliin ja lukuisat myynnissä olevat asut ovat vain erilaisia väriversioita kahdesta eri asumallista.

Itse olen hyvin skeptinen tuon "hemmetisti enemmän tekemistä kuin GTA V:ssä"-väitteen suhteen ainakin vielä tässä vaiheessa.

edit: Online-hakkeroinnissa on kyllä hyvin onnistuttu yhdistämään yksinpeli ja moninpeli toisiinsa.
 
Vastaus: Watch Dogs

Hohhoijaa....

Ennakkotilattu Classic-edition lukossa täälläkin. Peruutin lisähörppeitten menettämisen uhallakin ennakkotilaukseni, yritin ostaa Storesta uusiksi samaisen Classic-editionin. Ei onnistu sekään! Virhe on tapahtunut (E-82000171). Kun koitin lisätä rahaa lompakkoon, tulee huomautus luottokorttitietojen virheellisyydestä. Tarkistin, ovat kyllä oikein.

Menin asetuksiin,palautin käyttöoikeudet ja yritin ostaa taas. Sama homma, ei tule valmista. Vilkaisin Psblogiin: kauhea hässäkkä Euroopanlaajuisesti tästä asiasta päällä, tosin tuohon aiemmin mainitsemaani erroriin en keskustelussa törmännyt. Lääke: kone pois päältä ja huomenna uusiksi. Saavat Sonyn nörtit ratkaista ongelman. Noloa silti, "ensimmäinen pre-download -peli"...
 
Vastaus: Watch Dogs

Paikallisesta Anttilasta haettu viimeinen kappale Watch Dogs-bundleja. Reippaan tunnin jälkeen tekisi mieli paukuttaa koko yö, mutta aamuinen työmaalle siirtyminen verottaa. Mutta kaunista pelattavaa on ja kaikin puolin laadukasta tekoa niin peli kuin ohjainkin. Konsoli itsessään on yksinkertaisesti tyylikäs. Odotellaan nyt alkuinnostuksen laantumista, joilloin asioita pääsee arvioimaan realistisesti.
 
Vastaus: Watch Dogs

Ensimmäinen ilta tämän parissa ja päälimmäisenä hämmennys. Vielä ei selvinnyt onko kyseessä lintu vai kala. Eteen on levitetty kaupunkikartta. Siellä täällä sivutehtäviä tai muuta kivaa. Pääjuonen symboli kutsuu vastuttamattomasti jatkamaan eteenpäin. En kuitenkaan uskalla edetä ennenkuin tämä alun hämmennys pelin olemuksesta käy selkeämmäksi.

Idea on kuitenkin timanttia. Isoveli valvoo ja tavan kansalaisen on syytä rootata kännykkänsä.
 
Vastaus: Watch Dogs

Pari tuntia takana ja ei valitettavasti herätä hirveästi innostusta edes jatkaa peliä, tökkii vain niin paljon. Tuo "hakkerointi" jolla peliä myydään on aivan naurettavaa touhua, pelkkää neliön painamista, ja sekin on esim. takaa-ajo tilanteissa tehty mahdollisimman helpoksi, peli alkaa piippaamaan kun vihollisen auto on otollisessa kohtaa. Painat siis neliötä ja saat slo-mo kuvaa kun autot törmää tolppaan tai toisiinsa, alkuun toki hienon näköstä mutta sen kymmenennen kerran ei niinkään enää.

Onko tosiaan niin että nuo pelin sivutehtävät on niitä rikosten ehkäisyjä ja jengipiilopaikkoja? Ne alko jo kyllästyttää kun ne rikosten estotkin ovat käytännössä aina sitä että olet kulman takana kärkkymässä ja odotat että ruutuun tulee punainen teksti jolloin käyt päälle.

Kokeiltiin myös tuossa tuota 8 pelaajan freeroamia, meitä oli tosin kaksi, mutta huomattiin silti hyvin nopeasti että freeroam ei tarjoa oikein mitään, siellä ei ole sivutehtäviä eikä mitään mikä pitäisi pelaaajat kiireisenä. Voisi sanoa että se on köyhän miehen GTA Online, selkeästi Ubisoft on sitä tässä hakenut takaa mutta epäonnistunut siinä täysin, kaupunki on vain aivan tyhjä ja ei siellä edes ole mahdollisuutta samanlaiseen touhuun kuin GTA:ssa joten luovuus ei pääse vauhtiin, ainoat kulkuvälineet kun on autot ja prätkät niin ei siinä paljoa voi tehdä muuta kuin aiheuttaa tuhoa, joillekin se on varmaan coolia mutta kyllä se alkaa tympimään sen 10 minuutin jälkeen.

Bugeja kyllä löytyy, Kopi hyppäsi auton katolle seisomaan ja itse lähdin ajamaan, ja vaikka menin minkälaista rallia autolla, siellä katolla se Kopi pysyi kuin liimattuna :D Vaikka vedin täysillä seinään, kaveri ei tippunut kyydistä. Ja Kopi kun oli hosti, niin en välillä pystynyt ostamaan pelin kaupoista mitään, sattumalta löydettiin yksi kauppa josta pystyin ostamaan aseita, mutta muissa oli teksti "shop unavailable". Voin profiloida kadulla tallaajia mutta en voi hakkeroida pankkitilejä, mutta pelin hosti pystyi. Mitä järkeä tehdä freeroam jos hosti on ainut joka voi asioita tehdä, muut seuraavat vierestä peukalot suussa.

Vihollisten AI on myös todella vaihtelevaa, äsken olin jengitukikohdassa, ja vaikka paikan pomo ei tiennyt että olen siellä eikä tienneet muutkaan vihut, niin tein ilmeisesti jotain ja pomo sinkaisi karkuun. Hauskaa oli se että se pomo oli ainut joka lähti karkuun, muut olivat tietämättömiä kaikesta, niin, ja pitäisi varmaan sanoa että mun ja pomon välissä oli kaksi kerrosta betonilattiaa välissä ja se ei olisi voinut millään huomata mua mutta peli päätti näin niin sillä mentiin :D Homma eteni niin että se pomo ajoi paikasta ulos autolla noin 20m, pysähtyi, hyppäsi ulos autosta keskellä tietä ja lähti juoksien karkuun vaikka tie olisi ollut auki.. loppuko siltä bensa vai mitä se meinas?

En suosittele tuhlaamaan rahaa tähän peliin, odottakaa hetki niin eiköhä sieltä jotain parempaa tule markkinoille viimeistää syksyksi. Tämä peli on kyllä oikea hype Titanic, hirvee hehkutus mutta karille mentiin ja kovaa
 
Vastaus: Watch Dogs

Aika paljon samaa mieltä Hutun kanssa. Onneksi en kauheasti peliltä edes odottanut.
Grafiikat ovat PC:llä ultralla ihan hienohkot, mutta nyky peliltä voisi jo enemmänkin odottaa. Se että peli tuli vielä myös PS3:lle ja Xbox 360:lle on varmasti grafiikoita jarruttanut.

Autolla ajaminen on tylsää. Autoilla ei tunnu olevan massaa juuri ollenkaan ja ohjaus tuntuu siltä että auto menee vain raiteita pitkin juurikin sinne mihin käännät.
Muut autot ja objektit lentävät vain tieltä pois kun niitä päin kolaroit. Fysiikat tuntuvat olevan kaikin puolin pahasti hakusessa.

Hakkerointi käy nopeasti tylsäksi mikä on aika huono juttu kun koko peli sattuu aika paljon perustumaan juuri siihen.

Bugeja löytyy vähän liikaakin ja varsinkin tekoälystä. AI hahmojen käyttäytyminen vaikuttaa muutenkin välillä kehnolta ja luonnottomalta.

Kokonaisuudessa toteutukseltaan yllättävänkin heikko esitys. Kakku päältä kaunis, mutta pinnan alta jotain muuta.

Tarina tosin voi vielä pelatastaa vähän.

Jos GTA V:n haluaa verrata niin ei ole Watch Dogsista sitä haastamaan ollenkaan. Tekemistäkään tässä ei ole läheskään niin paljoa kuin GTA:ssa.
GTA jää ehkä grafiikoissa, mutta on muuten toteutukseltaa kaikin puolin paljon laadukkaampi.
 
Vastaus: Watch Dogs

En suosittele tuhlaamaan rahaa tähän peliin, odottakaa hetki niin eiköhä sieltä jotain parempaa tule markkinoille viimeistää syksyksi. Tämä peli on kyllä oikea hype Titanic, hirvee hehkutus mutta karille mentiin ja kovaa

Joo perjantaina tulee Mario Kart 8, joten eiköhän se ole siinä :D

Oli tarkoitus hommaa tämä Wii U:lle myöhemmin, mutta nyt kun lukee arvosteluja ja mielipiteitä, niin voipi olla, ettei tartu mukaan edes alelaarista. GTA V on edelleenkin pelaamatta, että ehkä sitten ennemmin se, jos tämän tyyppistä peliä tekee mieli pelailla.

Erityisesti harmittaa tuo ajotuntuma, joka on tämän tyyppisessä pelissä niin tärkeä. Jopa jotain Driv3riä pelaili aikoinaan ihan mielellään erinomaisen ajotuntuman ansiosta, vaikka peli oli muuten täysin kustu.
 
Vastaus: Watch Dogs

Nyt ei pääse ei sitten millänsäkään Ubisoftin serverille pelaamaan Watch_Dogsia (XOne)?

Vartin koettanut käynistellä peliä uudelleen vaan ei auta kun ei ota yhteyttä. Voihan peliä pelata verkotta, mutta hommasta puuttuu sitä jotain kun tietää että inveidauksia ei voi tulla :<
 
Vastaus: Watch Dogs

Jos nyt kuitenkin jätetään nämä jo ennen pelin julkaisua lukkoon lyödyt agendat vähemmälle. Nintendo Wii U saa oman versionsa sitten joskus. Nähtävästi se nyt kovasti harmittaa ja tekee mieli painaa peliä alas kaikin voimin.

Watch Dogs ei ole näyttäytynyt koko laajuudessaan kenellekkään tässä ketjussa. Ensimmäisen illan perusteella ei arvosteluja vielä kirjoitella.
 
Vastaus: Watch Dogs

Kaupasta tuli tänään kyseinen peli haettua ja iloinen yllätys GTA onlinen tiuhan hakkaamisen jälkeen. Iso miinus tulee kyllä tuosta ajamisesta se on samaa luokkaa kuin aikoinaan PS2:sen Driv3r pelissä. Ikävä kyllä tässä pelissä on noita takaa-ajoja ja poliisia karkuun menemistä aika paljon ja joka kerta ärsyttää lähteä ajamaan millä tahansa menopelillä sillä ne ovat erittäin tönkköjä ajella.
 
Vastaus: Watch Dogs

Jos nyt kuitenkin jätetään nämä jo ennen pelin julkaisua lukkoon lyödyt agendat vähemmällle. Nintendo Wii U saa oman versionsa sitten joskus. Ymmärrettävästi se nyt kovasti harmittaa ja tekee mieli painaa peliä alas kaikin voimin.

Peli ei ole näyttäytynyt koko laajuudessaan kenellekkään tässä ketjussa. Ensimmäisen illan perusteella ei arvosteluja vielä kirjoitella.

Samaa mieltä Nisun kanssa. Ihan turha aloittaa mitään GTA vs WD väittelyä liian hätäisin johtopäätöksin. Tässä pelissä on omat vahvuudet jotka ainakin minulle kolisevat. Open worldin ystävänä tekemistä ja sattumanvaraisia tapahtumia riittää ja pelattavuus toimii hienosti. Multiplayer on vielä hakusessa, mutta mites se oli GTA V:n kanssa pelin alkumetreillä? Sori, oli vaan pakko ;) Kukaan ei pakota tästä tykkäämään, joten tutustutaan tähän tekeleeseen kaikessa rauhassa ja katsotaan miten pitkälle se kantaa. Omalla kohdalla kolisee jo siitäkin syystä, että open worldeja ei todellakaan ole liikaa PS4:lle tällä hetkellä :)
 
Vastaus: Watch Dogs

Meitä on niin moneen eri junaan. GTA:ssa tuli vedettyä juonta kun siellä ei vain jaksanut tehdä mitään muuta ja koko peli oli niin tylsä. Tässä meni ekat 2h vain kaikkeen muuhun kuin juoneen.

Ei se GTA huono ole, mutta ei se sen kummoisempi ole kuin tämäkään.

Tuntuu kaikki open worldit toistavan todella nopeasti itseään.
 
Vastaus: Watch Dogs

Toisille uppoo ja toisille ei, itse olen sen verran yksinkertainen tapaus viihdyttää että pelkkä ajelu ja kävely open world peleissä on suurta seikkailua. Kuten bandicootti sanoi, ei oikee ole kauheesti open world pelejä ps4lle tarjolla tällähetkellä.

Itselläni eka ilta takana ja tykännyt todella paljon, pelkkä ihmisten salakuuntelu on jo viihdyttävää touhua. Hakkerointi on simppeliä mutta hauskaa, sekä vastaan on tullut myös hieman vaikempia hakkerointi mini pelejä. Jotka piristävät pelkkää neliön rämpytystä. Peli näyttää omiin silmiin todella hyvältä ja suuri plussa syrjäseuduista ja hienosta maaseudusta. Muutamia minipelejäki kokeilin, kuten ryyppypeli, hedelmäkolikkopeli, pallo kupissa muistipeli (vai mikä se oikee nimi on) shakkia jne.

Tykkään hahmosta todella paljon, jotenki tulee semmonen bad ass fiilis kun on pääsy kaikkialle ja voi aiheuttaa kaikkea kaaosta. Tarina vaikuttaa muutenki mielenkiintoiselta hahmoineen ja kaikkineen, ohan se semmonen perus olen tavis mutta sitten multa vietiin jotain nyt olen vihainen ja haluan kostaa meininkiä. Mutta se on ns "helppo" tapa laittaa tarinaa nopeesti eteenpäin.

Autoja toki sais olla enemmän kun se päälle 60 mitä täs nyt on. Suurin osa ajasta on kuitenki menny ihan kävellen ja ihmetellen, pitkät matkat tulee tehtyä autolla. Ehkä olen kuuro ja vanha mies jo, mutta mun mielestä autoissa tuntuu olevan sitä munnaa. Mitään GTAV VS W_D vertauksia en jaksa ees alkaa tekee, kyseessä on nyt kuitenkin ihan eri peli ihan eri firmalta ja Rockstar lafka on nyt ihan oma lukunsa.

Paljon hyvää tässä pelissä kuitenkin on, eikä missään nimessä huono eikä varmasti aivan huippu 10/10 mitä pelaa vielä vuosien päästä. Oli se peli sitten mikä tahansa, se ei voi miellyttää kaikkia. Muistan kun eilisen kun ihan samat ei tässä ole paljon mitään tekemistä ja kaupunki on tylsä eikä sielä jaksa olla marmatusta GTAV pelistä. Eikä siinä mitään, ketään ei voi pakottaa tykkäämään.

Itse olen onneksi se onnekas jota on helppo viihdyttää. Huomenna jatketaan, silmät on tältä päivältä punasina ja peli tulee varmasti uniin.
 
Vastaus: Watch Dogs

Tuli ostettua watch dogs, osin uteliaisuudesta ja osin siksi että AC ja infamous sarjan pelien vanhemmat osat eivät oikein ole iskeneet.

Eka kokeilun perusteella ok, GTA V jäi väliin mutta GTA IV:tä haukottelin muutaman tehtävän verran kunnes kyllästyin totaalisti.

Kieltämättä hiukan huvittavasti hakkerointi tapahtuu vain yhdellä napilla, mutta ehkä niin parempi, sitä tehdään paljon ja jonkinmoinen minipeli siinä menettäisi mielenkiintonsa nopeasti.

Alun perusteella sen oloinen että tätä tulee pelattua enemmänkin, kaikki tuntuu olevan perushyvin kohdallaan, en äkkiseltään keksinyt isompaa valittamista. Alku on kädestä pitelyä mutta ehkäpä se siitä kehittyy. Autolla ajaminen ei ole parasta a-luokkaa, mutta luulisin tulevani toimeen sen kanssa.
 
Ylös Bottom