P
Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)
MS puhui muistaakseni joskus, että tähtäävät 4 isoa peliä vuodessa rytmiin, mutta Bethesdan oston jälkeen tuntuu, että rahkeita voisi olla vieläkin kovempaan tykitykseen.
Day one peli tarkoittaa sellaista peliä, joka on saatavilla sinä päivänä, kun se julkaistaan kyseiselle alustalle. Tällä tavalla asiasta puhutaan yleisesti. Esim. peli x saapuu day one Game passiin, käytetään, kun peli tulee heti julkaisussa Game passiin. Olisi mahdotonta, että se tulisi aiemmin, koska sitä ei ole aiemmin saatavilla ko. alustalle. Tässä henkilökohtaiset semanttiset analyysit eivät ole samalla tasolla käytössä olevan puhumisen tavan kanssa. Esimerkki:
- Not only is Undertale coming to Xbox consoles, it'll also be available through Xbox Game Pass on day one.
Indie classic Undertale launches on Xbox One, Xbox Series X|S, and Xbox Game Pass tomorrow
Undertale launches for the first time... on Xbox and Xbox Game Pass.www.windowscentral.com
Jos ei ole mitään lisättävää, niin miksi kommentoit.Voitte toki jatkaa maalitolppaleikkiänne tästä asiasta keskenänne, tähän minulla ei ole mitään lisättävää.
No jätä sitten ne Yakuzat ja Octopath Travelerit pois laskuista jos se noin kovasti häiritsee.
Ei minun ole vaikea myöntää että Game Passiin saisi tulla enemmänkin isoja third party -pelejä. Tottakai saisi tulla. Mutta tilanne ei ole täysin nollassa tai "toivoton" niinkuin annat viesteissäsi ymmärtää. Eikö esim. tämä parin viikon päästä julkaistava Outriders ole tarpeeksi iso third party -peli?
Jos ei ole mitään lisättävää, niin miksi kommentoit.
Uskomatonta että tälläisestäkin asiasta saa väittelyn pystyyn? Day Onea kun on ihan yleisesti käytetty terminä pelistä, joka tulee alustalle ensijulkaisunsa yhteydessä aka Day One. Voitte toki jatkaa maalitolppaleikkiänne tästä asiasta keskenänne, tähän minulla ei ole mitään lisättävää.
Miika, jos et olisi niin mukava ja fiksu, niin löisin sua nenään, jos vielä sanot enään.Ensi illassa tänään 24.03.2021:
Näytä liitetiedosto 6241
Tämä oli sitten ihan puhdasta huumoria niin ei tarvi kenenkään suuttua
Miika, jos et olisi niin mukava ja fiksu, niin löisin sua nenään, jos vielä sanot enään.
Miika, jos et olisi niin mukava ja fiksu, niin löisin sua nenään, jos vielä sanot enään.
Mikäli aihe ja kysymys on ollut koko ajan siitä että tarjoaako GP vaihtoehdon AAA-pelien omistamiselle niin siitä ei olisi mitään keskusteluja tai väittelyitä edes tarvinnut.Niin, nyt pitäisi muistella mistä keskustelu lähti liikkeelle, jota ei edesauta että keskustelu pilkotaan useampaan lankaan. Eli alunperinkin oli puhe siitä, että tarjoaako GP vaihtoehdon pelien omistamiselle, jota se ei tee tällä hetkellä.
1st party pelien osalta tämä taas onnistuu, eli tämän osalta GP tarjoaa aidon vaihtoehdon pelien omistamiselle.
Muuten kanssasi samaa mieltä, mutta vähän liian usein porukalta tuntuu unohtuvan, että Microsoftin omien studioiden pelit sekä EA:n pelit eivät tuolta kyllä mihinkään poistu, joten niiden osalta palvelu on varsin vertailukelpoinen pelien omistamisen kanssa. Itselleni juuri nuo pelit ovat olleet ylivoimaisesti tärkein elementti Game Passissa. Ja sitten noiden poistuvien pelien osalta en ole jaksanut stressata ollenkaan. Eli jos sieltä joku itselläni kesken ollut peli tai noin muuten kiinnostava peli, jota en ole vielä ehtinyt aloittaa, on poistumassa, niin ostan sen Game Pass-alennuksella itselleni. Ja jos taas ei niin paljoa kiinnostanutkaan peli, että haluaisin sitä ostaa, niin eipä siinä sitten mitään menetä, kun peli ei vaan ollut loppujen lopuksi kovin kiinnostava.Mikäli aihe ja kysymys on ollut koko ajan siitä että tarjoaako GP vaihtoehdon AAA-pelien omistamiselle niin siitä ei olisi mitään keskusteluja tai väittelyitä edes tarvinnut.
Se ei sitä tarjoa.
Täysin eri asia taas on että onko sitä edes kukaan odottanut. Sieltähän sen tarjonnan näkee jokainen ja jos "AAA-pelien omistamisen korvaaminen" on se seikka, jota ajatellen Game Passia on tilaamassa, voi äkkiä huomata että ei ole siihen sopivin palvelu.
Jos keskustelu tosiaan oli vain tätä koskeva niin miten ihmeessä tästä oli niin monta sivua jauhamista?
PS. Minäkin koen että "day one" tarkoittaa päivää, jolloin peli julkaistaan alustalle josta on kyse. "Undertale-pelin day one julkaisu Xboxille" on ihan looginen lause. Pelkkä "day one" tietysti on eri asia mutta keskustelun konteksissa ymmärsin että kun on kyse tietystä alustasta niin ensimmäistä kertaa sille tuleva peli on tällöin "day one"-julkaisuna myös Game Passissa.
Pakko tarttua ja kysyä millä tapaa MS on tällä hetkellä maailman isoin pelijulkaisija? Vai oliko tämä haaveilua mahdollisesta huomisesta? Meinaan ei se pelien julkaisutahti tai vaihtoehtoisesti pelien laatu ole ihan sillä tasolla ollut, että tuollaista termiä voitaisiin käyttää vielä tässä kohtaa.Saatikka sitten tämän hetken isoimman julkaisijan (MS:sän) pelit, jotka ovat palvelussa Day1. Mielenkiintoista nähdä miten homma toimii, kunhan rattaat saadaan tosissaan pyörimään. Sillä aivan alkumetreillähän tässä toistaiseksi ollaan.
Varmaan tässä tarkoitettiin studioiden ja sitä kautta henkilöstön määrää. Aika lähellä isointa pelijulkaisijaa Microsoft on.Pakko tarttua ja kysyä millä tapaa MS on tällä hetkellä maailman isoin pelijulkaisija? Vai oliko tämä haaveilua mahdollisesta huomisesta? Meinaan ei se pelien julkaisutahti tai vaihtoehtoisesti pelien laatu ole ihan sillä tasolla ollut, että tuollaista termiä voitaisiin käyttää vielä tässä kohtaa.
Ylipäätään superlatiiveja kannattaa välttää, koska kuten on lukemattomat kerrat nähty, siitä syntyy vain tarpeetonta kahnausta ja määritelmistä purnaamista.Isoin ei myöskään tarkoita laadukkainta, sitä voisi kuvata termillä paras pelijulkaisija. Isoin ei myöskään tarkoita sitä että julkaisee eniten pelejä, sitä voisi kuvata vaikka termillä tehokkain.
Pakko tarttua ja kysyä millä tapaa MS on tällä hetkellä maailman isoin pelijulkaisija? Vai oliko tämä haaveilua mahdollisesta huomisesta? Meinaan ei se pelien julkaisutahti tai vaihtoehtoisesti pelien laatu ole ihan sillä tasolla ollut, että tuollaista termiä voitaisiin käyttää vielä tässä kohtaa.