Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

XBOX:in hinta tippuu 26.4.2002 325 euroon!

Eipä kuulu vastausta microsoftilta kohta 3päivää odoteltu!!!.

Auttaiskohan yhtään asiaa jos odottelis viellä huomisen päivän ja sit soittaa SUOMEN microsoftille????.

No täytyy toivoa että vastaus tulisi pian .:(
 
Kaveri soitti tänään sitten oikeen topporolle tosta mikkisoftan paketti jutusta. Vastaus oli, että sen tuotepaketin SAA, jos ostaa koneensa ennen kuin myynti loppuu torstaina. Se paljonko kone maksaa ei asiaan vaikuta, tuo anttilan sepustus että tuotepakettia muka ei saa on siis bull-shittiä. Eli...

Jos on XBOXn osto harkinnassa, niin huomenna se kannattaa hakee!!! Saa ~170 :n kamat ilmaiseksi!:)
 
Mitäs tossa kaavakkeessa tehää ku ne kysyy Signaturea, mites tämä hoidetaan?

Eli printataako nää paperit ulos ja lähetetään toho postiosotteesee kirjeitse vai pistetäänkö tämä menemään emaililla.
 
XBoxin sivuilla lukee seuraavaa:

"Saadaksesi nämä ilmaiset edut, sinun on täytynyt ostaa Xboxisi ennen 26. huhtikuuta Euroopan maasta, jossa Xbox lanseerattiin 14.3.. Siinä kaikki!"

Tuolla sivulla ei lue myyntihinnasta mitään, siis että millä hinnalla tuo konsoli tulisi ostaa.

Entä jos tilaan www.netanttila.com :ista ennen perjantaita, saanko tuon edun (jos sitä ylipäätään saa) kuitenkin?

Jos ei tuota pakettia saa ne henkilöt jotka ovat halvemmalla hinnalla tuon ostaneet - kannattaa ottaa yhteys kuluttajasuojaan.

Jokatapauksessa huonosti sumplittu juttu, liikkeille olisi pitänyt antaa ehdoton kielto myydä alihintaan tuota pakettia.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Tommy

Jokatapauksessa huonosti sumplittu juttu, liikkeille olisi pitänyt antaa ehdoton kielto myydä alihintaan tuota pakettia.

Miksi? Tämä koko juttu menee mainoksesta joka varmasti leviää kuluttajien joukossa ilman että sitä kuulutetaan rahalla mediassa. Veikkaisin että monta Xboxia on myyty koska joku on huomannut saavansa koneen halvalla paikallisesta kaupasta muistaen sen että sitten saa vielä MS:ltä n. 200 euron tuotepaketin ja ajatellut että näin sai koneen todella halvalla ja säästettyä sen viimeisenkin sentin. Ja näin MS on saanut aikaan toivotun myynnin kasvamisen, tosin suuremmilla tappioilla kuin alunperin oli tarkoitus.
 
Erinomaista. Itse tilasin oman Xboxini eilen netanttilasta ja ostos kirjautuu kuulemma tänään sisään(eilen ennen klo 17:00 tehdyt tilaukset), eli tänään ei kannata tilata enään ainakaan netanttilasta. No huh.. pitäisiköhän hakea toinenkin XBOX Kajaanin Anttilasta, kun ei tarvitse ryhtyä Photoshopilla pelleilemään :rolleyes:
 
Soitin tyypille mickisoftalle...

Kyseinen henkilö on ilmeisesti joku Microsoftin XBOX-tuotepäällikkö tai vastaava ja hän sanoi että XBOX paketin saa jos ostaa halvalla... viimeistään tänään.

Ostin omani Anttilasta Vantaan myyrmannista hintaan 325 yhden pelin kanssa.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
eli siis toistan kysymykseni onko kukaan viellä saanut vastausta tuohon microsoftille lähettämälleen sähköpostille? .

Koskien siis tota "Customer reward pakettia" koska toi näyttää vähän huonolta toi microsoftin vastaileminen noihin viesteihin.

Itse lähetin viestini maanantaina ja sain samana päivänä sen viestin että pitää antaa 48tuntia aikaa microsoftin henkilökunnalle että ne käsittelee sun "hakemuksen".

Mutta eipä ole sen jälkeen mitään kuulunut ! .

Kohta täytyy soittaa Microsoftille että mikä maksaa ? .
 
peikko: MSoft on päivittänyt lomakkeensa, jossa pyydetään kuittia mukaan, en tiedä, että onko vanhat formit hyödyttömiä.

Kyllähän ne MicroSoftin hemmot osaavat:

PLEASE NOTE: WE CANNOT RETURN YOUR PROOF OF PURCHASE, SO PLEASE ONLY SEND A COPY IF YOU WANT TO RETAIN YOUR ORGINAL PROOF OF PURCHASE.

... ja vielä kahdessa paikkaa.
 
Luinkohan ihan oikein että tuo lomake pitää lähettää kirjeenä tuonne hesan osoitteeseen.Ei sähköpostilla!
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan markfire
Luinkohan ihan oikein että tuo lomake pitää lähettää kirjeenä tuonne hesan osoitteeseen.Ei sähköpostilla!
Luit oikein. Ja lomakkeen mukana postissa kopio kuitista. Alkuperäistä ei kannata lähettää, koska sitä voi tarvita muun muassa takuuasioissa (kaupasta riippuen).

Tämä muutos tuli siksi, että muuten joku olisi voinut onnistua ostamaan konsolin jo 325 eurolla ja saamaan vielä lisäksi hyvityspaketin. Se on nyt estetty vaatimalla kuitti mukaan.

t. tero
 
Hieno juttu.Nyt vain odotellaan huomiseen että lopullinen lista peleistä päivittyy.Uutena listaan muistin mukaan oli tullut Nba Inside Drive 2002 ja Azurik
 
Siis miten niin se on nyt estetty vaatimalla kuitti mukaan? Kertoisitko omin sanoin miten ymmärrät seuraavan viestin sisällön:

HEIKKINEN PASI MICROSOFT OY KEILARANTA 7 02150 ESPOO 050 309 6162 Kyseinen henkilö on ilmeisesti joku Microsoftin XBOX-tuotepäällikkö tai vastaava ja hän sanoi että XBOX paketin saa jos ostaa halvalla... viimeistään tänään.

Mielestäni tuo ei juurikaan jätä tulkinnanvaraa.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan ebo
Tämä muutos tuli siksi, että muuten joku olisi voinut onnistua ostamaan konsolin jo 325 eurolla ja saamaan vielä lisäksi hyvityspaketin. Se on nyt estetty vaatimalla kuitti mukaan.

t. tero

Kyllähän se paketti kuuluu saada vaikka koneen olisi 325 euron hintaan ostanut. Ennen 26.4 kaupat pitää kuitenkin tehdä.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Luckyman
Kyllähän se paketti kuuluu saada vaikka koneen olisi 325 euron hintaan ostanut. Ennen 26.4 kaupat pitää kuitenkin tehdä.
Eivät taida Microsoftilla olla itsekään kaikki varmoja. Kysyin asiaa itse Microsoft Oy:n myyntipäällikkö Markku Leskiseltä ja hän vastasi seuraavasti:

-- clip --

Date: Thu, 25 Apr 2002
From: ----@microsoft.com
To: tero@lehto.net
Subject: RE: Tuotepaketti ja lomakkeen lähetys

Terve Tero,

Nykyiset ohjeet ovat pitävät.

 Voit hyvin lähettää myös kopion kuitista. Näin poistamme huijauksen mahdollisuuden, eli 325:llä ostaneet eivät saa pelejä ja ohjainta.

-- clip --

Markku Leskisen yhteystiedot löytyvät Xbox-tiedotteesta: http://www.microsoft.com/finland/pr/2002/2-02/xboxlaunch.asp

t. tero
 
Kuluttajavirastoon vaan valitusta, jos ei pakettia ala kuulua. Ostohintaa tilauslomakkeessa ei määritelty.
 
No, jos on ostanut koneen ennen 26.4.2002 alennetulla hinnalla, niin voihan MS:n mieltä helpottaa muutaman minuutin photoshopilla, niin ei ainakaan tarvitse ryhtyä turhaan pilkkua viilaamaan. Onkohan tämä "sallittua" :rolleyes: Jos soitan esim. sille XBOXin tuotepäällikölle ja hemmo sanoo MS:n antavan paketin, vaikka onkin ostanut koneen alennuksella, niin olenko oikeutettu pakettiin, vai voiko MS:n päässä joku laittaa vain sarjanumeron mustalle listalle ja pitää kekkereitä, kun saivat höynäytettyä tyhmiä kuluttajia?
 
Ei kannattane alkaa väärentämään kuittia.
Se ainakin on laitonta.
Kai sitä sitten jätetään xboxi kaupan hyllylle ja ostetaan PS2 kuhan hinta vielä tippuu. Xboxin hintaa en PS2:sta maksa..
 
Ylös Bottom