Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Xbox Series X|S:n tulevat pelit (huhut ja uutiset)

On mielenkiintoista nähdä mitä Toys for Bob nyt pääsee tekemään, kun eivät joudu enää CoD-työjuhtana raatamaan. Juuri erinomaiset näytöt Crashin paluun kanssa toki antaa hyvät syyt samaan Spyron kanssa, joten uskotaan siihen. Toki myös teoriassa Banjo-Kazooie olisi sopiva IP herätettäväksi ja jos Rare ei tätä itse tee, niin kyllähän paperilla Toys for Bob voisi olla sopiva studio tähän.

Onhan se TfB tosiaan tehnyt Spyroa ja Crashia, tosin kaikki hyvät osat kyseisistä sarjoista ovat Insomniacin käsialaa.

Tässä lauseessa ei ole ainoastaan Insomniac Crashien tekijänä väärin, vaan kyllähän ihan yleisesti Toys for Bobin Crash Bandicoot 4: It's About Timea pidetään vähintäänkin hyvänä, ellei erinomaisena kautta linjan, mistä todisteena nyt vaikkapa OpenCriticin ja Steamin keskiarvot.
 
Activisionista ja Microsoftista itsenäiseksi irtautunut Toys for Bob on päässyt Microsoftin kanssa sopimukseen seuraavan pelinsä rahoittamisesta ja mahdollisesta IP:n käytöstä. Toys for Bob palaa tällä pelillä juurilleen, joten sieltä voi hyvinkin olla tulossa jotain Spyron ja Crash Bandicootin kaltaista tasoloikintaa.
Jos saa toivoa niin ottaisin kyllä mieluusti Spyroa.

Uusi Crash oli ihan sontaa enkä tajua miten niistä alkuperäisistä on joskus pitänyt, kai se oli se kun ei paremmasta ollut tietoa. It's About Time jäi kesken niiden kaikkien "haista paska"-toteutusten vuoksi: monet jaksot pitää tietää etukäteen että voi välttää jonkin ansan tai vastaavan. Siihen päälle se yleisesti huono ohjaustuntuma niin siitä pelistä on nautinto kaukana.
 
Jos saa toivoa niin ottaisin kyllä mieluusti Spyroa.

Uusi Crash oli ihan sontaa enkä tajua miten niistä alkuperäisistä on joskus pitänyt, kai se oli se kun ei paremmasta ollut tietoa. It's About Time jäi kesken niiden kaikkien "haista paska"-toteutusten vuoksi: monet jaksot pitää tietää etukäteen että voi välttää jonkin ansan tai vastaavan. Siihen päälle se yleisesti huono ohjaustuntuma niin siitä pelistä on nautinto kaukana.
Minusta uusi Crash oli ihan hyvä. Ei mikään mestariteos, mutta vaimon kanssa, kun "kuolema ja ohjaimen vaihto toiselle" -taktiikalla pelattiin niin hauskaa oli. Kyllä siinä samalla tavalla tarkkaa hyppimistä ja ajoitusta ja ensimmäisellä yrityksellä jopa onnea vaadittiin kuin alkuperäisessä trilogiassa, mutta ei ollut silti niin vaikea kuin vaikka ihan ensimmäinen Crash.

Toki uusi Spyro kelpaisi oikein hyvin.
 
Hiljaisen kummun kaverikin voi yrittää lukea sen koko viestin ennen kuin lähtee pätemään. Kertauksena vielä se viestin loppuosa:

"EDIT: Crashin osalta tosiaan Naughty Dog eikä Insomniac."

Otinkin kantaa lähinnä lauseen toiseen osaan, pahoittelut jos ei ollut selvästi näin, vaikka toki viittaukset OpenCriticiin ja Steamiin olisi pitänyt tuon paljastaa.
 
kyllä sony omistama on ollut toi spyro ja crash alkuperäisen pelit

Eivät ole. Sony ei ole kummankaan oikeuksia koskaan omistanutkaan, vaikka nykyään omistaakin Insomniacin ja Naughty Dogin. Ja näin selvää faktaa on turha enää jankata.

ne pelit on aluperin tullut ps1,ps2,ps3 ja vasta ps4 jälkeen ne on tullut myös muille

Korjataan vielä tämä virheelinen väittämä. Sekä Crasheja, että Spyroja ollaan ennen PS4:sta nähty ainakin alkuperäisellä Xboxilla ja jopa Nintendon Gameboy Advancella.
 
Viimeksi muokattu:
Ei ole, olet yksinkertaisesti väärässä.

EDIT: Ja siis nimenomaan niin, että myöhemmin Sonyn ostamat yhtiöt tosiaan nämä pelit tekivät ennen kuin Sony ne osti.
Niin ja siis tässäkään ei edes olisi mitään väliä kuka ne pelit on kehittänyt, jos Sony ei ole ikinä Spyron ja Crashin oikeuksia omistanut. Tämä tapaus on tietysti vielä selvempi, kun ei Sony vielä silloin omistanut Insomniacia eikä Naughty Dogia.
 
Sen päivän kun näkisi, että tällä foorumilla yritetään ymmärtää käyttäjän perimmäistä viestiä oikein samalla energialla kuin niitä yritetään ymmärtää väärin. Mainitut IP:t eivät tosiaan ole olleet Sonyn omistuksessa, mutta kyllä ne ensimmäisen Pleikkarin aikana kuitenkin löivät itsensä pelaajien tietoisuuteen. Silloin pelaajat yhdistivät nämä nimikkeet nimenomaiseti Sonyn laitteeseen, eikä kenenkään tarvinnut käydä katsomassa sopimuspapereista näiden tittelien omistajuutta. Myöhemmin näitä toki julkaistiin laajemmin muidenkin valmistajien laitteille.

Ei tuota alkuperäistä viestiä ole niin hankala tulkita, MS tekemässä mitä MS tekee. Ostaa muiden tunnetuksi tekemät sekä multiplattaripelit isolla rahalla itselleen. Fanilauma hurraa, kun maailman arvokkain yritys kasvattaa vaikutusvaltaansa entisestään.
Mutta kun ei tästä ollut kyse. Lue vielä kerran ne aritin viestit. Hän puhuu siitä kuinka Sony on omistanut nämä sarjat ja vertaa Spyroa Forzaan omistajuudessa.

Tällaistako asiavirhettä ei voisi/pitäisi korjata? Ei tuossa ole mitään väärin ymmärtämistä, vaan selvä asiavirhe.
 
Osaan kyllä lukea, kiitos huolehtimisesta. Asiavirheen korjaaminen ja tavoitellun viestin ymmärtämisen yrittäminen ovat kaksi eri asiaa.
Niin eli tässä korjattiin asiavirheitä ihan niinkuin pitikin?

Mitä tulee uutiseen - tai no huhuun, niin eihän me tiedetä vielä, että onko se uusi Toys for Bobin peli varmasti Spyro 4. Eikä me tiedetä onko se Xbox yksinoikeus. Siksikin aritin viestit asiavirheineen päivineen on vähintäänkin ennenaikaisia. Jos taas huhut paljastuu oikeiksi, niin saa asiasta toki hermostua, asiavirheineen tai ilman, jotka sitten korjataan.
 
Siis kuka tässä on hermostunut tai aikoi hermostua? Ei kai sen Activisionin omistaman IP:n nimeäminen väärin Sonyn alle pitäisi niin kova paikka olla? Olipa Spyro tai ei, niin käsittääkseni tässä kyseessä on kuitenkin MS:n ostaman yrityksen IP. Se jää silloin joka tapauksessa kaupan hyllyyn, tai siis kyseisen firman kohdalla todennäköisesti digikauppaan.
Niin siis toivottavasti kenenkään ei tarvitse hermostua. Aina parempi niin. Activisionin omistaman IP:n nimeäminen Sonyn alle oli se asiavirhe, joka korjattiin. En tiedä miksi se olisi ollut kova paikka.

Se ei yllätä, ettet sinä osta mitään Microsoftin tuottamaa, kehittämää tai muutakaan heihin liittyvää, mutta pelin julkaisu konsoliyksinoikeutena vs. monialustajulkaisuna voi vaikuttaa monenkin ostokäyttäytymiseen ja sitä kautta mielialaan kyseistä peliä kohtaan.
 
ne pelit on aluperin tullut ps1,ps2,ps3 ja vasta ps4 jälkeen ne on tullut myös muille mutta sony omistaa Insomniac nykyää ja ne on sonyn alkuperäisiä pelejä sama kuin xboxsilta vietäisiin forza pois
Sinun kommenttisi vaikuttavat perustuvan kovin usein siihen miten haluaisit asioiden olevan, ilman todellisia faktoja. Huhujen tai mutun pohjalta huutelet varmana kommentteja, vaikka sinulla ei ole minkäänlaisia faktoja esittää väitteidesi perustaksi. Eivät ne asiat inttämällä tosiksi muutu. Laita välillä faktoja pöytään omien toiveidesi sijasta, niin kommenttejasi voisi joskus alkaa ottaa tosissaankin.
 
Mutta kun ei tästä ollut kyse. Lue vielä kerran ne aritin viestit. Hän puhuu siitä kuinka Sony on omistanut nämä sarjat ja vertaa Spyroa Forzaan omistajuudessa.

Tällaistako asiavirhettä ei voisi/pitäisi korjata? Ei tuossa ole mitään väärin ymmärtämistä, vaan selvä asiavirhe.
lue itse sinä ymmärrät viesti aina tahallaan väärin ja ole xboxsin puolelle se on jo nähty
 
Ylös Bottom