Call of Duty: Modern Warfare 2019

Ketunloikka

Active Member
Alkaa nyt kyrpimään noi missionit. 3 eri missionit näyttää, että olen saanut esimerkiksi stun hiteistä 30/30 mutta ei pääse seuraavaan vaiheeseen vaan on jumissa tossa. Välissä kaikki nollaantuu ja alkaa alusta ynm..
 

Cam0

Member
Joopa joo. Jotain sähelsivät pätsin kanssa koska nähtävästi 725 buffattiin nerffin sijasta XclusiveAcen testien perusteella.Ja askeleita taas muutettiin niin vähän että muutosta ei edes huomaa. Noh FAL on sentään käyttökelvollinen nyt.
 

kurwaslobo

Member
Porukka alkanut spämmäämään RPG:llä ihan tosissaan noissa pikkumapeissakin, en oikein tiedä itkeäkö vai nauraa tuolle touhulle
 

Masta

Active Member
Porukka alkanut spämmäämään RPG:llä ihan tosissaan noissa pikkumapeissakin, en oikein tiedä itkeäkö vai nauraa tuolle touhulle
Joo huomasin saman eilen. Alkuperäisessä MW:ssä oli noobtube kranaatinheitin ja nyt sitten RPG! Mistä näitä urpoja sikiää?!
Muistan kyllä elävästi kuinka tuota RPG spämmäystä tapahtui jo Mw3ses.
Mitä katsellut viikon-parin aikana videoita, niin monella youtubettajalla näyttää olevan kovassa huudossa nyt riot shield + secondaryna rpg + flashit/heittoveitset. Voice chatin ragesta päätellen tuntuu jengillä menevän aika hyvin tunteisiin tuo combo. Ihan viihdyttävää katsoa tuota ragea, kun ei ole itse ottavana osapuolena :D
 

vilsson

Member
Noin 10 tuntia pelattuna ja kahta kenttää olen päässyt kokeilemaan kumpaakin vasta kertaalleen (Arklov Peak ja St. Petrograd).
Onko tuo Arklov Peak poistunut HQ pelimuodosta? Kohta 40h mittarissa headquartersia pelkästään vielä pelaten ja en ole edelleenkään päässyt toistamiseen tätä kenttää pelaamaan. Siltakenttää en muista myöskään, että olisi piiitkään aikaan tullut vastaan. Alkaa olla nykyiset kentät jo puhkikulutettuja..

Muutenkin tämä matchmaking toimii ihan miten sattuu. Uusi matsi alkoi äsken alusta alkaen ja pelasin siinä tovin yksin 1 vs 6. Pelasin noin neljä minuuttia odotellen että josko tiimikavereita ilmaantuisi linjoille, mutta ei alkanut näkyä joten jäi tuo erä pelaamatta loppuun..
 

Veeksi

Active Member
Mielenkiintoista kyllä, että täällä kovasti on väännetty siitä pitääkö pystyä kiikarisilmässä hyppyampumaan ja hyppyampumaan ylipäätään ja miten se on madzkilzziä ja peli on pilalla, jos kuulee juoksentelut äänet tai kuolee yhteen pääosumaan jne. Mut sit yhtälailla pelissä tosiaan lähtee singot kuin quakessa 90-luvulla. Ei niillä sentään pysty hyppyboostaamaan, mutta kaiken kruunuksi peli tarjoaa päivätehtäväksi tee 30 tappoa singolla -tehtävää. Zkilzzbased 1337-gameplay tosiaan.

Pelissä on hauska bugi ja "Realism"-pelimuodossa wheelsonin tykki ei tee mitään damagee vihollisiin. Mutta sillä sentään pystyy ajamaan vihollisten päälle. Päältä ajaminen tappaa heti. :)
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Nyt kun pitkästä aikaa oli mahdollisuus pelata tätä niin piti jokunen rundi käydä ottamassa. Meno ei kyllä ole muuttunut mihinkään, leiriytyminen on edelleen tie onneen ja matsit on totaalisen epätasapainossa suurimman osan ajasta. Uutta karttaa en päässyt näkemään kun peli kierrätti samoja 3 karttaa kokoajan. Askeläänet on nyt kuitenkin paljon paremmat, sen verran ovat edistyneet.
 

janneus

Active Member

Paljon puhuttu Skill Based Match Making syynissä. Lopputulos lyhyestä: Taustalla ilmeisesti joku piilotettu elo systeemi. Mitä se kuitenkaan EI tee, vaikka netissä onkin paljon huudeltu, niin laita sua korkealla pingillä varustettuun lobbyyn, vaikka olisi vaikea löytää muuten oman tasoisia pelaajia. Pingi edellä siis mennään. Ja levelli vaikutti myös. Oman levusia yritetään hakea.

Itsellä tekee kyllä tiukkaa uskoa että tässä on mitään elo hommia taustalla. Niin laidasta laitaan kyllä tulee noita pelejä. Lähinnä sen olen huomannut että nykyään on lobbyt täynnä niitä 155 levusia ukkoja, mutta ei se kyll ole mikään tae taidoista. Kyllä sinnekkin mahtuu sekaan niitä jotka kävelee kylkimyyryä ilman kuulokkeita keskellä mappia vaikka laakia napisee niskaan.
 

Ambster

Member
Hyi helv, näköjää menty taas säätelee jotai ja core on sitä itseään, eli saa ampua niin perkeleesti. Hyvästi ffa :(
 
Ylös Bottom