Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Call of Duty: Modern Warfare 2019

Mun mielestä nuo kaksi ei ole vertailtavissa. Toinen hyvä ja toinen ripulia.

On ne siinä mielessä et molemmat oman "cod sarjansa" (blopsit / mw:t) pienimmät mapit ja näin ollen edustavat parhaiten sitä "sekoilua kymmenen neliön kartoissa" minkä aikaisemmin mainitsin. Mukavaa että sinä pidät edes toisesta.
 
Jos muuten tulee tietoa, että joku tarvitsee snipua johonkin jengiin, niin tulen ilomielin kokeilemaan, jos kelpaa. Privassa voi laittaa vaikka viestiä.
 
Tuntuipa pelaaminen hirveältä munaravilta nyt päivityksen jälkeen kun viitisen erää tuli testattua. Joka suunnasta tuli kuulaa ja kuolo korjasi varmaan suhteella 0,25 normaalisti sen ollessa 1,00 pinnassa. Tiedä sitten sattuiko vain huono tuurikin ja se vaikutti osaltaan, kun joka kerta olin ihan ylihyvässä porukassa mukana heittopussina ja joukkuekin otti vielä pataan. Hävittiin kaikki pelit, joista kaksi päättyi siihen että porukka alkoi lähteä kesken kaiken. Loppuu maku nopeaa kun pitää pelata omaa tasoa paljon parempien vastustajien kanssa.

Yhtenä uutena kenttänä kerkesi tulla vastaan vanhana pohjana tuttu Crash. Ei ollut aikoinaankaan suosikki eikä tuntunut nytkään oikein hyvältä. Aivan liikaa lisää suojia, nurkkia, ovia, ikkunoita ja muita kyttipaikkoja täynnä kuitenkin pienessä alueessa. Spawnit tuntui tuossakin siltä että koko ajan oli joku jo selässä heti senkin jälkeen kun itse synnyit.

Uusia aseitakin näyttäisi aukeavan saatavaksi jos jaksaa pelata (ja paljon). Kahisevalla näyttäisi saavan nekin nopeampaa auki taikka ihan hetikin.
 
Alkaa tympimään nuo jatkuvat päivitykset, älyttömän kokoisia ja hitaasti ps4 asentaa ne.

Tänää löin pleikkarin tulille, v1.10 patch jotain 15gt. Parin tunnin päästä tulin katsomaan takas niin kaikki ok ja peli auki. Peli ilmoittaa että nyt pitäisi ladata v1.11 patch, kokoa vain pari gigaa mutta kopioiminen/asennus todella hidasta pleikkarilla..
 
Toivottavasti tämä ei ole alku rahastukselle perus mekaniikkojen avulla.

Toisaalla porukka arvioi, että tuon sisällön avaaminen "puhtaasti pelaamalla" vie helposti yli vuoden, vaikka se onkin käytännössä mahdollista :D Mun mielestä olis hienoa, jos laitettaisiin koko scoreboard maksumuurin taakse, kun eihän siinä ole mitään pakollista tietoa. Ainoastaan tarpeen tietää, että kumpi tiimi on johdossa ja kuinka paljon aikaa on matsin päättymiseen. Omat (ja varsinkin muiden pelaajien) statsit eivät ole pelin kannalta pakollista tietoa, joten jatkossa vaan kaikki tuollainen unlockattavaksi sisällöksi. Tulee sitten kiva onnistumisen ja saavutuksen tunne, kun ne saa lopulta auki.

Tämä oli siis sarkasmia. Kaikkea paskaa sitä onkin vuosien aikana tullut todistettua, mutta Activision nostaa touhun taas ihan uudelle tasolle.
 
Mikähän ******* aivopieru tuo Shipment on tuoda joka peliin. Ihan järkyttävän kusista paskaa (HQ). Vihollisia spawnaa kirjaimiellisesti metrin päähän ja yhtä hiton sekasortoa koko paska. Välillä tulee sellaisia 5 kuoleman putkia ettet kerkeä juuri edes syntyä kun olet taas jo kuollut.

Nyt tähän on kyllä jo pakko saada joku lisäsuodatin haluamilleen kentille. Ei vittu.
 
Onkos muilla ollut pleikalla tuommoista bugia, että kesken matsin saattaa mennä äänet ihan perkuleen kovalle? Mulla teki tota jo betassa ja näköjään tekee valmis pelikin sitä :)

Kampanjassa pelasin juuri Clean House tehtävän ja oli kyllä perkuleen hyvä. Lisää tuon tyylisiä tehtäviä olisi kiva saada lisää.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Clean House kannattaa pelata läpi siten, että saa siihen tehtävään kohdistuvat trophyt. Tuo hienoon kenttää vielä lisähohtoa.
 
Minkälaisia tunteita tämä uusi plasmatykki on herättänyt kanssapelaajissa?

Itse pidän toki suuressa arvossa yksilön vapautta valita, mutta peleissä pitäisin suuremmassa arvossa tyylitajua. Sitä että pelissä käytettäisi pelin tyyliin sopivia ratkaisuja ja kokonaisuus pysyisi yhtenäisenä ja tukisi immersiivisiä elementtejä. En todellakaan pidä näistä pinkeistä ja muista neonvärisistä camoista. Mutta niitä ei kuitenkaan käytännössä huomaa pelin tiimellyksessä. Mutta sitten tämä plasma-aseen salamointi taistelukentällä...

Ja kun se on johonkin kalliiseen pakettiin paketoitu, niin turha on toivoa, että tätä mokaa enää korjattaisiin.
 
Tämä Shipment mappi on kyllä ihan älytöntä kaaosta. Ei tossa paljoa tarvii alkaa taktiikkaa miettimään, kunhan vaan vetää liipasin pohjassa jatkuvasti :D

 
Hitsi, että tykkäsin tästä uusimman CoDin kampanjasta. Lyhythän tuo oli - meni käytännössä kahdella pidemmällä sessiolla läpi ja vain kaksi saavutusta taisi jäädä saamatta. Mutta silti hyvä tarina.

Ja voin vain ihmetellä - stoorin ajoittaisesta häijyydestä huolimatta - niitä (pääasiassa amerikkalaisia) pelitoimittajia, jotka vollottivat julkaisun aikoihin somessa, että nyt mentiin kyllä liian pitkälle. Miten vässykkä pitää olla, että tällaisesta syvästi järkyttyy tai loukkaantuu?
 
Hitsi, että tykkäsin tästä uusimman CoDin kampanjasta. Lyhythän tuo oli - meni käytännössä kahdella pidemmällä sessiolla läpi ja vain kaksi saavutusta taisi jäädä saamatta. Mutta silti hyvä tarina.

Ja voin vain ihmetellä - stoorin ajoittaisesta häijyydestä huolimatta - niitä (pääasiassa amerikkalaisia) pelitoimittajia, jotka vollottivat julkaisun aikoihin somessa, että nyt mentiin kyllä liian pitkälle. Miten vässykkä pitää olla, että tällaisesta syvästi järkyttyy tai loukkaantuu?
Kampanja oli kyllä todella hyvä, mutta moninpeli alkaa taas valitettavasti olemaan sitä tuttua nurkissa istumista, niin ei tätä voi pelata ilman, että tekee mieli viskata ohjain seinään.

Pitää varmaan ottaa taas parin vuoden tauko nettipeleistä tai olen kohta pehmustetussa huoneessa hyppimässä seinille :D
 
Ylös Bottom