Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Call of Duty: Modern Warfare 2019

Striimaajilta tippuu pientä kilkettä katsojien peliin.

EWyYMSFWkAU_CUE


 
Viikonlopun pelannut Warzonea tavoista poiketen soolona.

Omat haasteensa kun ei ole muut nostelemassa perässä hiihtävää matkalaukkua kuten yleensä. Nyt on kaikki itsestä kiinni. Jokaisella on oma taktiikkansa, täällä vaihtelee tilanteen mukaan. Yleensä pyritään jatkuvasti olemaan liikkeellä. Keräämään omiin käsiin paras varustelu. Kun pelko hiipii selkäytimeen, jäädään paikoilleen kuulostelemaan mitä ympärillä tapahtuu. Liikkumaan siinä kaasuvanan rajalla. Tärkeää on saada omat perkit, joissa näkymättömyys UAV:lle ja muille hilavitkaimille olennaista.

Lopussa kiitos seisoo ja tänään viimein ensimmäinen soolona pelattu voitto. Jippii! :)

 
tähän ois kyllä kiva saada muutama pelitoveri kun nää randomit pukkaa karkaamaan kesken pelin melkein poikkeuksetta
 
Plunderia tullut pelattua viime aikoina kovasti. Nyt varsinkin, kun tupla-xpt on juosseet koko viikonlopun. Mukavan chilliä tappojen perässä juoksua + aseiden kehitys on äärettömän helppoa ja nopeaa. Paukutin mm. revolverit nollasta maksimille parissa illassa. Otettava noista älyttömistä akimbo snakeshoteista vielä viimeiset höyryt irti ennen nerffausta.
 
Peli bugittaa. Ei jaa aina Battlepassiin expaa. Lisäksi matchmaking hakee mm. Ground Wariin ikuisuuden pelaajia. Sen sijaan WarZonessa pelihaku onneksi toimii.
 
Viimeksi muokattu:
Peli bugittaa. Ei jaa aina Battlepassiin expaa. Lisäksi matchmaking hakee mm. Ground Wariin ikuisuuden pelaajia. Sen sijaan WarZonessa pelihaku onneksi toimii.
On kyllä toooodella lagista Warzonessakin. Ei nyt aina, mutta monesti. Itsellä ei myöskään nyt ole näkynyt "asehaasteiden" eteneminen. Esim. uuden konekiväärin täysin järjettömässä haasteessa oli ekana iltana jo 2 tai 3 pykälää ja sen jälkeen pelasin lukemattomia Shipmentteja savuja nakellen ja MG laulaen, joten ihan väkisinkin olisi tullut uusia pykäliä. Mutta nyt on 0 pykälää. 357 akimbo haastekin näytti 0:aa koko ajan, mutta kyllä se sit toisaalta kuitenkin aukes yhtäkkiä. Tämän lisäksi jo aiemmin minulla on lähes joka kerta level 1, kun aloitan pelaamisen eikä mitään officer rank haasteita näy (onko suoritettu tai miten paljon). Myöskään sosialistipuolella ei näy onko kaverit linjoilla ja jos on niin ei voi kutsua ryhmään eikä liittyä heihin, koska "eivät ole linjoilla". Tosin nyt siellä näkyy 2 kaveria linjoilla koko ajan, vaikka eivät olisikaan. Niille sit voi toki kutsuja lähettää, mutta.

Nuo haasteet ja missionit on muutenkin ihan perkelettä, kun ne kuitenkin vaikuttaa suuresti esim. Battle passin tierien etenemiseen ja siinä on kuitenkin aika tiukka aikaraja, jos meinas hinkata loppuun. Ja kyrpii kun moniin on ensiksi, joku hemmetin "aivottomuuspähkinä", että mitähän tähän nyt edes vaaditaan. Ja jos ei etene, niin ei tiedä bugittaako se vai onko siinä joku kukkanen. Mulla on sniputapoiksi välillä laskettu kun on rynnäkkökiväärillä käyttänyt Sniper scopea (ei, ei ole ollut sniper scope haaste vaan sniper rifle). Eilen kelpasi yhteen Sniper kill -haasteeseen MK2 carbine, joka on dmr. Nyt taas Quickscope-haasteeseen taas ei kelvannu assault riflet eikä dmr:t vaikka oli mikä tähtäin. Assault rifle -haasteeseen ei kelvannutkaan FAL, vaikka se on assault rifle. Kaikkea ihan järjetöntä on näissä.

Matchmaking toki olisi toimiessaankin aikastalailla shittiä. Minä sentään sulattaisin vielä tuon playlist-ajattelun sillä perusteella, että tuleepahan vaihtelua. Mutta siitä vaihtelusta. Kun matchmakingin pelimekaniikka on mitä on, niin "Shoot the shipissä" tulee 9/10 kerrasta Shoot housea sekä deathmatchia ja 10 vs 10 Mosh Pitissä Kill Confirmedia ja Anjan palatsia yms. paskimpia mahdollisia mappeja. Sit kun on se 5 tai 6 kaveria yhtäaikaa, niin tulee ihan järkeviä pelihakujakin, mutta ei se nyt näin voi mennä.

Voisin väittää, että peli pyörii viimeisimmällä Frostbytellä, koska pelimuotojen ja muutamien pelimekaniikkojen mukaan Battlefieldistä on tuotu tasan tarkkaan osa samoista bugeista ja pikkasen vielä maustettu omilla. (En ole tosissani väittämässä, että olisi Frostbyte, mutta onhan tämä hupaisaa)
 
Tätä peli kyllä jaksaa edelleen tasaisesti pelata (vaikka Animal Crossing: New Horizons onkin vieny aikaa muilta peleiltä). Warzonea pelaan edelleen kohtalaisen vähän. Yleensä tulee vedettyä tuota perinteistä online:

 
Taas toimii matchmaking tutun nopeasti Ground Warissa. Korvauksena viikonlopun säädöistä, tupla xp:t perjantaihin asti.

 
Akimbot nerffattiin, kopterit tuli takas ja karttabugi korjattiin. Partyt toimii. Löysin mp vitosen, elämä hymyilee.

Siellä WarZonen soolossa ei käydä enää gulagin kautta kääntymässä, vaan mammonalla lunastetaan paluu kentille. Tänään parhaimmillaan taisi kolmatta kertaa päästä takaisin. Upeita hetkiä.
 
Kertokaapas oliko teillä ongelmia ladata special ops packiä? Kone kyllä alkaa lataamaan mutta kun pistää lepotilaan ja käynnistää uudelleen niin lataus on hävinnyt. Tämä siis se 16gt päivitys. Kaikki muut on tullut ongelmitta. Saattaishan tuo tulla jos pitää koneen päällä kokoajan mut mulla ei ole kuin 10mb netti niin ennemmin tuon lataisi yöllä lepotilassa.

Edit.
Nyt taitaa toimia. Ongelma ratkesi sillä että otin pelin pois koneesta. Ei ainakaan lataus katkennut kun käynnistelin masiinan uudelleen
 
Viimeksi muokattu:
Hieno homma.
Eilen tultiin katkerasti toiseksi triossa, kun viimeisessä porukassa ainakin kaksi pelasi avut päällä.
Komiasti se kaukaakin armori katoaa kun botti painaa aaärrällä sarjaa.
Toinen ois saatu alas kun beittasin sarjan mutta just kun meidän snaipperi oli vetämässä pelleä lärviin niin äijä veti maskin naamalle :D
 
ei vaan pysty käsittämään mitä ihmeen nautintoa nää botti sankarit saa pelaamisestaan... rehdisti ja taidolla jos minut joku ampuu ni se on ihan fine mutta huijarit on kyllä ihmispaskaa.
 
Ylös Bottom