Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FullHD-telkku PS3:n seuraksi

Vastaus: Full HD-telkku PS3:n seuraksi

Mitä nyt aikaisempia kommentteja lukenut, niin LG:tä kannattaa välttää ja Samsungia suosia?
Et kai nyt ollut tosissasi?

Voisin sanoa että jos 37" mahtuu budjettiin ja huoneeseen, niin osta se mieluummin kuin 32". Tuon hintaluokan telkkareissa tuskin on suurta eroa valmistajien kanssa. Kauppaan vaan vertailemaan kuvaa, katso mikä miellyttää omaa silmää. Samalla testaat muut käytettävyyteen liittyvät asiat (kaukosäädin, ohjelmaopas, liittimet, ...) Kotiin kun telkun kannat niin kaikki näyttää varmasti hyvältä.
 
Vastaus: Full HD-telkku PS3:n seuraksi

Samaa mieltä. Kannattaa ostaa heti se isompi. 32" tuntuisi aluksi upealta, mutta ei aikaakaan kun haluat suurempaa. :D
 
Vastaus: Full HD-telkku PS3:n seuraksi

Käyttökokemusten perusteella ihan luotettavia ja bonuksena tuo ZF355 on ehkä kaunein televisio ikinä. Kyllähän maanantaikappaleita voi saada miltä tahansa merkiltä.
Tähän televisioon liittyen hain viestejä tästä keskustelusta, lähinnä että löytyyköhän muilta tuota töllöä.

Tosiaankin tuo "bonus" on aika mahtava. Nimittäin nätti kuin mikä tuo tv on. Kuvaankin olen enemmän kuin tyytyväinen. Ensimmäinen ZF355 oli maanantaikappale, tai kyllä se puolisen vuotta toimi, ennen kuin tuli tuo pystysuora viiva kuvaan. Eipä siinä, pientä välirahaa vastaan tuli vaihdettua samalla kertaa 46" 52":seen :D ja hyvin onkin pelittänyt nyt jonkun 7kk:tta.

Aina jos miettii, että ottaisiko vaikka X-koon television vai isomman, niin kannattaa kyllä siihen isompaan päätyä. Siihen kuvaan tottuu ja aina vaan haluaa kuitenkin isompaa töllöä :). Nyt itse tekisi mieli tykkiä, mutta kyllä tuo 52 saa nyt joksikin aikaa riittää.
 
Vastaus: Full HD-telkku PS3:n seuraksi

Vaikkei edellinen Toshiban 37-tuumainen HD Ready -telkku ole kuin 2,5 vuotta vanha, on jo vaimokin alkanut haluta isompaa. (Juu, juu, tästä on sanaleikit jo nähty. Älkää yrittäkö olla hauskoja.) Olen tässä nyt viime päivinä tutkinut, vertaillut, lueskellut ja perehtynyt lukemattomiin eri malleihin eri valmistajilta. Loppusuoralle on päässyt kuitenkin vain kolme.

Käyttökohteet on (minulla) pääasiassa HD-pelailu PS3/X360:llä ja BD/DVD-katselu. Vaimo puolestaan katselee pääasiassa telkkaria Procasterin digiboksin kautta, joka hoitaa kuvan skaalauksen 720p/1080i:ksi.

Sony 52W5500 (1 699 e)

Arvosteluita: Trusted Reviews (9/10), DigitalVersus (5/5), CNET (8.8/10), HDTVtest (Highly Recommended) ja AVforums (Good)

+ halvin
+ pienin virrankulutus
+ pienehkö input lag
+/- mustan taso (varauksin)
- cloudingia ja valovuotoa?
- "vain" 100 Hz
- ulkonäkö (varauksin)
- Sonyn omat widgetit aika turhia (ja hitaita)
- keskinkertainen SD-kuva?

Samsung 52B750 (1 799 e)

Arvosteluita: CNET Reviews (4/5), HDTVtest, (Highly Recommended) ja PC World (87/100)

+ ei juuri ollenkaan valovuotoa
+ täysi pikselitakuu?
+ sisäänrakennettu mkv-toisto
+ ulkonäkö (varauksin)
+ 200 Hz
+ LCD:ksi loistava mustan taso
+ hyvä SD-kuva
- rumahko kaukosäädin
- suurehko input lag (joskin Game Mode auttaa jonkin verran)
- kaiuttimien äänenlaatu (joskin merkitystä vain TV-käytössä)
- suppeahkot katselukulmat
- kiiltävä (glossy) näyttö

Panasonic 50V10 (1 999 e)

Arvosteluita: AVForums (Excellent), DigitalVersus (5/5), HDTVtest (Highly Recommended) ja Trusted Reviews (9/10)

+ paras mustan taso (lähes Kuro-tasoa)
+ liiketoisto
+ THX-sertifioitu
+ pienehkö input lag
+/- 600 Hz (muka)
+/- ulkonäkö (varauksin)
- kallein
- suurin virrankulutus
- 2 tuumaa pienempi kuin muut
- kuvan palaminen ja "sateenkaaret" pelikäytössä?

Mielipiteitä ja palautteita otetaan enemmän kuin mielellään vastaan. Telkkari olisi tarkoitus hankkia joulunpyhiksi tai viimeistään tammikuun alennusmyyntien aikaan.

PS. Tarvitaan myös vinkkejä lafkoista, jotka osaisivat hoitaa tuon nykytelkkarin makuuhuoneen seinälle siten, että johdot kulkisivat seinän sisällä kivasti piilossa. :)
 
Vastaus: Full HD-telkku PS3:n seuraksi

Tuskin voit noista kolmesta valita väärin, hyviä televisoita kaikki. Lähinnä vain kiinni siitä, mitä ominaisuuksia ja hienouksia painottaa. Kannattaa käydä ihan liikkeessä asti käydä ihmettelemässä noiden telkkareiden ominaisuuksia, säätöjä ja käytettävyyttä. Itselle ainakin käytettävyys on merkittävä tekijä ja telkkareihin on tullut pieniä innovaatioita parin vuoden aikana runsaasti.

Vaikka en olekkaan kovin suuri plasman puolestapuhuja, niin päätyisin noista tuohon Panaan. Siinä on mielestäni paras hinta-laatusuhde ja palvelee hyvin käyttötarkoitustaan. Sähköähän tuo syö mitä syö (todellinen kulutus pari-kolmekertaa sen mitä noille muilla), eikä tuota kauneudellakaan ole pilattu.


Asennuspalveluita tarjoaa ainakin normikodinkoneliikkeet, kuten Gigantti, Mustapörssi, Konebox, jne. Hintaviahan nuo on, ottaen huomioon, ettei kyseessä ole kummoinen homma. Toki kunnon seinäteline+muut härpäkkeet itsessään maksaa jo jokusen kympin ja asennuspalvelu on kotitalousvähennyskelpoinen.

Paikallisilta toimijoilta kannattaa myös kysellä, mutta varmista etteivät ole ihan mitä tahansa jamppoja.
 
Vastaus: Full HD-telkku PS3:n seuraksi

Panaan kallistuisin myös itse. Huvikseni katsoin Saksan hintoja ja halvimmillaan irtoaa 1650 euroon+pk:t. Toki jotkut lafkathan tiputtavat hintoja vielä kohtuu hyvin pienellä tinkimisellä. Hyvä homma kyllä, että Suomen hintataso on laskenut huimaavasti parin viimevuoden aikana verrattuna Saksaan. Itse hommasi töllöni n. kolme vuotta sitten ja silloin vehkeellä oli 700 euron hintaero maiden välillä.
 
Vastaus: Full HD-telkku PS3:n seuraksi

Kannattaa käydä ihan liikkeessä asti käydä ihmettelemässä noiden telkkareiden ominaisuuksia, säätöjä ja käytettävyyttä. Itselle ainakin käytettävyys on merkittävä tekijä ja telkkareihin on tullut pieniä innovaatioita parin vuoden aikana runsaasti.
Käytettävyys on toki oleellista, mutta ei kaupassa pysty testaamaan läheskään samalla tavalla kuin kotona. Sonyn kaukosäädin miellyttää itseäni eniten, ja XMB on Pleikkari-maailmasta tuttu käyttöliittymänä. Noista kahden muun valmistajan laitteesta ei ole sitten niin minkäänlaista kokemusta. Tarkoitus on kyllä viikonloppuna käydä vaimon kanssa kaupoissa kiertelemässä, josko jossain noita (tai edes suurin piirtein vastaavia malleja) olisi käpisteltävänä.

Vaikka en olekkaan kovin suuri plasman puolestapuhuja, niin päätyisin noista tuohon Panaan.
Tuo Panan plasma on oma henkinen suosikkini tässä vaiheessa, mutta lähinnä ihan vain siksi, että se on tuntunut saavan eniten suitsutusta ja suosituksia joka puolelta. Silti tuo virrankulutus hirvittää, koska meillä sähkölasku muutenkin hipoo jo kipurajoja. Tai sit pitää laittaa vaimo katsomaan reality-sarjansa makkarin pienemmästä (37" LCD) telkusta. 8)

Asennuspalveluita tarjoaa ainakin normikodinkoneliikkeet, kuten Gigantti, Mustapörssi, Konebox, jne. Hintaviahan nuo on, ottaen huomioon, ettei kyseessä ole kummoinen homma.
Tiedän, että kodinkoneliikkeen jannut voivat kyllä käydä ruuvaamassa sen telineen seinään, mutta osaavatko ne samalla keikalla vetää myös digiboksin kaapelin huomaamattomattomasti seinän sisältä telkkariin? Ongelmahan tässä on se, että tuossa nykytelkussa ei ole sisäistä digiviritintä, joten sen kaveriksi pitää laittaa ulkoinen digiboksi, ja vaimo ei halua rumaa, mustaa SCART-narua menevän "seinän poikki". (Oikeastaan pitäisi ottaa valokuva meidän makkarista, jotta voisin havainnollistaa ongelman.)

Huvikseni katsoin Saksan hintoja ja halvimmillaan irtoaa 1650 euroon+pk:t.
Olen sen verran arkajalka, etten mitään noin isoa ja kallista kehtaa ulkomailta tilata. Siis jos nyt kävisi niin onnettomasti, että pitäisi alkaa takuuasioiden kanssa vääntää... Vaikka eihän sillä nyt ole sinällään merkitystä, meneekö paketti Saksaan vai Helsinkiin, kun se oma osuus asiasta on paketin toimittaminen lähipostiin. Mutta silti! :)
 
Vastaus: Full HD-telkku PS3:n seuraksi

Itse kun vertailen telkkareita niin kuvan laatu on ainoa mikä merkkaa. Siinä Samsungin Game Mode ratkaisee kaiken.

En oo ihan varma, että ymmärsinkö oikein, mutta game mode huonontaa kuvanlaatua. Se poistaa prosessoinnin.

Ilman game modea ei voi juuri pelata koska samppojen prosessointi aiheuttaa ehkä pahimmat inputlagit mitä on noissa littu tölsyissä. Prosessoinnin lagi on kyllä vähentynyt reilusti uusien mallien kohdalla. Mutta eipä siinä, etteikö muutkin merkit olisi eteenpäin menneet. Eikä tarkoitus ole sanoa, että sampat olis paskoja. Lähinna vaan sitä, että inputlagin osalta sampat ovat kiipeämässä pois sieltä sudenkuopasta jossa olivat syvimmillään joskus 2-3 vuotta sitten jolloin lähes joka samppa oli viivalla kaapelimodeemin kanssa.



Jos muutkin jaksaisi listailla TT-2k:n tapaan infoa vaihtoedoistaan niin tämän threadin hyödyllisyys kasvaisi kummasti. Ja TT-2k, en tuosta v10:stä tiedä, mutta g10 on osoittautunut todella hyväksi. Samat insinöörit jotka aikoinaan loivat legendaarisen kuron ovat olleet panalla suunnittelemassa noita plasmoja. Ja kannattaa ehdottomasti vertailla plasmaa ja lcd:tä kun kerta olet noin isossa hintaluokassa. Et varmasti halua jälkeenpäin katua noin ison potin sijoitusta. Itse aikanani vertailin kovasti ja huomasin, ettei kaupassa niin suurta eroa näe jos taustalla pyörii vain musavideot sun muut. Sitten kun oli ohjain kädessä ja 1080p 60fps ruudulla niin johan alkoi erot kasvamaan. Näissä panan uusissa plasmoissa ei ole mitään kiinnipalamis ongelmaa ja virrankulutustakin ovat saaneet pienennettyä teoriassa puoleen aiemmasta. Tosin edelleen virtaa kuluu huomattavasti enemmän kuin lcd lituissa. Huonoina puolina on ne, että huone lämpiää kesäisin epämukavan lämpimäksi ja pienen tuulettimenhurinan pystyy kuulemaan teeveen ollessa päällä. Niin, ja muistutan vielä, etten ole nähnyt v10 joten edes tiedä onko siinä tuulettimia, mutta tuo lämpöongelma siinä on varmasti.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Full HD-telkku PS3:n seuraksi

Olen sen verran arkajalka, etten mitään noin isoa ja kallista kehtaa ulkomailta tilata. Siis jos nyt kävisi niin onnettomasti, että pitäisi alkaa takuuasioiden kanssa vääntää... Vaikka eihän sillä nyt ole sinällään merkitystä, meneekö paketti Saksaan vai Helsinkiin, kun se oma osuus asiasta on paketin toimittaminen lähipostiin. Mutta silti! :)

En nyt muista tarkalleen miten takuuhuollon kanssa asia meni, mutta ainakin Sonylla on, ja eiköhän panalla ja tsamtsungillakin ole ainakin nykyisin Euroopan laajuinen takuuhuolto, jolloin Saksasta tilaamisella ei ole muuta haittapuolta (tietääkseni), kuin se että vehje saattaa jäädä korjausjonossa sinne "pinon" alimmaiseksi. Saksaan ei töllöjä huoltoon lähetetä. Mutta eihän tuo hintaero enää ole tosiaankaan mikään päätähuimaava, varsinkaan vakiduunia painavalle henkilölle. Kalliimpien mallien hintaerot taitavat nykyisellään olla vielä sellaisia maiden välillä, että kannattaa sinne sakemannien puoleen kääntyä.

Ehdottomasti kyllä kannattaa käydä katselemassa ja vertailemassa. Eikun pleikkari reppuun mukaan ja töllöt testiin:p
 
Vastaus: Full HD-telkku PS3:n seuraksi

Jos muutkin jaksaisi listailla TT-2k:n tapaan infoa vaihtoedoistaan niin tämän threadin hyödyllisyys kasvaisi kummasti.
Se on tää "valikoivasti perfektionistinen" luonteeni, joka pistää tutkimaan asioita ja listaamaan hyviä ja huonoja puolia ennen ostopäätöstä. :)

Ja TT-2k, en tuosta v10:stä tiedä, mutta g10 on osoittautunut todella hyväksi. Samat insinöörit jotka aikoinaan loivat legendaarisen kuron ovat olleet panalla suunnittelemassa noita plasmoja.
V10:n pitäisi olla vielä karvan tai parinkin verran parempi kuin G10; onhan tuo V10 kalliimpi mallikin. Ja Kuro olisi varmaan valintani, jos se ei maksaisi niin mansikoita. Sen verran tässä on vaimon talutusnuorassa, että budjetti on ehdoton 2 kiloeuroa, ja siitä ei tingitä. Toisaalta ruudun koostakaan ei huvita tinkiä, koska hyppy 37-tuumaisesta isompaan pitää olla Tuntuva.
 
Vastaus: Full HD-telkku PS3:n seuraksi

En oo ihan varma, että ymmärsinkö oikein, mutta game mode huonontaa kuvanlaatua. Se poistaa prosessoinnin.

Prosessointia tarvitaan huonolaatuisen kuvan paranteluun, eli käytännössä digitv-puuron siistimiseen isolle näytölle sopivammaksi. Pelikäytössä kuva on jo lähtökohtaisesti virheetön (no vaikuttaahan tähän käytössä oleva pelikonekin, on velvollisuuteni todeta), jolloin kuvan jälkikäsittelyä ei tarvita. Päinvastoin siitä on vain haittaa (keinotekoinen terävoitys ja tietysti kuvan hidastuminen).

Jos suunnittelet nimenomaisesti 52-tuumaisen W5500-telkun hankkimista, voit aika turvallisin mielin poistaa miinuslistalta valovuodon. Tuo tuntui olevan ongelma pienemmissä paneeleissa (etenkin 40-tuumaisissa), mutta foorumikommenttien perusteella 52-tuumaiset mallit ovat olleet vuodottomia ja pilvettömiä. Ainakaan omassa kappaleessani ei ole moista esiintynyt.

Itse jättäisin plasman pois laskuista pelikäytössä. Sähkönkulutus ei ole järkevissä lukemissa, ja vaikka plasmafanit innolla kertovatkin, ettei kuvanpalamista enää esiinny, jostain syystä nykyplasmoisstakin silti edelleen löytyy kuvanpesutoiminto, jolla palovammat poistetaan. (Itse asiassa varsin uhkaavan tuntuisistakin palamisskenaarioista näyttää löytyvän raportteja ihan tältä viikoltakin, jopa varsin suurilevikkisissä viestimissä. :p )
 
Vastaus: Full HD-telkku PS3:n seuraksi

Rottamopo vaikka Pana sai Pioneerin paneelitekniikkaa, ei se silti ole vieläkään samalla tasolla Kurojen kanssa. Mustan toistossa sekä värien toistossa jäädään edelleen jälkeen. En siis tiedä onko tuota Kurojen tekniikkaa vielä käytössä, vai onko se vasta seuraavien mallien juttuja. Ja V10 on siis oleellisesti parempi kuin G10, kuten TT2k mainitsikin.

Kuro KRP-500M tehonkulutusta olen mittaillut ja se on tasoa 230-260W normikäytössä, eli ei nyt sentään mistään sairaista lukemista puhuta. Kiinnipalaminen ei ole ollut ongelma, vaikka käytän tuota myös PC:llä. Muistaakseni vähän päälle 6kk ollut käytössä ja alun burn inin jälkeen ruudussa ei ole näkynyt kertaakaan mitään kiinni palanutta matskua, eli en ole käyttänyt kertaakaan niitä poisto-ohjelmistoja. (ennen burn inin täyttä valmiutta fosforit ei ole vielä palaneet käyttökuntoon, joten kuvaan jää haamu aina kun se menee mustaksi. noin 50 käyttötunnin jälkeen tätä ei enää esiintynyt, koska fosforit on tarpeeksi "kuluneita") Ja jos haluaa ottaa varman päälle, ainakin tässä töllössä on ominaisuus millä kuvan saa jatkuvaan liikkeeseen niin että sitä ei katsoessa huomaa. Eli kuva pompsahtelee joidenkin pikselien verran, ettei samassa pikselissä ole koko ajan samanlaista matskua. Testasin tuota ja liikettä ei huomaa, mutta en kyllä itse käytä sitä koska pelkoa kiinni palamisesta meikällä on noin 0%.

EDIT: Niin ja mainintana Pioneerin töllöjä miettiville: Töllössä ei ole "perfect scan" / "Dot-by-Dot"-ominaisuutta 1080p huonommalle matskulle. Eli siitä huonommalla matskulla on over scannia :(
Tätä ei ole mainittu missään arvosteluissa eikä oikein missään foorumeillakaan, vaikka kyseessä on aika iso miinus.
 
Vastaus: Full HD-telkku PS3:n seuraksi

Tiedän, että kodinkoneliikkeen jannut voivat kyllä käydä ruuvaamassa sen telineen seinään, mutta osaavatko ne samalla keikalla vetää myös digiboksin kaapelin huomaamattomattomasti seinän sisältä telkkariin? Ongelmahan tässä on se, että tuossa nykytelkussa ei ole sisäistä digiviritintä, joten sen kaveriksi pitää laittaa ulkoinen digiboksi, ja vaimo ei halua rumaa, mustaa SCART-narua menevän "seinän poikki". (Oikeastaan pitäisi ottaa valokuva meidän makkarista, jotta voisin havainnollistaa ongelman.)

Tuo kaapeleiden seinän sisään vetäminen voi jäädä kyllä tekemättä monelta kodinkoneliikkeen asentajalta. Vaikka olisikin kyseessä ontto gyproc-seinä, niin ilkeä homma (ainakin usein hidas ja hermoja vaativa)... Nimimerkillä kerran sen oma-alotteisesti tehnyt. Pirun siisti siitä kyllä silloin tulee. Uskoisin, että monesti noi kodinkoneliikkeiden asentajat laittavat vain niitä perusmuovikouruja.


Jos tuo virrankulutus kauhistuttaa, niin silloin kannattaa melkein kääntää katse lcd:n puoleen. Vaikkakin Pana on tosiaan saanut tuon virrankulutuksen putoamaan noin puoleen aiemmasta, mutta vastaavaa kehitystä on tapahtunut lcd-puolellakin. Tuon Panan todellinen virrankulutus on arviolta 250-290W luokkaa, kun isomalla lcd:llä taitaa olla puolet tuosta.

Omallakin kohdalla tuo virrankulutus painoi ja painaa vaakakupissa. Telkkarilla ja sen käytöllä on aika helppo vaikuttaa omaan sähkölaskuun.
 
Vastaus: Full HD-telkku PS3:n seuraksi

Prosessointia tarvitaan huonolaatuisen kuvan paranteluun, eli käytännössä digitv-puuron siistimiseen isolle näytölle sopivammaksi. Pelikäytössä kuva on jo lähtökohtaisesti virheetön (no vaikuttaahan tähän käytössä oleva pelikonekin, on velvollisuuteni todeta), jolloin kuvan jälkikäsittelyä ei tarvita. Päinvastoin siitä on vain haittaa (keinotekoinen terävoitys ja tietysti kuvan hidastuminen).

Jos suunnittelet nimenomaisesti 52-tuumaisen W5500-telkun hankkimista, voit aika turvallisin mielin poistaa miinuslistalta valovuodon. Tuo tuntui olevan ongelma pienemmissä paneeleissa (etenkin 40-tuumaisissa), mutta foorumikommenttien perusteella 52-tuumaiset mallit ovat olleet vuodottomia ja pilvettömiä. Ainakaan omassa kappaleessani ei ole moista esiintynyt.

Itse jättäisin plasman pois laskuista pelikäytössä. Sähkönkulutus ei ole järkevissä lukemissa, ja vaikka plasmafanit innolla kertovatkin, ettei kuvanpalamista enää esiinny, jostain syystä nykyplasmoisstakin silti edelleen löytyy kuvanpesutoiminto, jolla palovammat poistetaan. (Itse asiassa varsin uhkaavan tuntuisistakin palamisskenaarioista näyttää löytyvän raportteja ihan tältä viikoltakin, jopa varsin suurilevikkisissä viestimissä. :p )

Olen saanut sellaisen käsityksen, että kaikissa paneleissa on jonkinverta prosessointia game modeista huolimatta johtuen pikseleiden epäsymmetrioista, värialuiden sijainneista ja valovoimakkuuksista, materiaalien heijasteista sun muusta. Nämä nykylituthan eivät ole valmistusteknisistä ongelmista johtuen mitään täydellisiä symmetrisiä matriiseja ja tässä kohtaa prosessoinnilla kompensoidaan niiden ongelmakohtia ihmis-silmälle sopivammiksi. Spekulaatiotahan tämä on vailla parempaa tietoa, mutta tuohon viittaa viittaa sekin, että täysin input lagitonta teeveetä ei ole(paitsi crt). Ellei sitten jossain välissä ole keksitty puolijohdetta joka hidastaa sähkön kulkua.

G10 ei ole mitään kuvanpesutoimintoa.

Ja voi tuota Väisästä, moista halla tekemässä plasmoille. :D reps.
 
Vastaus: Full HD-telkku PS3:n seuraksi

Juu ei ole Panasoniceissa kuvanpesutoimintoja, koska niille ei ole käyttöä.

Television sähkönkulutus on asunnon kokonaissähkön kulutuksessa näpertelyä. Lattialämmitys vetää putket kuumina yötä päivää, pakastimet ja jääkaapit on 70-luvun ÖÖÖ-energialuokan saalista, saunan kiuasta luukutetaan tuntitolkulla, onhan näitä...ja sitten herkistellään telkkarin käytössä. =] Kärpäsestä härkänen, voisi sanoa. Suomessa lämmitetään asuntoja 7-9kk vuodesta, televisiosta vapautuva lämpö näinä aikoina ei mene hukkaan.

Koska budjettisi yltää kahteen tuhanteen, on oma valintani noista kolmesta V10.
 
Vastaus: Full HD-telkku PS3:n seuraksi

Tuo kaapeleiden seinän sisään vetäminen voi jäädä kyllä tekemättä monelta kodinkoneliikkeen asentajalta. Vaikka olisikin kyseessä ontto gyproc-seinä, niin ilkeä homma (ainakin usein hidas ja hermoja vaativa)... Nimimerkillä kerran sen oma-alotteisesti tehnyt.
Ontto väliseinä kyseessä ja estetiikkaa tässä haetaankin. Mulla on peukalo keskellä hanuria, joten itse en edes yritä mokomaa operaatiota. Siksi pitäisikin löytää ammattimies, jolla olisi sekä aikaa, kärsivällisyyttä että ennen kaikkea taitoa. Ja silti se ei saisi maksaa kauhean paljoa. :)

Tuon Panan todellinen virrankulutus on arviolta 250-290W luokkaa, kun isomalla lcd:llä taitaa olla puolet tuosta.
Sonyn lukemat ovat melko tasan tarkkaan puolet. Samsungin lukuja en tähän hätään löytänyt, mutta oletettavasti samoilla kymmenluvuilla liikutaan.

Television sähkönkulutus on asunnon kokonaissähkön kulutuksessa näpertelyä. Lattialämmitys vetää putket kuumina yötä päivää, pakastimet ja jääkaapit on 70-luvun ÖÖÖ-energialuokan saalista, saunan kiuasta luukutetaan tuntitolkulla, onhan näitä...ja sitten herkistellään telkkarin käytössä. =]
Meillä ei ole lattialämmitystä kuin kylppärissä, ja sielläkin sitä käytetään vain tarvittaessa. Keittiön kylmäkalusteet ovat jotakuinkin vuosimallia 2005/2006, ja saunasessiot ovat yleensä alle puolituntisia. Uskaltaisin melkein väittää, että eniten sähköä meillä imaisee nykyisellään juurikin tuo olohuoneen viihdevarustelu.

Koska budjettisi yltää kahteen tuhanteen, on oma valintani noista kolmesta V10.
Mielipide noteerattu.

Alkaa vahvasti näyttää siltä, että Samsungia ei suosittele kukaan, eli jäljelle jää vain Sony vs. Panasonic. Onhan noilla nelisen hunttia hintaeroa. Sillä rahalla ostaa aika ison läjän popcornia ja limsaa leffailtojen ratoksi. Ja pitäisi se uusi vahvistinkin hommata...
 
Vastaus: Full HD-telkku PS3:n seuraksi

Alkaa vahvasti näyttää siltä, että Samsungia ei suosittele kukaan, eli jäljelle jää vain Sony vs. Panasonic. Onhan noilla nelisen hunttia hintaeroa. Sillä rahalla ostaa aika ison läjän popcornia ja limsaa leffailtojen ratoksi. Ja pitäisi se uusi vahvistinkin hommata...

OT: Marantz SR6004 - DVD Plaza Forums

Viesti 13: "5004 on varmasti yksi parhaimpia bang for the buck -vahvistimia (ellei paras) tällä hetkellä ja äänenlaadussa kilpailee monen muun merkin +1200e ellei kalliimpien vahvistimien kanssa. Suosittelen ostamaan 5004:n, jos ei tarvitse 6004:n ylimääräisiä liittimiä ja hienompaa etulevyä"

Kannattaa harkita ehkä, varsinkin jos omistat kirkassoundiset kajarit.

Vinkkivinkki;)
 
Vastaus: Full HD-telkku PS3:n seuraksi

Kannattaa harkita ehkä, varsinkin jos omistat kirkassoundiset kajarit.
Kiitos vain vinkistä, mutta on "pikkaisen" liian korkea TV-tasooni. DVD Plazalla olen speksannut asiaa enemmänkin, ja sitä kautta "loppukilpailuun" on päätynyt kolme eri vaihtoehtoa. Mutta tämä on telkkari-, ei vahvistinketju, joten ei tästä sen enempää.
 
Vastaus: Full HD-telkku PS3:n seuraksi

Nyt hakusessa teevee joka ei varsinaisesti tule pleikkarin kainaloon vaan bluuräy käyttöön. Jos joku joka telkuista mitään tietää voisi heittää pari esimerkkiä mikä kannattaa käydä hakemassa. Budjetti olis 1200e ja kokoa sais olla vähintään 32", enempi parempi. Kertauksen vuoksi: laadukkain töllö (bd/teevee käyttöön) mitä tohon rahaan saa on?
 
Ylös Bottom