God Of War - Pohjoista mytologiaa

Junezi

Member
Kun kerran ketju on nostettu ja peli tuli pelattua läpi tuossa pari tuntia sitten, niin voisi ohimennen todeta, että jumankukkeli miten mainio peli. Ei täydellinen, mutta todella todella hyvä. Ja yksi parhaista pomotaisteluista abouttiarallaa koskaan tuolla seassa myös.
Taistelu Thorin mukuloita Magnia ja Modia vastaan yhtä aikaa.

Yksi hauskimmista ja mukavalla tavalla haastavimmista mätkeistä miesmuistiin. Tai haastava ja haastava, sillä meni ensimmäisellä yrittämällä läpi, mutta ei ihan heittämällä kuitenkaan. Seuraavaksi sitten vielä kaikki loput alueet koluamaan ja vaikeammat yhteenotot hoitamaan.

Ei tosiaan mitään grindausta ole tarjolla, vaan pitkä ja mainio tarina, jossa pistetään mörrejä lakoon oikealta ja vasemmalta.
Joo ei silleen ihan hirveästi itseä tarinatyyliset pelit kiinnosta, mut varmasti kokeilemisen arvonen siltikin.
 

Murdoc

Well-Known Member
Okei, osaatko paremmin kertoa tosta lyhyesti ☺ Juu menee vähän ohi aiheen.. mut ei voi vielä omaa postausta tehdä niin pakko kysellä joka kautta foorumilla
Laaja open world länkkäriteemalla jossa voi tehä esimerkiksi noita edellä mainittuja juttuja. GTA länkkäriteemalla ja aika paljon realistisemmalla otteella. Mutta se siitä offtopicista.
 

KooVee

Member
Tämä näyttäisi olevan hyvässä alennuksessa storen puolella. Onko tämä kuinka raskas orkkis pleikalle vai pitääkö hommata pro tätä varten?
 

Beatshh

New Member
Tämä näyttäisi olevan hyvässä alennuksessa storen puolella. Onko tämä kuinka raskas orkkis pleikalle vai pitääkö hommata pro tätä varten?
Itsellä slim ja vetää kyllä tätä nykimättä tai muutenkaan häröilemättä. Toki prolla saat sen extra 5freimiä keskimäärin tai astetta tyylikkäämmät pixelit
 

Noobeinstein

Active Member
Prolla saa performance modella sen vaihtelevan 40-55 fps tai sitten tasaisen 30fps cinematic moden jossa 4k lähelle reso jos 4k telkkari löytyy. Kyllä performance modella itse tykkäsin pelata kun oli asteen smoothimpaa. Normipleikalla sitten tasainen 30fps ainut vaihtoehto. Mutta molemmilla versioilla ihan pelattava ja ehdottomasti yksi PS4:n must play-peleistä.
 

janneus

Active Member
Itsellä olisi kyllä varmaan jäänyt alkuunsa tämä seikkailu jos ei olisi saanut sitä frame ratea ylöspäin nostettua pro:lla :oops: Sen verran järkytttävää kuvan repimistä oli heti ensimmäisessä taistelussa kun oli oletuksena kivat graffat ja 30fps. Mutta sitten taas esimerkiksi spider-manissa se 30fps ei haitannut yhtään. Jotain hokkuspokkusta näissä välillä kyllä on.
 
Ylös Bottom