Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Grand Theft Auto IV

Vastaus: Grand Theft Auto IV

Olin koulussa viisi tuntia, siivosin, kävin kaupassa ja söin rauhassa ihan kiusallani - odottaminen on makeinta. :) Sitten levy boxiin ja - peli vaikuttaa todella hyvältä. Yllättävästi fps on reilusti parempi (ainakin brooklynissa) kuin vaikkapa ps2:n vice cityssä eikä latailut tosiaankaan haittaa. Pop-upin huomasin ehkä kaksi kertaa tunnin pelailun aikana. Ajotuntumakin on hyvä, lähitaistelu on vähän epämääräistä. Kaupunki on valtava...
 
Vastaus: Grand Theft Auto IV [PS3]

Damn, yritin päästä online peleihin, niin kenkä valittaa seuraavaa; "cannot connect to game provider, please try again later." Eli taitaapi olla servut tukossa, muillakin tuntuu olevan sama ongelma. :( Noooh, ei haittaa, yksinpeli rokkaa.

EDIT: Tuo flicker filter löytyy sieltä Display napin alta, ihan alhaalla.


Siis onko sulla ps3 versio?
Koska ite en kyllä tuota filteriä löydä. Display napin alla 2 viimeistä vaihtoeht. ovat language ja default
 
Vastaus: Grand Theft Auto IV [PS3]

Täällä yksi pettynyt myös. Sahalaidoista ei niin väliä, mutta ei hitto kun on suttuinen peli!Ja nimenomaan niin suttuinen, että häiritsee. Jos tämä on olevinaan se teknisesti parempi versio, niin minkälainen on boksi-versio sitten...Veikkaan että PALJON skarpimpi. Täytyy varmaan hommata boksille ja laittaa tämä myyntiin. Kaipaisinkin esimerkiksi Nisullta kommenttia boksi-version eroista, kerta mies omistaa kummatkin.

Todellinen pettymys!
 
Vastaus: Grand Theft Auto IV [PS3]

Miten niin tuntematonta, ja tuossahan yllä sanottiin että Black Sabbath - Heaven and Hell

No en lukenut ylempää sitä viestiä ja pitäähän se hieman Jamppaa kiusata :p Miltäs kanavalta ton löytää, jos vaikka sattus muitaki hyviä kappaleita siellä kuulemaan :)
 
Vastaus: Grand Theft Auto IV [PS3]

toivottavasti mun 26 tuumanen bravia ei raiskaa tota grafiikkaa täydellisesti.
 
Vastaus: Grand Theft Auto IV [PS3]

Joo, PS3 versio. Aika outo, että tota ei oo kaikilla.. :confused:

Pystytkö ottamaan kuvan siitä missä toi asetus oikeen on, kun meikäläinen ei löydä sitten millään.
 
Vastaus: Grand Theft Auto IV [PS3]

Jaksoin pelata peliä vain pari ekaa missionia. (Ne muijat hain sieltä asemalta ja kävin treffeillä) Jonka jälkeen siirryin takaisin pelaamaan MGO betaa. Ei jotenkin innostanut. Tai sit MGO vetää vaan niin kovasti.
Nimim. Fanaattinen MGS fani. ; )

Ostan GTA:n sulta pois 40:llä :D
EDIT: sama tarjous Karpaasille
 
Vastaus: Grand Theft Auto IV

Pitihän sitä nyt aamulla skipata pari tuntia koulua ihan tämän takia. Ja kovis pelihän tämä on.

Ei ehkä niin täydellinen kymppi ku arvostelut antais ymmärtää, mutta hell, peliä takana muutama tunti niin turha tuota nyt vielä on ruveta tuomitsemaan.
 
Vastaus: Grand Theft Auto IV [PS3]

Jepa jee hyvältä näyttää.. Pitäs enemmän tuol onlinen puolel pyörii mut tosi upee peli. Nätisti tyypit lentelee kaduil ku niitte päälle kruisailee autol.. Hyvin myös ku moottoripyöräl vetää täysii jotai autoo päi nii Nico lentää kyydistä ja kauas lentää :D
Kyllä odotin pelin olevan näin hyvä.. Paljon vielä näkemättä kuitenkin. Pelit jatkuu!
 
Vastaus: Grand Theft Auto IV [PS3]

Mulla on sellanen ongelma, etää kun yritän mennä pelaan nettiin nii se sanoo et cant connect to game provide tai jtn sellasta. Missä vika??
 
Vastaus: Grand Theft Auto IV [PS3]

Vai että valitellaan grafiikoista, menee kyllä yli oman ymmärryksen, minulle kun kelpaa vielä PS1 pelitkin vallan mainiosti..
 
Vastaus: Grand Theft Auto IV

Jees, peli kolahti päivällä postiluukusta ja testasin sitä noin puolisen tunnin ajan.

Ensituntumalta grafiikka on ehkä hitusen liian blurrattua, pientä skarppausta olisin toivonut. Toisaalta pelin grafiikat on tyylillisesti ihan toista muihin peleihin verrattuna, joten saattaa olla pikemminkin tottumiskysymys.

Tosin eniten ärsytti se, että framerate tippuu välillä hitusen liian alas ja tuntuu, että varsinkin autoja ajaessa vauhdintuntu kärsii tästä. En tosin tiedä onko boksissani jotain häimää, kun Rainbow Six Vegas 2:ssakin frame rate tippui välillä tooooodella alas... Harmi sinällään, kun en kaipaisi konsolilla vastaavia ongelmia, kuin mitä pc-pelaamisen kanssa aikoinaan sai jatkuvasti kestää. Mielestäni frame rate on grafiikoita tärkeämpi seikka, pelissä kuin pelissä.

Autojen kontrollit tuntuivat pienen totuttelun jälkeen edellisiä versioita paremmilta. Niko tuntuu tosin olevan hieman jäykempi ja varsinkin taistelu tuntui hieman kömpelöltä. Jotenkin tuli Vice City mieleen, joka San Andreaksen jälkeen tuntuu siltä kun ohjaisi vanhoja mummoja keskellä suota 200 kilon painot kintuissa. Lisäksi nappien toiminnot on ehkä hitusen epäloogisesti sijoiteltu, mutta kuten aiemmin sanottua, kaikkeen tottuu - ja kontrollejakin pystyy säätämään.

Tsekkailin aamulla arvosteluita GTA:sta ja kaikki saitit olivat antaneet tälle järjestäen täydet pisteet, joka on vähintäänkin erikoista, vaikka kyseessä olisi millainen eepos tahansa. Aina löytyy joku, joka antaa ihan mielenosoituksena 7/10, mutta en vielä löytänyt yhtäkään.

Noh, kohta taas lisää pelaamista, varmasti loistava peli, vaikka ensituntuma ei olekaan ihan niin iskevä kuin odotin.

EDIT: Ainiin, postin sedät ja tädit oli ilmeisesti kilpaa pomppineet mun GTA-kuoren päällä, kun kansi oli halki kolmesta kohtaa ja kansilehti samassa revennyt. Lähetin VPD:lle viestin tapahtuneesta ja kyselin miten menetellään, mutta VPD:stä tuli viesti, että peli on lähtenyt heiltä ehjänä ja Postilta voi hakea korvausta. Voin kyllä kuvitella mitä Posti sanoo, kun kuoressa ei ollut minkäänlaista merkintää, ettei lähetystä saa heittää, taittaa, talloa tai murskata. :( Jopa CDON.com lähetti suoraan uudet kuoret kun yhdestä pelistä oli postituksessa hajonnut...
 
Vastaus: Grand Theft Auto IV [PS3]

No en lukenut ylempää sitä viestiä ja pitäähän se hieman Jamppaa kiusata :p Miltäs kanavalta ton löytää, jos vaikka sattus muitaki hyviä kappaleita siellä kuulemaan :)

Liberty Rock Radio

Näytti siellä soivan myös Thin Lizzyä, The Whota, ja Genesistä :)
 
Ylös Bottom