Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Grand Theft Auto Online

Kaikki tienaa miten haluaa mutta, riittää että omistat sen perkeleen sukellusveneen ja grindaat sitä cayo perico heistia. Ei tartte mitään mutuja eikä kikkoja, toki jos on jo varastot täynnä tai pitää myydä vanhat pois niin sitten.

Ite olen kans miettinyt tota MTU hommaa PS5.lla, jos ei onnistu jää mun bisnekset lopullisesti eläkkeelle. Mutta kuten sanoin, nykyään on toi cayo perico heist josta tekee helposti 5 milliä semmoses noin kuudes tunnis riippuen miten pitkät pissa/ruoka tauot.

Omistan ja ryöstö on pelattu jo jouluna. Oli hieno kokemus sen yhden kerran eli ei vois vähempää kiinnostaa pelata sitä uudestaan ja uudestaan.

Olen pelannut, ja MTU:n arvoa pystyy säätämään myös PS5:lla. Eli mikään ei tule muuttumaan.

Hyvä tietää niin ei ole mikään kiire.
Muutenhan mun ei tarttis grindata ollenkaan, mutta jos MTU muutos ei toimi enää tulevassa ps5 versiossa niin sitten on pakko grindata ennen kuin siirtää hahmon siihen.
 
Tää uusi tuner päivitys on kyllä hyvä vaikka on siinäkin omat ongelmansa.
Mitään en odottanut ja odotukset tippui vielä lisää kun luin ettei noiden mini ryöstöjen finaalissa voi käyttää omia aseita ja autonakin on pakko olla joku noista uusista tuner vehkeistä.
Pari pelin veteraaniakin valitteli gta forumilla kuinka nuo tehtävät on ihan paskoja solona juuri tuosta syystä.

Yllättäen mulla ei pahemmin ollut ongelmia ja kuolin vain kahdesti kun tein kaikki.
Ehkä mun pelityyli sitten on erilainen:
- Jalkaisin ollessa pelataan aina first person moodissa, koska liikkuminen on nopeampaa ja silloin voi liikkua myös sivuttain.
- Ohjaus muutettu niin, että r1 on juoksu jolloin voit nopeasti kääntyä juostessa, koska oikea peukalo on vapaana.
- Snacks menu on aina auki jos ollaan taistelussa ja suljen sen vain jos jotain pitää aktivoida ja mennäkseni autoon.
- Pleikkarilla pelatessa kannattaa muistaa, että tähdätessä touchpadia ylöspäin sipaisemalla voi myös heittää käyttöön valitun räjähteen joten niidenkään takia ei tartte sulkea karkki valikkoa.

Tuolla tyylillä se finaali jossa mennään IAA tukikohtaan oli ainoa jossa mun oli pakko käyttää sitä varsinaista suojautumis mekaniikkaa.
Kaikissa muissa tehtävissä riitti vaan strafe suojan takaa kurkkimiseen ja jos tuli osumaa niin nopeasti vaan tähdätessä suklaata naamaan, koska tähtääminen skippaa sen syömis animaation.
Joka tehtävän jälkeen tietenkin aina auto shopin karkkikulhosta taskut täyteen. Tuo siis on siinä pöydällä sen arcade pelin vieressä.

Nuo tehtävät on ihan mukavan erilaisia ja jokaisessa on kaksi setup tehtävää ja finaali.
Jossain pitää pölliä vaikka rampin sisältävä perävaunu jonka avulla sitten hypätään finaalissa vankilaan tai sitten murtaudutaan merryweatherin pomon bunkkeriin varastamaan muutama kovalevy.
Rahaa noista tulee 160-180 000$ joka on mun mielestä ihan jees sillä kun tietää miten hommat kannattaa tehdä niin aikaa ei kauaa mene.
Näissä ei myöskään ole mitään pakollista hiipimistä vaikka sekin on vaihtoehto parissa tehtävässä, eikä myöskään mitään hakkerointi minipelejä ole joten mä olen jaksanut pelata nämä jo aika monta kertaa läpi.

Näiden lisäksi pajalle tulee välillä asiakkaan auto joka pitää tuunata paremmaksi ja peli suoraan kertoo mitä sille pitää tehdä.
Tuon jälkeen se ajetaan asiakkaalle ja maksu määräytyy kunnon mukaan ja tuntuu autosta riippuen vaihtelevan 20-30 000$ tuntumassa.
Yleensä se ajomatka kuitenkin on alle kaks mailia joten siitä lyhyestä kruisailusta tuo on jo suorastaan erinomainen korvaus.

Tuosta päästäänkin niihin miinuksiin joista isoimpana eri bugit.
Mulla on nyt pari kertaa käynyt niin ettei tuota tuunattua autoa saa toimitettua sillä peli ei reagoi mitenkään kun ajat siihen keltaiseen rinkulaan.
Onneksi tuon voi kiertää palkkaamalla työntekijän, mutta ne teloo aina sen auton niin pahasti, että saat hiukan päälle 10 000$ yleensä, mutta saapahan sen pois pajalta tilaa viemästä, koska vakiona siellä voi olla tasan yksi auto kerrallaan tuunattavana.

Tuo bugi ilmeisesti liittyy seinällä olevaan exotic exports listaan jossa on 10 autoa jotka voi löytää ja viedä satamaan.
Jos tuunattava auto on samaa mallia kuin joku listalla olevista niin toimitus ei onnistu.
Pari kertaa en ole myöskään pystynyt edes aloittamaan auton tuunausta, koska se "paina dpadia oikealle" komento puuttuu kokonaan.
Onneksi tuo on alkanut toimimaan taas parin tehtävän jälkeen.
Sen sijaan mun ihan omien autojen tuunaus ei toimi tuolla auto shopissa enää ollenkaan. Se lopetti eilen toimintansa eikä toimi vieläkään.
Onneksi tuolla ei voi mitään erikoista tehdä mitä muualla ei voisi, mutta esim maalit on ilmaisia.

Sitten on tietenkin se car meet ja uudet kisat ja nuo on ihan helvetin hienosti tehty.
Miitissä on paljon myös npc hahmoja sekä autoja esillä joten se ei ole koskaan tyhjä ja siellä on hemmetin hieno fiilis.
Testiradallekin voi mennä vaan koheltamaan tai ajamaan time trialia ja siellä on myös kolme autoa testattavana sekä myös vaate ja tatska kojut.

Uudet kisat on myös hemmetin hienoja sillä niissä on kunnon katukisa fiilis.
Kisat ajetaan yöllä, startti ruudukko on vedetty vaan maalilla tien pintaan ja mutkissa on jotain kylttejä vaan osottamassa oikeaan suuntaan.
Startissa ja myös matkalla on katsojia omien autojensa kanssa ja tietenkin startissa on myös mimmi lähettämässä kisaajat matkaan ja tietenkin se jää aina autonalle.
Sitten on pursuit kisat joissa on otettu vanha kunnon midnight club lähestyminen eli ne on point to point kisoja, mutta checkpointeja on vain muutama joten jos osaat pelin kartan ulkoa niin sulla on selvä etuöyönti asema.
Poliisitkin on perässä jatkuvasti joten nuo on todella kaaottisia, mutta eipä se haitannut ollenkaan.
Tai sitten se johtui siitä, että mä olen edelleen gps:n orja jolla on paska suuntavaisto niin en mä pärjäisi muutenkaan.
Muutenkin ajoin kuin pahainen nyyppä enkä muista koska tässä on tullut viimeksi ajettua ihan normi autoilla kilpaa kun viimeisen parin vuoden aikanahan tuli ne rc bandito kisat ja formulat. Ehkä joskus 2019 jouluna olen ajanut pari kisaa kun ei niihin koskaan löytynyt porukkaa.

Uudet autot on myös omaan makuun sillä valikoimiin kuuluu esim. mazda rx-7, honda s2000 ja toyota celica, tai siis niiden gta versiot, mutta ne muistuttaa todella paljon esikuviaan.
Kaiken kaikkiaan helvetin kova päivitys.
 
Joo tässä dlc.ssä on kyllä ehkä parhaimmat autot mitä on tullut. Niissä heist finaaleissa mä vielä jotenkin ymmärrän ne pakotetut autot kun on tuner dlc jne, mutta et ei edes omia aseita niin sitä en ymmärrä.
 
Pidin uusista päivityksistä todella paljon. Viime aikoina olen kehittynyt melko nopeasti verkkopeleissä, ja kaikki tämä johtuu siitä, että käytän paljon rahaa erilaisiin tuotteisiin, jotka auttavat minua parantamaan tietokonettani. Tässä auttoi minua paljon sivusto https://promo-codes.fi/, josta löysin aika monta alennusta, kuponkeja erilaisiin tuotteisiin. Tässä luetellut Alocodet alentavat hintoja huomattavasti. Niiden avulla voit vastaanottaa lahjoja tilaajille tai ilmaisen toimituksen. Asiantuntijat jakavat tällä sivustolla myös tietoa vaihtoehtoisista säästämistavoista, kuten myymäläuskollisuudesta, syntymäpäivälahjoista, nykyisistä alennuksista ja muista kampanjatarjouksista.
 
Viimeksi muokattu:
Paljon on saanut tuo uusi drug wars päivitys valitusta aikaiseksi, mutta mun mielestä se oli ihan jees.
Ne uudet tyypit tuntuu kyllä olevan kirjoitettu joillekkin 13 vuotiaille, mutta on ne silti paljon parempia mitä sessanta ja moodyman.
Tehtävät oli myös ihan jees ja varsinkin se huumetrippi oli ihan loistava.

Acid lab tuotti myös varsin kivasti rahaa kun sen päivitti ja oli vielä tuplarahat voimassa.
Yks päivä mulla oli 11 tuntia peli päällä ja möin lsd:ta yli miljoonan edestä, yökerhon tuotoksia yli 800 000 arvosta ja välillä kävin tyhjentämässä pelihallin, agencyn ja yökerhon kassakaapit.
Yhteensä tienasin kolmisen miljoonaa ja varsinaista pelaamista taisi olla joku 1.5 tuntia koko aikana. Muun aikaa pelasin eri peliä switchilla ja hahmo vaan tuijotti yökerhon kameroita.
Nyt olis 71.5 miljoonaa taskussa joten enköhän mä pärjäis koko onlinen loppu keston ajan vaikka en koskaan enää tienais mitään :D
 
Vaikka uusin päivitys poisti yli 180 ajoneuvoa myynnistä niin oli siinä jotain hyvääkin sillä nyt voi siirtää hahmon ps4 versiosta ps5 versioon ja jatkaa edelleen myös ps4:lla pelaamista. Ennen hahmo poistettiin pysyvästi vanhasta versiosta.
Tietenkin tuo siirto toimii vaan kerran joten tuon jälkeen kaikki vanhalla alustalla tehty pysyy vain sillä, mutta tuon ansiosta tuli viimeinkin tehtyä siirto sillä kaveri pelaa edelleen ps4:lla ja mä kuitenkin aina teen kaikki uudet tehtävät ensin itse ja sitten vielä sen kanssa joten sama se on tehdä ne ensin ps5:lla ja sitten pelata cooppina ps4:lla.

Saapahan edes yksin pelatessa nauttia huomattavasti paremmasta ulkoasusta.
Tänään taas ihmettelin, että miten voi ps4 version sahalaidat ottaa niin pahasti silmiin kun kuitenkin olen maaliskuusta asti pelannut ps2 pelejä, mutta kai se johtuu siitä, että ps2 peleissä on vähemmän objekteja joten niissä on myös vähemmän sahalaitaa.
Jopa ruudunpäivityksessä on selvä ero vaikka pelaankin fidelity moodissa joka rullaa 30 fps.

Osaako joku sanoa mistä ne ronin uudet tehtävät löytyy vai pitääkö sille vaan soittaa ja se antaa jonkun random tehtävän?
Viimeksi pelannut sen päivityksen jälkeen joka lisäsi ne taksi hommat ja tänään Dax soitti ja sille tuli tehtyä ne last dose tehtävät jotka oli varsin jees.
Valitettavasti viimeisen tehtävän jälkeen saatava auto jäi saamatta ilmeisesti bugin takia.

Sitten Charlie soitti ja sen avenger tehtävät tuli tehtyä myös ja nekin oli ihan kivoja.
Myös Ron soitti ja käski tulemaan hangaarille kun sillä olisi jotain tehtäviä jotka sijoittuu maanpäälle tällä kertaa lentämisen sijasta, mutta mulla ei ole tietoa mistä nuo löytyy.

Edit: Ilmeisesti nuo Ronin tehtävät on uusia kaman haku / myynti tapoja hangaarissa ja löytyy sieltä tietokoneelta.
Täytyy seuraavalla kerralla tsekata jos ne vaikka olis parempia mitä ne lentokone hommat joissa ainakin yks myynti tehtävä oikeasti vaati toisen pelaajan ampumaan koneen turretilla tai ei ollut mitään mahkuja selvitä hengissa.
 
Viimeksi muokattu:
Jos jostain täytyy ps5 version kanssa valittaa niin se on outo audio mixaus sillä mä en saa enää ääniä sopivasti tasapainoon.
Joko auton moottori peittää radion tai toisinpäin. Sitten kun käytin rc banditoa niin vahvarista sai laittaa reippaasti lisää ääntä jotta siitä kuului edes jonkinlainen ääni.
Normaalisti kuulosti siltä kuin koko vahvari olisi mennyt mutelle.
PS4 versiossahan oli myös jotain asetuksia josta sai valita esim kajareiden sijainnin, mutta tässä mitään tuollaista ei enää ole.

Lisäksi huvitti kuinka ps5 versio lataa reippaasti enemmän mitä ps4 versio ps5:lla pelattuna.
PS4 versiolla kun menee tarina moodiin niin latausruutu ehtii menemään 20% kohdalle ja sitten ollaan jo pelaamassa kun taas ps5 versio lataa ihan rauhassa sinne 100% asti.
Onlinen puolella kun siirtyy casinon kattohuoneistosta sinne alakertaan niin saa aika pitkään katsella mustaa ruutua kun ps4 versiolla siirtymä on melkein välitön. Sama homma oikeastaan aina kun liikkuu eri alueiden välillä jotka ladataan erikseen.
 
No meil on kyl sit joku eri SSD pleikka vitosis, kyl mä ku siirryn sisätiloihin ja ulos esim nyt vaikka nightclub on siel sisällä heti kun ps4sel sai möllöttää tovi ennen ku mitää tapahtui. Näin myös kaikis kämpis ja mihii ny meneekin.
 
Mä en puhunutkaan ps4:lla pelaamisesta vaan ps4 version pelaamisesta ps5:lla.

Pitäisi käydä specsaversilla. Juu siitä mulla ei ole muistikuvaa enää mut en eppäile. Enkä lähe testaa ku ps4 versio jo poistettu ku ps5 tuli ja siirto tehty ja siihe aikaa ps4 hahmo murhattiin. Eikä ittel kyl ois tarvettakaan.

Mä en keksi tohoo 180 auton poistoon muuta syytä kun joku suurempi merkitys sille typerälle gta plussalle, en usko että täs ny ois rockstarilta loppumassa serveritilaa tai jotain. Noi on vaa jotain "lesser used" cars ja niitä tulee sit kuitenkin myyntiin ilmeisesti sinne luxury car mestaan randomisti tai johonki, tällähetkelläki siel on joku gta+ halli johon on asiaa vain gta+ jäsenille. Toi vasta alku, itte omistan tosi paljon niitä autoja mitkä nyt poistettiin ja muutenki jotenki ihme "limited time" cars systeemiä ollut täs vähää aikaa ja välil tulee takas ja sit jos hävii nii ei tiie koska.

Ihmisille sit tulee FOMO ja pakko ostaa tyyliin vaikkei huvittais tai sit joku porkkana sille gta plussalle. Tää tulee vielä tästä pahenee, voin vaa kuvitella millasta kusipää rahastusta sitten gta kutoses, eihän tää nyt niitä haittaa jotka pelannut ja tienannut satoja miljoonia julkkarist asti ja tyylii omistaa kaikki autot ja vehkeet, mut ne jotka ihan uutena tulee gta onlineen nii on siinä sit kyl grindaamista vaikka se rahanteko onki huomattavasti helpommaks ja hauskemmaks tehty mitä joskus.

Uusin ferrari minkä nyt ostin pamahti hinnaks lähemmäs 5 miljoonaa päivityksen ym jälkeen, voe niitä aikoja ku joskus toi 5 millii oli koko omaisuus. Nykyää jos tulee joku uus sport tai super nii voi unohtaa jos sen sais alle 2 millil.
 
Viimeksi muokattu:
Tulipa sekin päivä nyt nähtyä että lähdin tätä kokeilemaan. Periaatteessa tämä on aina vähän kiinnostanut, mutta vain ajatuksen tasolla koska mielikuvat tästä ovat niin karseat että jäänyt kokeilematta kunnolla.
@Remeded kuitenkin tätä ainakin kehui tuolla GTA VI:n ketjussa sopivaksi yksinpelaajallekin, niin päätin nyt lähteä testaaman kun alkoi GTA-hammasta kolottamaan.

No, tänään tuli semmoinen viitisen tuntia pelailtua ja ainakin toistaiseksi ollut ihan hauskaa. Hieman tuossa ollut hukassa että mitä sitä kannattaisi tehdä, mutta on tuo peli aika hyvin ohjaillut eteenpäin ikään kuin tarinan muodossa. Pelailen Steam Deckillä Epicistä ilmaiseksi saatua versiota, joka sattumoisin oli joku premium edition, eli mukana tuli kaikenlaisista herkkua mukana jolla pääsee hyvin alkuun. Useita ajoneuvoja, kiinteistöjä, aseita yms.
Pistin pystyyn oman moottoripyöräkerhon ja meinasin alkaa nyt rahaa painamaan ensialkuun niin alkaa omaisuus karttumaan pikkuhiljaa.

Joitain tehtäviä olen tehnyt yksin ja joitain tehnyt randomien kanssa. Muista pelaajista toistaiseksi pelkästään hyviä kokemuksia. Olen pääsääntöisesti kuitenkin tuolla free-roamissa ollut omalla servulla, niin ei tarvitse pahimpia perseilijöitä sietää. Yllättävän paljon tuolla on kyllä kaikkea perustehtävien lisäksi. Muutama rundi tuli pelattua ”sumopainia” autoilla, tämä oli oikein hauskaa.

Saa nähdä nyt kauan tämä jaksaa viihdyttää. Mitään väkisin grindaamista en jaksa ja jos peli jossain vaiheessa siihen menee, niin sitten saa jäädä. Muutenkin varmaan tuo tarina tulee jossain vaiheessa pelattua taas läpi kun sitä ei ole useaan vuoteen tullut pelattua.

Jos on jotain vinkkejä miten yksinpelaava saa tästä onlinesta parhaat puolet irti niin neuvoja otetaan vastaan!
 
Viimeksi muokattu:
No siinä on nykyään niin paljon ja rahaa tulee oikeestaa melkein mistä vaan ja jos ei tuhlaa heti kun vähänki jotain tilille tulee nii alkaa olemaan jo pieni omaisuus kasassa. Ite suosittelen sijoittamaan alkuun bisneksiin, rahan puolesta itse koen parhaaksi cayo perico heistiä mitä voi tehää yksin ja yksin siitä saakin parhaat rahat, mun mielestä sitä on hauskaa tehää ja rahaaki tulee kivasti, vaikka sitä(kin) oli rockstarin pakko nerfata. Ennen sitä pystyi tekee peräkanaa vaikka loputtomasti, nyt siel on 2tunnin cooldown ja rahan tienaamista nerfattu ym ym.

Mutta on sielä kaikkia muitakin keinoja tienata, en nyt tiie mitä erityisiä neuvoja muuta kun että niin kauan kun siel viihtyy niin tekemistä kyllä löytyy. Nythä tiistaina siihen tulee joku uus dlc ja joku romuttamo bisnes mikälie, pitää mennä tsekkaa mut veikkaan et sitä samaa mitä aikasemmatki bisnekset mut eipä se haittaa kokeilla.
 
Tuossahan sitä ylhäällä jo hyvät vinkit pääoman kerryttämiseen. Hsw time trialit freemodessa kannattaa tehä ni siitä nettoo reilut 200000 laaki. Daily objectivet teen yleensä ni siitäkin tienaa suht helpot 30000 riippuen tehtävistä. Itellä omaisuus on lähinnä karttunut communityn duunaamista jobeista. Sieltä löytyy kaikkea hauskaa gta-rocket leaguesta star wars-teemaisiin deathmatcheihin. Tosin vaatii sitten suht täyden lobbyn noihin. Muutaman pelaajan kanssa aika nihkeetä.

Huomattu kyllä frendin kanssa pelaillessa että se alkuperäinen gta-idea on jäänyt aika unholaan, mutta luulen että pelin jatkuva suosio perustuu siihen että peli tarjoaa jokaiselle jotakin.
 
Viimeksi muokattu:
Tuli kokeiltua tätä uusinta dlceetä, melko samaa, ostat bisneksen teet pikku heistei, saat vähän rahaa jne, hinausauton tehtävät ihan hauskaa "honest work". Mut sit se paras, eli VIHDOIN eläimet on saatu nyt myös onlinen puolelle. o_O
 
Uudet drift kisat olis ihan kivoja jos niitä vaan pääsis ajamaan muiden kanssa.
Kartan asetuksista on laitettu nuo näkyväksi, mutta ei niitä missään näy.
Puhelimen quick join valikosta niitä ei löydy ja jos hostaan itse niin kukaan ei liity.
Ainoa tapa päästä ajamaan jotain vastaan on se, että puhelimeen tulee joku random kutsu.

Eikä ole eka kerta kun näin on käynyt. Esim open wheel kisoissa silloin vuosia sitten oli samaa vikaa sillä välillä se löytyi kartalta ja puhelimesta, mutta välillä kun palasi kisasta takaisin sinne avoimeen maailmaan niin niitä ei ollut missään.
 
Driftaaminen on kyl hauskaa, olihan se ennenki mahollista mut se vaatii kaikenmaailman kikkailua ja tyyliin ammattidriftaajan osaamista. Nyt se muistuttaa mihin äkkiseltää voin verrata on NFS: Heat. Kaverin kans simon satamas driftailtii ja toinen hyvä mesta on car meetingin testirata. Vois niitä kisojaki joskus testata.

Eläimet, vaikkei ne itse pelaamisen kannalta tuo mitään uutta tuo se kummasti lisää elämää, käytiin kaverin kans sukeltaa ja tutkimassa merimaailmaa nii ei oo enää tylsä tyhjä vesistö, samoin kivaa nähää edes joskus lintuja taivaalla ja kojootteja aavikolla. 10 vuotta tähänkin meni, mikälie se syy sit ennen olikaan ettei niitä voinut olla, PS3 ajoilta varmaa oli tehoista kiinni, mut luulis et olis jo PS4 kyennyt.
 
Oho vai että vihdoin eläimiä ällisteltäväksi. Voisikin latailla tämän pitkästä aikaa, kun kerran invite onlyssa onnistunee nykyään suuri osa toiminnasta.
 
Nyt kerta ku ne elukat toivat onlineen olisivat samalla voinut kytkee onlinessa sen yösateen päälle, oon ymmärtänyt että seki oli joku tehojuttu et ei ps3 jaksanut pyörittää onlinessa yöllä sadetta ku on kaikkia yövalo heijastuksia, mut luulis nyt että 2 sukupolvee myöhemmin elukat ja yösade ei olis ps5/xsx/pceelle mitenkään ylivoimasta? :oops: Jotenki tyhmän oloista kun sataa vaan kahtena tiettynä kellonaikana... vain päivisin.
 
Nyt on taas lunta maassa niiku joka vuos, täytyy sanoo et on kyllä äärimmäisen perseestä. Tää lumi oli ehkä hauskaa joskus 2015 just se 10min. Koko maailma on vaa läntätty täyteen valkoista, näkyvyys aivan perseestä varsinkin yöllä. Yritin prätkäbisnestä tehää ja merellä siinä yritti lentää nii ei sit nähny yhtää mitää ja lopuks meni suuntavaisto sekas et missä taivas ja maa ja kone mereen. Nykyään vielä varmaa kun kaikki on itkenyt että sitä lunta on niin vähän aikaa nii nykyää se kestää jotain tyylii pari viikkoa.

Ohan tää varmaa tosi hienoa ja eksoottista niille jotka asuu jossain floridas jotka ei oo eläessään nähnyt lunta.

RDOnlinessa on paljon paremmin tehty se lumi, sillee ettei se koko maailma oo vaa yhtä valkoista höttöö.
 
Nyt on taas lunta maassa niiku joka vuos, täytyy sanoo et on kyllä äärimmäisen perseestä. Tää lumi oli ehkä hauskaa joskus 2015 just se 10min. Koko maailma on vaa läntätty täyteen valkoista, näkyvyys aivan perseestä varsinkin yöllä. Yritin prätkäbisnestä tehää ja merellä siinä yritti lentää nii ei sit nähny yhtää mitää ja lopuks meni suuntavaisto sekas et missä taivas ja maa ja kone mereen.
Ja sitten porukka kritisoi että pukilla vain töitä kerran vuodessa mutta miettikää nyt, se on tuota se työpäivä sitten. Valkoista helvettiä.
 
Ylös Bottom