Indiepelit yleisesti

tomine11

Active Member
Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans

Ehtaa vanhanajan sivuiltapäin mättöä pitkälti, lisukkeeksi ryyditetty hitusen pieniä minipelejä "laidasta laitaan".

Peli uppoaa jos Terence Hill & Bud Spencer leffat uppoavat, joten täysin puhtaasti fanituote. Pelissä nimittäin on kaksin erinäisistä leffoista tapahtumapaikkoja ja tapahtumia, joita on kiva tietysti bongata :)

Jos kyseinen kaksikko ei valkokankaiden osalta ole lähinnä sydäntä, ei pelin mekaniikat ja peli itsessään riitä pelkästään kantamaan, vaikkei mätkiminen nyt huonoimmastakaan päästä ole mitä on vastaan tullut, mutta pidemmän päälle aika puuduttavaa kuitenkin jos pelkästään pelillisesti asiaa tarkastellaan, eikä muutkaan pikkupelit nyt maata mullistavaa matskua ole.

Grafiikoiltaan näyttää todella hyvältä ja ovat erityisesti sankarikaksikon onnistuneet pikselöimään todella upeasti ! Äänimaailman puolesta fanit ovat kuin kotonaan ja korvakäytäviä siltä osalta hellitään, aivan loistavat musiikit tässä jotka kunnioittavat enemmän kuin hyvin lähdematskuaan.

Todella kelvollinen fanipläjäytys ! joka tarjoaa myös kaksinpelimahdollisuuden, joka vallan kiva lisuke :) Tais olla alkujaan Kickstarter peli jolla itselleen rahoituksen haki.

Pelkästään tämän seuraavan trailerin katsominen laittaa hymyn ulottumaan korviin asti, ja aaaaah tuota musiikkia ! sopii tuohon aivan täydellsesti !

Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans - Official Trailer

Tästä tullut myös kiva varsin rajattu (liiankin) Collector’s Edition, joka kaksikon ystäville todella mainio paketti :)The first OFFICIAL Bud Spencer and Terence Hill videogame!
Bud Spencer and Terence Hill in their first virtual adventure. A brand new story! Whether in the Western Saloon, Miami Downtown, at the fairground etc... you'll get the full load of funny conversation, slaps and of course lots of mass brawls.

Slaps And Beans is a co-operative or single player scrolling beat’em up game with the addition of platform elements and mini-games in which you'll interpret the characters of Bud Spencer and Terence Hill.

The key ingredients of Slaps and Beans are:
*Retro pixel art graphics
*Bud Spencer & Terence Hill style fighting system
*Co-op multiplayer
*Mini-games
*A red Dune Buggy with a yellow tarp
*A lot of slaps and a lot of beans (obviously)
 

tomine11

Active Member
Horizon Chase Turbo

Niin sitä on vaan ihminen kovasti erehtyväinen, sitä luuli että Outrun aika olis ollutta ja mennyttä mutta eipä sitä sittenkään voi tai pikemminkin kannata haudata taakseen ! Toki kyseinen peli ei meikäläiseen koskaan erityisen kovaa kolahtanut, mieluummin vaikka Stunts!in ihmeellisessä maailmassa ajeli :) mutta tämä tekele kylläkin on hiljalleen napannut messiin.

Demoa tästä aikoinaan hyvin pikaisesti testasin ja sille ei pahemmin aikoinaan syttynyt mut nyt sitten Plussassa tuli koko versio ja sille mahiksen antoi, niin alun jälkeen on kyllä hiljakseen koko ajan enempi ja enempi koukuttanut.

Saas nähdä kuinka vaikeustaso sitten, että jos se nousee sitten kovaksikin että alkaako mennä enempi hermojen kiristelyksi väkisin vääntämiseksi vai säilyykö kiva rentous silti vielä, joka tästä alemmilla vaikeustasoilla vielä tekee sellaisen leppoisan kivan silloin tällöin ajelun. Mut vaikuttaa toi "ajomekaniikka" kuitenkin sellaiselta että se pitää koko ajan paremmin ja paremmin hallita jotta myöhemminkin pärjää, toivottavasti ei sitten kuintenkin peli-iloa vievällä tavalla.

Kisojen pituudet keskimäärin ovat täysin passelit, ovat osuneet kohdilleen just eikä melkein ! Ei liian lyhkäsii minipyrähdyksii että hommasta kerkiää saada kiinni mutta ei myöskään pidempää puuduttavuuttakaan ja väkisin pitkittämistä jotta pystyy kivasti ottamaan tosissaan mutta silti rennosti, kun uusintakaan ei loputtomia kestä.

Grafiikka on maisemiltaan kivan vaihtelevaa ja maastoiltaan, vaikkei nyt hirveästi mihinkään sinällään vaikuta mutta virkistää kuitenkin kivasti :)

Musiikki on hyvää, varsinkin toi tunnaribiisi sopii peliin todella mainiosti ja sitä jaksaa siellä taustalla kerta toisensa perään kuunnella eikä käy juurikaan edes ärsyttämään.

Positiivinen ylläri tästä ainakin toistaiseksi kuoriutui ja vanhoilla eväilläkin näköjään potkitään vielä nykypäivänäkin todella pitkälle.. kiva hetken kesähurvitus jota yhden kesän pelailee ja sitten jää unholaan...

...silti puhtaan pelaamisen iloa ja riemua :)

 
Viimeksi muokattu:

tomine11

Active Member
Noita

Tosiaan vielä Early Accessissa mutta herkullinen jo nyt (ollut jo pidempään) ja taatusti yksi vuoden positiivisimmista yllättäjistä ! ja aivan keposesti :) Tämä genre kun ei ole itseäni ollut hirmuisen lähellä, tai no liekö tismalleen tämänkaltaista peliä ei toista suorainaisesti edes taida olla, tai no varmaan on mutta tälläisellä ”fysiikkamoottorilla” ei ainakaan ! mut tätä "saman tahkoamista" alusta kun henki höllässä, ennen kuin alkaa nikseja lukuisten yritysten ja erehdysten kautta oppimaan ja usein kantapaan kautta.

Mut kerrankin noi pikselit oikeasti "elää" ja tuo aivan uutta virtaa peliin. Näyttää "rumaksi" peliksi äärettömän hyvältä ja kuulostaakin vaikka äänimaailma on äärimmäisen simppeliä mutta sopii tähän peliin mainiosti. Peliä on yksinkertaisesti hemmetin hauska pelata, vaikka kuolo välillä turhankin vilkkaasti pelaaja paran satoa korjaakin.

Toivottavasti tekevät aikanaan myös konsoliversion, tämä peli nimittäin ansaitsisi mahdollisimman laajan yleisön itselleen. Peli tulee taatusti saamaan oman vankkumattoman fanikuntansa mutta vaarana se että jää melkoisen pienen piirin piirileikiksi, vaikka samapa tuo minulle jos vaan peliänsä paremmaksi tekevät niin se riittää :) vaikka aniharva sitä pelaisikin. Sen verran laadukas ja idearikas meininki, hyvällä maulla väsättynä niin mikäpä siinä !

Jätkät (tämä siis muutaman suomalaisen hepun tekemä) ovat tehneet upeaa duunia, muistuttaa ja ottaa paljon juttuja niistä ihan ekoista suomalaisista PC -peleistä (tyyliin Liero jne...) mutta tuo ne nykypäivään ja omalla tavalla viel tekee sellaista mitä muut eivät ole tehneet.. mitä siis tuohon maailmaan itsestään tulee ja kenttien muokkautumiseen mitä mainioimmin ja villeimmin keinoin niin kemian kuin fysiikan lakien mukaan.

Kieltämättä kun tästä aikoinaan kuuli ja vähän näki ihan ekoja kuvia ja kuuli ideaa mitä ovat tekemässä ”pikseliensa kanssa” niin alkoi tietyllä tapaa odottamaan jo jonkin verran, mut nuo odotukset täyttyivät ihan heittämällä ja sieltä tulikin paaaaljon enemmän :)

Peliin tulla tupsahtelee tasaisin väliajoin päivityksiä jotka lisäävät ja monipuolistavat melkeinpä kaikkea mahdollista :)
Noita is a magical action roguelite set in a world where every pixel is physically simulated. Fight, explore, melt, burn, freeze and evaporate your way through the procedurally generated world using spells you've created yourself. Explore a variety of environments ranging from coal mines to freezing wastelands while delving deeper in search for unknown mysteries.

*
Pixel-based physics: Every pixel in the world is simulated. Burn, explode or melt anything. Swim in the blood of your foes! Enter a simulated world that is more interactive than anything you've seen before.
*
Your own magic: Create new spells as you delve deeper into the caverns. Use magic to crush your enemies and manipulate the world around you.
*
Procedurally generated world: Explore a unique world every time you play. Discover new environments as you adventure deeper.
 

tomine11

Active Member
Thy Sword

Todella mukava ylläri ja erittäin positiivinen tapaus. Hyvin pelkistetty ja yksinkertaistettu ulkoasu mutta se toimii tässä mainiosti :)

Aikoinaan ilmestyi sellainen peli kuin Towerfall Ascension, se oli toki toisiaan vastaan moninpeli painotteinen mutta tämä on enempi siitä viritelty ja muunneltu yksinpeli ja seikkailua lisätty siihen päälle...

...joka rullaa eteenpäin hypipompi meinigillä.. sitten tosiaan on torjunta, miekalla normihuitaisu ja Barbarian pelistä otettu pyörähdyspäänkatkontahuitaistu hyökkäys, jousko toimii kuin aiemmassa mainitussa pelissä ja sillain... alussa voi myös valita pelaako miehellä (barbaari) vai naisella (valkyyri).. vähän kuin Conan tai Red Sonja..

..mut tosiaan kontrollit on näpsäkkäät ja toimii. Kaikin puolin mainio pikkupeli ! :)

traikkua peliin.. löytyy melkeinpä laitteelle kuin laitteelle...
 

tomine11

Active Member
Age of Barbarian (Extended Cut)

Tässä ei turhaa pihtailla muskeleita ja paljasta pintaa ja ujostella muutenkaan. Ehtaa tavaraa näytille biksuineen päivineen ja yläosattomineenkin, tuollaista ”1980-lukua” ja sieltä kausilta olevaa Barbaarimeininkiä, kun niitä enempi tai vähempi häröjä ns.roskafilmejä varsinkin Italian suunnalta pukkas oikein kunnolla tulemaan (jotka nousevat tänä päivänä arvoon arvaamattomaan kuten Deathstalkerit, Barbarian Queen, Beastmasterit.. siinähän sitä alkupalaksi ! mut tämä ei peittele niiden kunnioittamista ja pelkää näyttää juuriaan mistä ne kumpuavat, kuten ei myöskään kohuakin herttänyttä C64 The Barbarian peliä, jolle tämä on erityisen paljon velkaa, tai tämä oikeastaan Barbarian 2 pelille ja se toinen Arena peli on sitten enempi tuota ykköstä…

Kontrollit ovat mitä ovat, itku meinaa välillä päästä kun tuntuu että välillä henkikulta lähtee kun ei nyt vaan tee niin kuin toivois ajatuksen sulavassa juoksutustasolla :) tai jätkää toimii just nyt kuin hidastetussa filmissä ja kankeasti animoituna. Mut muutoin peli on niin asenteellista namua ja Barbaarimeininkiä, josta todella huutava pula että nuo kankeat kontrollit nielee, ei mukisematta mutta nielee kuitenkin !

Täysin puhdasta Hack’n’Slash menoa sivulta kuvattua (aikamoisen täydellinen genre ja oikea valinta), joten barbaarivaistot ja kiimat tämän parissa heräävät väkisinkin, alkeelliset ja eläimelliset sellaiset. Pientä rpg elementiiä on exp ja levelling uppii mukana mut aika pienessä osassa kuiteskin. Homma ei ole vain suoraa etenemistä vaan kentissä voi ja pitää välillä palata ees sun taas.

Simppeliä mutta toimivaa.. Conan on vihdoin ja viimein saanut The Barbarian pelien jälkeen arvoisensa pelin ! vaikka tämä ei millään tavoin virallisesti kyseisen Kimmerialaisen tuotos olekaan.

Pelille on myös DLC paketteja tarjolla.
Age of Barbarian Ex is an action hack 'n 'slash game inspired to 80s, fantasy and sword-and-sorcery genre. Muscular barbarians, scantily clad girls, hordes of bloodthirsty monsters, a lot of gore, a pretty epic story and an addictive soundtrack! What's best in life?

INTRODUCTION
In a world where reality blends with dreams, an ancient revolting and unmentionable evil has woken up, bringing with it death and chaos. Only courage, force and steel can bring back order.

Age of Barbarian Extended Cut is an action hack 'n 'slash game inspired to 80s, fantasy and sword-and-sorcery genre.

SWORD AND SORCERY:
Age of Barbarian Ex is a Sword and Sorcery game, a genre that can't miss such items as the big and muscular barbarians, the scantily clad girls, hordes of bloodthirsty monsters, a lot of gore, a pretty epic story and an addictive soundtrack!
In order to realize that, Age of Barbarian mixes many different elements together: Role Play Game, Platform and Hack'n Slash. Aside from brutal blade fights, there are zones to explore, traps to avoid and even small riddles to solve.

GRAPHICS & MUSIC:
Age of Barbarian use digitized sprites, a graphic techniques that were used in various video games during the late 80s to 90s, that nowadays is pretty uncommon.
But thanks to modern days, we were able to realize a graphics in HD and after a patient work of photo editing and hand drawn, the final result is absolutely unique and original.
Artistically speaking, Age of Barbarian tries to be as close as possible to an on-screen representation of the various illustrations of the great artists of the fantasy genre, such as Frazetta, Vallejo, Bisley and all the others good ones.
There is no epic game without an epic music! So we dedicated a lot of attention to choose the right tracks. We don't have any doubt that if you like Epic music, you gonna love what you'll hear!

FEATURES:
*Brutal blade fight. Learn how to use your weapons, strike different moves, kick, parry, dodge or just roll away.
*Gore, Blood and Guts. Massacre your enemies, chop them in pieces, don't show mercy, you'll never receive it.
*Different weapons and items that will help you during your adventure.
*Secret Areas. The savage world of Age of Barbarian is plenty of hidden locations to explore.
*Huge boss fights and mini boss fights! Terrifying and obscene creatures are waiting for you in the darkness.
*Save the maidens from being sacrificed and bring them to a safe place.
*Beast rider! Some levels require you to ride giant beasts.
*Auto Level up system. As you level up you will learn new moves, you get more health, stamina, attack power and defence.----------------------------------------------------------------------------------------------------


ARENA an Age of Barbarians Story

Pelistä tosiaan myös erikseen on ARENA peli, joka siis eri peli kuin tämä ja tämä ei ole niin seikkailullinen kuin toi toinen, kuten aiemmin sanoin niin tämä muistuttaa enempi sitä Barbarian peliä ja toi toinen aiempi tuossa sitten Barbarian 2 peliä huomattvasti seikkailullisempana..

..tähänkin on DLC:tä saatavana.


A non-stop action game, completely skill based. Immerse yourself into an incredible adventure in a world inspired by the 80s’ Sword & Sorcery fantasy. Frantic action, brutal fighting, monsters, romance, and plenty of Heavy Metal rhythms.

INTRODUCTION:
In a kingdom conquered by an evil sorcerer, a beautiful girl known for her prophesies as the Oracle predicts the coming of a savior, a Barbarian who will come from far away and break the chains of slavery.

FEATURES:
*Six game characters: What are their destinies? It depends on you, as each character has unique abilities and special moves.
*Deadly mini games: Several brutal mini games that will challenge your reflex.
*Grindhouse / B-movie effects: This is optional, but definitely recommended for fans of low budget 80s sword & sorcery movie.
*Multiple endings: the endings depend not only on the chosen character, but also on the series of actions taken during the game.
*Gore, Blood and Guts: Massacre your enemies, chop them in pieces.
*Non-stop action: No breaks, you must always be on guard.
*Completely Skill Based: No RPG elements, everything is based on your reflexes and your abilities as a player.
*Versus Mode: Challenge anybody - your friend, your girlfriend, your relative - and find out who is the strongest.
*Full Heavy Metal soundtrack: Go wild on a battleground to Heavy Metal rhythm.


 
Ylös Bottom