Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Indiepelit yleisesti

Hei kaikille, toivottavasti oikea ketju, mutta onko kellään kokemusta tästä pelistä?

 
Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans

Ehtaa vanhanajan sivuiltapäin mättöä pitkälti, lisukkeeksi ryyditetty hitusen pieniä minipelejä "laidasta laitaan".

Peli uppoaa jos Terence Hill & Bud Spencer leffat uppoavat, joten täysin puhtaasti fanituote. Pelissä nimittäin on kaksin erinäisistä leffoista tapahtumapaikkoja ja tapahtumia, joita on kiva tietysti bongata :)

Jos kyseinen kaksikko ei valkokankaiden osalta ole lähinnä sydäntä, ei pelin mekaniikat ja peli itsessään riitä pelkästään kantamaan, vaikkei mätkiminen nyt huonoimmastakaan päästä ole mitä on vastaan tullut, mutta pidemmän päälle aika puuduttavaa kuitenkin jos pelkästään pelillisesti asiaa tarkastellaan, eikä muutkaan pikkupelit nyt maata mullistavaa matskua ole.

Grafiikoiltaan näyttää todella hyvältä ja ovat erityisesti sankarikaksikon onnistuneet pikselöimään todella upeasti ! Äänimaailman puolesta fanit ovat kuin kotonaan ja korvakäytäviä siltä osalta hellitään, aivan loistavat musiikit tässä jotka kunnioittavat enemmän kuin hyvin lähdematskuaan.

Todella kelvollinen fanipläjäytys ! joka tarjoaa myös kaksinpelimahdollisuuden, joka vallan kiva lisuke :) Tais olla alkujaan Kickstarter peli jolla itselleen rahoituksen haki.

Pelkästään tämän seuraavan trailerin katsominen laittaa hymyn ulottumaan korviin asti, ja aaaaah tuota musiikkia ! sopii tuohon aivan täydellsesti !

Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans - Official Trailer


Tästä tullut myös kiva varsin rajattu (liiankin) Collector’s Edition, joka kaksikon ystäville todella mainio paketti :)





The first OFFICIAL Bud Spencer and Terence Hill videogame!
Bud Spencer and Terence Hill in their first virtual adventure. A brand new story! Whether in the Western Saloon, Miami Downtown, at the fairground etc... you'll get the full load of funny conversation, slaps and of course lots of mass brawls.

Slaps And Beans is a co-operative or single player scrolling beat’em up game with the addition of platform elements and mini-games in which you'll interpret the characters of Bud Spencer and Terence Hill.

The key ingredients of Slaps and Beans are:
*Retro pixel art graphics
*Bud Spencer & Terence Hill style fighting system
*Co-op multiplayer
*Mini-games
*A red Dune Buggy with a yellow tarp
*A lot of slaps and a lot of beans (obviously)
 
Horizon Chase Turbo

Niin sitä on vaan ihminen kovasti erehtyväinen, sitä luuli että Outrun aika olis ollutta ja mennyttä mutta eipä sitä sittenkään voi tai pikemminkin kannata haudata taakseen ! Toki kyseinen peli ei meikäläiseen koskaan erityisen kovaa kolahtanut, mieluummin vaikka Stunts!in ihmeellisessä maailmassa ajeli :) mutta tämä tekele kylläkin on hiljalleen napannut messiin.

Demoa tästä aikoinaan hyvin pikaisesti testasin ja sille ei pahemmin aikoinaan syttynyt mut nyt sitten Plussassa tuli koko versio ja sille mahiksen antoi, niin alun jälkeen on kyllä hiljakseen koko ajan enempi ja enempi koukuttanut.

Saas nähdä kuinka vaikeustaso sitten, että jos se nousee sitten kovaksikin että alkaako mennä enempi hermojen kiristelyksi väkisin vääntämiseksi vai säilyykö kiva rentous silti vielä, joka tästä alemmilla vaikeustasoilla vielä tekee sellaisen leppoisan kivan silloin tällöin ajelun. Mut vaikuttaa toi "ajomekaniikka" kuitenkin sellaiselta että se pitää koko ajan paremmin ja paremmin hallita jotta myöhemminkin pärjää, toivottavasti ei sitten kuintenkin peli-iloa vievällä tavalla.

Kisojen pituudet keskimäärin ovat täysin passelit, ovat osuneet kohdilleen just eikä melkein ! Ei liian lyhkäsii minipyrähdyksii että hommasta kerkiää saada kiinni mutta ei myöskään pidempää puuduttavuuttakaan ja väkisin pitkittämistä jotta pystyy kivasti ottamaan tosissaan mutta silti rennosti, kun uusintakaan ei loputtomia kestä.

Grafiikka on maisemiltaan kivan vaihtelevaa ja maastoiltaan, vaikkei nyt hirveästi mihinkään sinällään vaikuta mutta virkistää kuitenkin kivasti :)

Musiikki on hyvää, varsinkin toi tunnaribiisi sopii peliin todella mainiosti ja sitä jaksaa siellä taustalla kerta toisensa perään kuunnella eikä käy juurikaan edes ärsyttämään.

Positiivinen ylläri tästä ainakin toistaiseksi kuoriutui ja vanhoilla eväilläkin näköjään potkitään vielä nykypäivänäkin todella pitkälle.. kiva hetken kesähurvitus jota yhden kesän pelailee ja sitten jää unholaan...

...silti puhtaan pelaamisen iloa ja riemua :)

 
Viimeksi muokattu:
Noita

Tosiaan vielä Early Accessissa mutta herkullinen jo nyt (ollut jo pidempään) ja taatusti yksi vuoden positiivisimmista yllättäjistä ! ja aivan keposesti :) Tämä genre kun ei ole itseäni ollut hirmuisen lähellä, tai no liekö tismalleen tämänkaltaista peliä ei toista suorainaisesti edes taida olla, tai no varmaan on mutta tälläisellä ”fysiikkamoottorilla” ei ainakaan ! mut tätä "saman tahkoamista" alusta kun henki höllässä, ennen kuin alkaa nikseja lukuisten yritysten ja erehdysten kautta oppimaan ja usein kantapaan kautta.

Mut kerrankin noi pikselit oikeasti "elää" ja tuo aivan uutta virtaa peliin. Näyttää "rumaksi" peliksi äärettömän hyvältä ja kuulostaakin vaikka äänimaailma on äärimmäisen simppeliä mutta sopii tähän peliin mainiosti. Peliä on yksinkertaisesti hemmetin hauska pelata, vaikka kuolo välillä turhankin vilkkaasti pelaaja paran satoa korjaakin.

Toivottavasti tekevät aikanaan myös konsoliversion, tämä peli nimittäin ansaitsisi mahdollisimman laajan yleisön itselleen. Peli tulee taatusti saamaan oman vankkumattoman fanikuntansa mutta vaarana se että jää melkoisen pienen piirin piirileikiksi, vaikka samapa tuo minulle jos vaan peliänsä paremmaksi tekevät niin se riittää :) vaikka aniharva sitä pelaisikin. Sen verran laadukas ja idearikas meininki, hyvällä maulla väsättynä niin mikäpä siinä !

Jätkät (tämä siis muutaman suomalaisen hepun tekemä) ovat tehneet upeaa duunia, muistuttaa ja ottaa paljon juttuja niistä ihan ekoista suomalaisista PC -peleistä (tyyliin Liero jne...) mutta tuo ne nykypäivään ja omalla tavalla viel tekee sellaista mitä muut eivät ole tehneet.. mitä siis tuohon maailmaan itsestään tulee ja kenttien muokkautumiseen mitä mainioimmin ja villeimmin keinoin niin kemian kuin fysiikan lakien mukaan.

Kieltämättä kun tästä aikoinaan kuuli ja vähän näki ihan ekoja kuvia ja kuuli ideaa mitä ovat tekemässä ”pikseliensa kanssa” niin alkoi tietyllä tapaa odottamaan jo jonkin verran, mut nuo odotukset täyttyivät ihan heittämällä ja sieltä tulikin paaaaljon enemmän :)

Peliin tulla tupsahtelee tasaisin väliajoin päivityksiä jotka lisäävät ja monipuolistavat melkeinpä kaikkea mahdollista :)






Noita is a magical action roguelite set in a world where every pixel is physically simulated. Fight, explore, melt, burn, freeze and evaporate your way through the procedurally generated world using spells you've created yourself. Explore a variety of environments ranging from coal mines to freezing wastelands while delving deeper in search for unknown mysteries.

*
Pixel-based physics: Every pixel in the world is simulated. Burn, explode or melt anything. Swim in the blood of your foes! Enter a simulated world that is more interactive than anything you've seen before.
*
Your own magic: Create new spells as you delve deeper into the caverns. Use magic to crush your enemies and manipulate the world around you.
*
Procedurally generated world: Explore a unique world every time you play. Discover new environments as you adventure deeper.
 
Thy Sword

Todella mukava ylläri ja erittäin positiivinen tapaus. Hyvin pelkistetty ja yksinkertaistettu ulkoasu mutta se toimii tässä mainiosti :)

Aikoinaan ilmestyi sellainen peli kuin Towerfall Ascension, se oli toki toisiaan vastaan moninpeli painotteinen mutta tämä on enempi siitä viritelty ja muunneltu yksinpeli ja seikkailua lisätty siihen päälle...

...joka rullaa eteenpäin hypipompi meinigillä.. sitten tosiaan on torjunta, miekalla normihuitaisu ja Barbarian pelistä otettu pyörähdyspäänkatkontahuitaistu hyökkäys, jousko toimii kuin aiemmassa mainitussa pelissä ja sillain... alussa voi myös valita pelaako miehellä (barbaari) vai naisella (valkyyri).. vähän kuin Conan tai Red Sonja..

..mut tosiaan kontrollit on näpsäkkäät ja toimii. Kaikin puolin mainio pikkupeli ! :)

traikkua peliin.. löytyy melkeinpä laitteelle kuin laitteelle...
 
Age of Barbarian (Extended Cut)

Tässä ei turhaa pihtailla muskeleita ja paljasta pintaa ja ujostella muutenkaan. Ehtaa tavaraa näytille biksuineen päivineen ja yläosattomineenkin, tuollaista ”1980-lukua” ja sieltä kausilta olevaa Barbaarimeininkiä, kun niitä enempi tai vähempi häröjä ns.roskafilmejä varsinkin Italian suunnalta pukkas oikein kunnolla tulemaan (jotka nousevat tänä päivänä arvoon arvaamattomaan kuten Deathstalkerit, Barbarian Queen, Beastmasterit.. siinähän sitä alkupalaksi ! mut tämä ei peittele niiden kunnioittamista ja pelkää näyttää juuriaan mistä ne kumpuavat, kuten ei myöskään kohuakin herttänyttä C64 The Barbarian peliä, jolle tämä on erityisen paljon velkaa, tai tämä oikeastaan Barbarian 2 pelille ja se toinen Arena peli on sitten enempi tuota ykköstä…

Kontrollit ovat mitä ovat, itku meinaa välillä päästä kun tuntuu että välillä henkikulta lähtee kun ei nyt vaan tee niin kuin toivois ajatuksen sulavassa juoksutustasolla :) tai jätkää toimii just nyt kuin hidastetussa filmissä ja kankeasti animoituna. Mut muutoin peli on niin asenteellista namua ja Barbaarimeininkiä, josta todella huutava pula että nuo kankeat kontrollit nielee, ei mukisematta mutta nielee kuitenkin !

Täysin puhdasta Hack’n’Slash menoa sivulta kuvattua (aikamoisen täydellinen genre ja oikea valinta), joten barbaarivaistot ja kiimat tämän parissa heräävät väkisinkin, alkeelliset ja eläimelliset sellaiset. Pientä rpg elementiiä on exp ja levelling uppii mukana mut aika pienessä osassa kuiteskin. Homma ei ole vain suoraa etenemistä vaan kentissä voi ja pitää välillä palata ees sun taas.

Simppeliä mutta toimivaa.. Conan on vihdoin ja viimein saanut The Barbarian pelien jälkeen arvoisensa pelin ! vaikka tämä ei millään tavoin virallisesti kyseisen Kimmerialaisen tuotos olekaan.

Pelille on myös DLC paketteja tarjolla.






Age of Barbarian Ex is an action hack 'n 'slash game inspired to 80s, fantasy and sword-and-sorcery genre. Muscular barbarians, scantily clad girls, hordes of bloodthirsty monsters, a lot of gore, a pretty epic story and an addictive soundtrack! What's best in life?

INTRODUCTION
In a world where reality blends with dreams, an ancient revolting and unmentionable evil has woken up, bringing with it death and chaos. Only courage, force and steel can bring back order.

Age of Barbarian Extended Cut is an action hack 'n 'slash game inspired to 80s, fantasy and sword-and-sorcery genre.

SWORD AND SORCERY:
Age of Barbarian Ex is a Sword and Sorcery game, a genre that can't miss such items as the big and muscular barbarians, the scantily clad girls, hordes of bloodthirsty monsters, a lot of gore, a pretty epic story and an addictive soundtrack!
In order to realize that, Age of Barbarian mixes many different elements together: Role Play Game, Platform and Hack'n Slash. Aside from brutal blade fights, there are zones to explore, traps to avoid and even small riddles to solve.

GRAPHICS & MUSIC:
Age of Barbarian use digitized sprites, a graphic techniques that were used in various video games during the late 80s to 90s, that nowadays is pretty uncommon.
But thanks to modern days, we were able to realize a graphics in HD and after a patient work of photo editing and hand drawn, the final result is absolutely unique and original.
Artistically speaking, Age of Barbarian tries to be as close as possible to an on-screen representation of the various illustrations of the great artists of the fantasy genre, such as Frazetta, Vallejo, Bisley and all the others good ones.
There is no epic game without an epic music! So we dedicated a lot of attention to choose the right tracks. We don't have any doubt that if you like Epic music, you gonna love what you'll hear!

FEATURES:
*Brutal blade fight. Learn how to use your weapons, strike different moves, kick, parry, dodge or just roll away.
*Gore, Blood and Guts. Massacre your enemies, chop them in pieces, don't show mercy, you'll never receive it.
*Different weapons and items that will help you during your adventure.
*Secret Areas. The savage world of Age of Barbarian is plenty of hidden locations to explore.
*Huge boss fights and mini boss fights! Terrifying and obscene creatures are waiting for you in the darkness.
*Save the maidens from being sacrificed and bring them to a safe place.
*Beast rider! Some levels require you to ride giant beasts.
*Auto Level up system. As you level up you will learn new moves, you get more health, stamina, attack power and defence.



----------------------------------------------------------------------------------------------------


ARENA an Age of Barbarians Story

Pelistä tosiaan myös erikseen on ARENA peli, joka siis eri peli kuin tämä ja tämä ei ole niin seikkailullinen kuin toi toinen, kuten aiemmin sanoin niin tämä muistuttaa enempi sitä Barbarian peliä ja toi toinen aiempi tuossa sitten Barbarian 2 peliä huomattvasti seikkailullisempana..

..tähänkin on DLC:tä saatavana.



A non-stop action game, completely skill based. Immerse yourself into an incredible adventure in a world inspired by the 80s’ Sword & Sorcery fantasy. Frantic action, brutal fighting, monsters, romance, and plenty of Heavy Metal rhythms.

INTRODUCTION:
In a kingdom conquered by an evil sorcerer, a beautiful girl known for her prophesies as the Oracle predicts the coming of a savior, a Barbarian who will come from far away and break the chains of slavery.

FEATURES:
*Six game characters: What are their destinies? It depends on you, as each character has unique abilities and special moves.
*Deadly mini games: Several brutal mini games that will challenge your reflex.
*Grindhouse / B-movie effects: This is optional, but definitely recommended for fans of low budget 80s sword & sorcery movie.
*Multiple endings: the endings depend not only on the chosen character, but also on the series of actions taken during the game.
*Gore, Blood and Guts: Massacre your enemies, chop them in pieces.
*Non-stop action: No breaks, you must always be on guard.
*Completely Skill Based: No RPG elements, everything is based on your reflexes and your abilities as a player.
*Versus Mode: Challenge anybody - your friend, your girlfriend, your relative - and find out who is the strongest.
*Full Heavy Metal soundtrack: Go wild on a battleground to Heavy Metal rhythm.


 
Odottelen tässä viime kevään Nintendon Indie Worldissa esiteltyjä pelejä, kuten Baldo ja The Last Campfire. Pitäisi ilmestyä tänä kesänä.
 
The Videokid – 80s Edition

Eipä sitä paljoa edes peitellä mistä pelistä tämä on sinällään kopio Paperboy oli aikoinaan mainio peli (jota tuli tahkottua melkoisen määrät C64:lla) jossa jaettiin sanomalehtiä. Alhaalta ylöspäin rullas kenttä ja oli tarkoitus siinä väistellä kentällä olevia esteitä ja ”maastoa” varoa tai hyväksikäytellä ja samalla viskoa lehtiä mielellään postilaatikkoon, välillä toki suhahti lasinrikkoen suoraan olohuoneeseenkin :D

Tämä on rullalautailua vähän samantyylisesti, tämän päivän grafiikoilla, toki tässä ei sanomalehtiä olla jakamassa vaan VHS kasetteje viskelemässä :) ihan kiva lisä noi avattavat 80-luvun ”ikonit” ja tuo pikkuisen kivan lisäsäväyksen ja halun hankkia ne.

Ihan kiva hetken hupi silloin tällöin ja ihan laadukkaasti tehty eipä siinä ! mutta ei pärjää alkuperäiselle pelille. Kiva kuitenkin tämäkin omistaa ja silloin tällöin pikku hetki pompata pois arjesta.






Test your skills to the max with this fun & challenging arcade style skate game set in a retro 1980s neighbourhood filled with danger...

Are you ready for The Videokid challenge?


Test your skills to the max with this fun & challenging arcade style skate game set in a retro 1980s neighbourhood filled with danger...

Skate, hitch and grind your way through hazardous streets; dodging 80s bikes, cars, trucks, trains & more. The Videokid is jam packed with 80s nostalgia. Relive classic moments of all your favourite movie, tv and cartoon characters and remember... the further you get the more epic the references become!

"What a wonderful game this is - an exacting arcade treat shot through with 80s childhood memories." Christian Donlan, Eurogamer

"You’ll find that The VIDEOKID throws in every nostalgic thing you loved about the 80s into an 8-bit fast-paced Paperboy-esque gaming experience. Plug in your walkman and lace up your Reebok Pumps..." Niko & Dawn, Indiewatch

"It's like PaperBoy on 80s steroids"

"An awesome trip down memorylane!"

The goal is simple: Avoid being busted by the cops, pull off sick tricks and complete crazy combos to earn bonuses; all whilst trying to stay alive just long enough to deliver your pirate video round and get to your girl in time! From retro arcade style sound effects, to the incredible 8bit inspired soundtrack (written by DJ Savant) the Videokid pays pure homage to your favourite games of the golden era.

FEATURES:
- Take on 'The Videokid challenge' & be amongst the top 25 hall of fame
- Unlock and play as some of your favourite 80s inspired characters
- Wreak havoc on the wrong side of the law for maximum score
- Pull off sick skate tricks & crazy combos
- Laugh at endless ways to bail, slam and fail
- Earn cash to spend on radical upgrades & powerups in the skateshop
- Experience the nail-biting tension... the longer you live the harder it gets
- See how many classic 80s characters & vehicles you can spot
- Relive your nostalgic childhood where all things were awesome
 
Vaikkapas nämä ja niiin paljon muuta jo löytyy valmiiksi mutta ei ole näihin koskaan tullut syvennettyä sen enempiä tai kunnolla testattua, niin onko joku noita pelaillut ja oiskos siellä seassa jotain ehdottomasti pelaamisen arvoista tekelettä ?

1982, 2Dark, 8Bit Fiesta, Aircraft Evolution, Antichamber, Armikrog, Atma, Ballz : Farm, Basketbelle, Behold the Kickmen, Being A DIK, Between Two Catsles of Mad King Ludwig, Blues and Bullets, Boot Hill Heroes, Breach & Clear, Caromble!, The Cat Lady, Cayne, Circuit Breakers, Claybook, Clusterpuck 99, Color Assembler, Comedy Quest, Crayon Physics Deluxe, Crazy Machines 3, Crow, D4, Dark Dreams Don’t Die, Dollar Dash, Domestic Dog, Domina, Doughlins Arcade, Dr. Langeskov, the Tiger, and the Terribly Cursed Emerald, The Dream Machine, Driftmoon, The Expendabros, a Fistful of Gun, Flock!, FootLOL : Epic Fail League, Footy Ball Tournamnent 2018, Garfield Kart, Genital Jousting, Girlfriend Rescue, God Game : The Odyssey, Gorly 17, Grass Cutter, Gun Man Tales, Hammerwatch, Haunt the House Terrortown, Haunted House, Hero Siege, Hidden Folks, Hooligan Vasja : Christmas, Hunie Cam Studio, In Sound Mind, Keyboard Killers, Knightmare Tower, Knock-Knock, Labyronia RPG, Lakeview Cabin Collection, Legend of Dungeon, The Lions Song, Little Hidden City, LocoSoccer, Lost Daughter, Lovers’ Smiles, Lucius Demake, Mini Hockey Champ!, The Monster Inside, Morph Girl, Mother Russia Bleeds, Mount Your Friends, Nephise Begins, Nihilumbra, Noir Syndrome, The Novelist, PAKO – Car Chase Simulator, Parcel, The Park, Party Hard, Party Jousting, Perfect Universe, Pixel Cup Soccer 17, Pixel Piracy, Poltergeist : A Pixelated Horror, Polyball, The Preposterous Awesomeness of Everything, Puddle, Punch Club, Race Arcade, Ringies, Rochard, Romby, Roundabout, Saturday Morning RPG, Season After Fall, Serena, Shelter, Shooty Skies, Showdown Bandit, Sid Meier’s Ace Patrol, Silence of the Sleep, The Silent Age, Sketch! Run!, Slow Down, Bull, SnakEscape, Snowball, Soccertron, Socxel Pixel Soccer, Soda Dungeon, Song of the Deep, Spheroids, Squake, Stacking, Status : Insane, Stickbold!, Sunny Hillride, Sunset, Super Arcade Racing, Super Button Soccer, Super Dungeon Bros, Super Slam Dunk Touchdown, The Swapper, Tabletop Soccer, Tactical Soccer The New Season, Tiny Troopers, Toki Tori 2+, Totally Unbalanced, Trick & Treat, Tricky Towers, True Fear Forsaken Souls Part 1, Tumblestone, TurnOn, Ultimate Racing 2D, UNI, Velvet Sundown, Volgarr the Viking, WazHack, We Were Here, Woolfe The Red Hood Diaries, YamaYama, Zenge, Zombie Driver HD
 
My 1980’s Dasboard

Jos tätä on jo pelannut ihan oikealla laitteella aikoinaan, niin onhan tämä ihan pakkohankinta ja pelattava digitaalisessa muodossa, vaikka ehdalle ja aidolle ”elektroniikka”pelille kyllä häviääkin melkoisen selkeästi :D Mut jos on aikoinaan laitteella pelannut tai sellaisen omistanut, tai omistaa edelleen :D niin huikeaa nostalgiatrippiä ! :)




Aitoa laitetta ja vehjettä ! :)





Welcome back to the 1980s, the good old times for gaming! When games and toys were pure fun and the world was much happier and less complicated!

This game pays tribute to our childhood, when toys were still our major entertainments and digital games just started to flourish!
With old school pseudo-3D driving crossing-over with child racing dashboard toy, comes with a nostalgic experience!


Major Game Features:

Dashboard toy setting:
Remember that dashboard toy you used to own and play all day? Now this is your second chance to relive that moment of childhood!
Nostalgic retro graphics:
Fully immerse yourself back to the 1980s with pixel art graphics! Psuedo-3D at its best!
1980's chiptune music:
Listening to these soundtracks alone will immediately bring back all those good memories!
Test of your skills:
There are 15 stages to conquer with 5 different endings based on your score! Can you manage to unlock them all?

And much more!
 
Basketball Classics

Porukat tuntuvat olevan sotajalalla 2Koota vastaan mitä heidän koripalloiluun tulee, jos ei halua mikromaksuja tukea jotta pelissä nopsemmin oma pelaaja kehittyis niin tässäpä siihen vaihtoehto, täysin mikromaksuvapaa koris :D

En koriksen hienouksista ole niin paljon perillä, toki tuossa NBA 2K sarjassa on kaikki harhatukset, fysiikat niin pelaajien kuin pallon viimeisen päälle hiottua ja animaatiot ihan häkellyttävän realistisen näköiset.. tässä oikeastaan nuo kaikki loistavat poissaolollaan.. tässäkin jotain taktisia kuvioita ja viritelemiä on, en niin hyvin niistä kuitenkaan ole perillä tämän lajin osalta että osais sanoa että onko hatusta vedettyä vai ihan realistista menoa siltä osin.

Realistisuus kuitenkin lienee tässä toissijainen asia, ainakaan kun sitä viimeistä turboruvia aletaan kiristämään, mutta tiettyä iloa ja hauskuutta tästä löytyy, eikä homman tarvitse olla puhdasta hammastenkiristelyä… toki ei se sitä siis peruspelaamiseltaan ole myöskään siinä jättimäisessä sisarsajassakaan.. varsinkaan jos sitä slidereista omalle tyylille sopivaksi säätelee.. siinä nimittäin säätömahdollisuuksia riittää, onneksi jotta sitä pystyy muutkin kuin syvään päähän uppoutuneet lajiniilot ylipäätään pelaamaan, vaikka siinä lajituntemuksesta on todella jo hyötyä.

Tässä voi vedellä astetta löysemmin rantein :) vaikka ei tämäkään mitään ihan totaalisen ylitse lyötyä huparcadea ole, sensäs !

Story Modekin löytyy :)

Ääniefekteissä ja musassa annetaan kyllä aikamoisesti tasoitusta, ne ei ole ihan nappiin tästä omasta mielestäni menneet, että niis ois kyl hitusen verran petrattavaa.

trailer…




5 on 5 Pro Basketball born from the golden era of sports games. This spiritual successor to the 8-bit ballers bridges the gap between retro and today’s simulation games. Side-scrolling, sweaty arcade action with simplified 3-button gameplay and retro vibes galore.

5 on 5 Pro Basketball born from the golden era of sports games. This spiritual successor to the 8-bit ballers bridges the gap between retro and today’s simulation games.

*Side-scrolling, sweaty arcade action
*Simplified 3-button gameplay
*Decades of rosters with 175+ teams
*1000+ players with individualized attributes
*Seamless play calling
*Sensational cut scenes
*1-Player Story Mode unlocks secret teams
*Scream-inducing local multiplayer
*Retro vibes galore
*No virtual currency. No pay-to-win. No micro transactions. Ever.

Side-scrolling, arcade action is paired with on-the-fly strategy. 3 button gameplay is easy to pick up, but it is the dynamic play-calling that elevates this title beyond just long bombs and acrobatics.

Attribute-rich players make up a vast set of rosters. Dig through decades of teams to find your favorite All-Stars and even unlock the "Legends" in an immersive story mode.

This game is a passion project for us indie developers here at Namo Gamo. We hope you can feel the love put into every pixel, the endless adjustments to stat-driven gameplay, and the genuinely retro sound and music.
 
NewStarManager

Aikamoisen erilinen peli mitä tuo mainion hulppea NewStarSoccer 5 oli mistä aiemmin tuli laitettua. Siinähän tehtiin uraa yhdellä pelaajalla ja oli paljon häppeningii niin kentällä kuin sen ulkopuolella.

Tässä taas enempi koko joukkueen managerointia mutta yllättäen pääsee yksittäisiä tilanteita myös itse pelaamaan ja aika paljonkin vaikuttamaan tuleeko niitä maaleja omalle joukkueelle vaiko eikö !? …

…tuolta osin muistuttaa paljon C64:sen huikeaa ja aliarvostettua Footballer of the Year 2 peliä joka oli todella mainio. Siinä oli yksittäisiä kuvioita joista piti valkata ja sittten toteuttaa se, toivottavasti maaliin päättyen. Sit oli kaikenlaista muutakin mukavaa ja mainiota ideaa, joita ei ole missään muussa pelissä koskaan vastaan tullut.

Laiskottaa sen verran paljon ja kaikkea muuta tekemistä niin älyttömästi, joten en jaksa alkaa tästä mitään syvempää tekstiä kirjoitelemaan, tätä on tullut kuitenkin jo pidemmän ajan tahkottua, niin PC:llä kuin myös PS4:lla, kun tuli konsoleille niin piti tätä siltäkin kantilta tukea kun varsin mainion pelin taas kerran Simon Read tehnyt, joka ei tule tälläkään kertaa tarpeeksi kukkian kukon kiekaisuja itselleen keräämään.

Aika erilaista ”managerointia” kera sellaisen jopa ”erikoisen” pelitilan mikä siis kentällä peliosuutena. Mut vaikka luulis että tuollainen kombo ei toimis, niin toimii yllättävän hyvin ja mainiota että on siihen toiseen peliin niin totaalisen erilainen tämä nyt sit :) jotta lunastaa olemassaolonsa syyn tämä peli jo sillä.

Huikean muikea indie-tuotantoa ! :) joka kepittelee monessa(kin) asiassa järeämpi kaliiberiset virkaveljensä toki äärirealistista managerointia kaipaavien kannattaa tästä pysyä kaukana mutta sunnuntaisuhareille ja lajista pitäville tämä on kiva irtiotto siitä simulaatiomaisemmasta arjesta, tuoden lajin ilot ja salat kuitenkin tarpeeksi hyvin esille :)


Tuossa vaikkapas tähän eräs arvostelu…
http://www.playstationcountry.com/new-star-manager-ps4-review/


Pelin kotisivut, joissa myös muita mainioita pelejä kyseiseltä tekijältä…
https://www.newstargames.com/servle...s/Releases/item/394/Releases-New-Star-Manager

trailer…





Welcome to New Star Manager: The critically acclaimed game from Simon Read, creator of the BAFTA Award-winning New Star Soccer series.

Take control of New Star FC –a a beleaguered soccer club which needs your management skills and instincts to unlock the team’s potential and make it to the top of the game.

“If you love football…you’d be mad not to download it” The Guardian

This is soccer management like you’ve never experienced it - Be more than just a player, be the head, the heart, and backbone of New Star FC. Be the Manager.

“New Star Manager takes the frame of the original game, and builds something utterly wonderful on top of it” 10/10 - Pocket Gamer

TOTAL CLUB CONTROL
Take ownership of every aspect of New Star FC, from constructing vital club facilities and managing the players’ training regimes to choosing the perfect sponsor and hiring or firing the backroom staff!

FULL SQUAD GAMEPLAY
Use every member of your team to set up and score pivotal goals with on-pitch gameplay, using innovative mouse based controls.

REAL SOCCER TACTICS
Build your dream squad, choose your winning formation, make tactical substitutions, and even step into the locker room for some half-time motivation!

OFF-PITCH DRAMA
Handle volatile players and get their mind back in the game by monitoring their concerns, outbursts, and quirks. Keep the board off your back, navigate the hostile waters of the sporting press, and make sure the fans keep believing... while keeping a careful eye on the club’s finances!

GLOBAL FOOTBALL
Dive into realistic simulations of the world’s biggest leagues and cup competitions!

THE NEW STAR SOCCER EVOLUTION
Experience the newest instalment of the New Star series, whose pick-up-and-play sports titles have already been enjoyed by over 30 million players!
 
Käykääpäs Superhotin ostaneet tarkistamassa PS4/Xbox pelikirjastonne, kun mulle oli ilmestynyt sinne Superhot: Mind Control Delete peli (julkaistu eilen)

Tuon saa jos on ostanut Superhotin ennen 16.7.2020
 
Käykääpäs Superhotin ostaneet tarkistamassa PS4/Xbox pelikirjastonne, kun mulle oli ilmestynyt sinne Superhot: Mind Control Delete peli (julkaistu eilen)

Tuon saa jos on ostanut Superhotin ennen 16.7.2020
Mulla ainakin yrittää pyytää 19,90 hintaa tuosta. Tosin tämä mobiilin kautta niin saattaa johtua siitäkin
 
Ei kyllä mulle anna tuota ilmaiseksi sitten mitenkään.
Onkos sulla normaali versio Superhotista?

Jos omistaa pelkän VR version, niin tota ei näköjään saa ilmaiseksi :(

 
Onkos sulla normaali versio Superhotista?

Jos omistaa pelkän VR version, niin tota ei näköjään saa ilmaiseksi :(

Ahaa. No ilmankos. Eli pitäkööt tunkkinsa :D
 
Ultimate Racing 2D

Näköjään myös Pleikkarille nyt tämä tullut.

Itselleni tuttu peli tämä Steamista, siellä on todella monta tämän tyylistä muutakin peliä … kovasti ne hamuaa tämän tyylisen graalin maljan kannoille päästä ja sen pelattavuuden löytää jonka Slicks ’N’ Slide aikoinaan tarjoili häkellyttävän hyvin, siinä oli vielä todella monipuolisesti menopelejä sekä ajettavuus niillä kaikilla tarpeeksi erilainen ja hyvä, saatika mainio rataeditori millä pystyi huikeita uusia ratoja väsäämään.

Tässä kuten noissa muissakin on vielä vähän hakemista eikä sitä Slicksin täydellistä ajettavuutta ole pystytty edelleenkään tuomaan tähän päivään. Tämäkin on vähän turhan sliipattu ja insinöörimäinen laskelmoitu tuotos mutta sieltä paremmasta päästä kuitenkin ja pieninä pyrähdyksinä siellä ja täällä pailee ihan jees !

 
Ylös Bottom