NviperO
KonsoliFIN Alumni
Vastaus: Kahvia?
Kahvia tulee juotua melko reippaasti, harmittavan usein se on duunin tsuffee, joka on tavallista Juhla Mokkaa keitettynä termarikoossa. Ei siis mikään makuelämys. Kotona meneekin sitten Tummaa Paahtoa, Brazilia tai Mundoa ihan fiiliksen pohjalta. Paremmat kahvit saa kun sijoittaa parikymmentä euroa kahvimyllyyn ja jauhaa papunsa itse. Espanjassa saa hyvää kahvia. Mukavan pehmeää, siitä puuttuu se suomalaiselle kahville tyypillinen kitkeryys.
Erikoiskahvejakin uppoaa aina silloin tällöin. Lähinnä lattea tai espressoa. Myös macchiato ja cortado on mieleen, mutta niitä saa harvoin kunnollisina. Varsinkin cortadoa, joka pitää käytännössä metsästää jostain Barcelonan pikkukujalta.
Kai sitä voisi siis todeta, että tuleehan tuota kahvia juotua. Ehkä voisikin mennä keittämään pannullisen niin jaksaisi tehdäkin jotain
Kahvia tulee juotua melko reippaasti, harmittavan usein se on duunin tsuffee, joka on tavallista Juhla Mokkaa keitettynä termarikoossa. Ei siis mikään makuelämys. Kotona meneekin sitten Tummaa Paahtoa, Brazilia tai Mundoa ihan fiiliksen pohjalta. Paremmat kahvit saa kun sijoittaa parikymmentä euroa kahvimyllyyn ja jauhaa papunsa itse. Espanjassa saa hyvää kahvia. Mukavan pehmeää, siitä puuttuu se suomalaiselle kahville tyypillinen kitkeryys.
Erikoiskahvejakin uppoaa aina silloin tällöin. Lähinnä lattea tai espressoa. Myös macchiato ja cortado on mieleen, mutta niitä saa harvoin kunnollisina. Varsinkin cortadoa, joka pitää käytännössä metsästää jostain Barcelonan pikkukujalta.
Kai sitä voisi siis todeta, että tuleehan tuota kahvia juotua. Ehkä voisikin mennä keittämään pannullisen niin jaksaisi tehdäkin jotain
