Ketutuskeskustelu

Keskustelu osiossa 'Muu keskustelu' , aloittajana henkettu, 12.10.2007.

 1. nirvuuttaja

  nirvuuttaja Member

  PSN:
  jjpork
  Kyrsii, kun liikunta ei tunnu enään missään.:( Samoiten pelaaminen on jäänyt aika vähälle, kun tuntuu että mitään uutta ja mielenkiintoista ei enään julkaista: Tuntuukin, että kaikki samat ideat kierrätetään uudestaan ja uudestaan.:( Luulenko minä, vai onko tässä käynyt niin, että koko peliala on kulminoitunut tiettyyn pisteeseen ja ns. uudet ideat tulevat olemaan ovat niitä vuosikausia sitten keksittyjä juttuja uusilla kuorilla? Jotenkin semmoinen olo, että Dark Souls sarjan jälkeen kaikki muut pelit ovat tuntuneet turhilta, tai en saa minkäälaisia kiksejä esim. Red dead redemption 2-pelin julkaisusta vaikka pitäisi olla kiinnostusta ja lisäksi kaikki remasterit saavat aikaan pahaa oloa. :confused:
   
 2. Nisupulla

  Nisupulla Jäsen / [FL]

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Nisu
  Switch:
  7988-0855-9081
  Twitter:
  nisupullafin
  Suosittelen PSVR:ää. Kummasti rikastuttaa pelikenttää.
   
 3. OK

  OK Active Member

  AAA-pelien suhteen itsellä ilmeni sama ähky viime sukupolven jälkimmäisellä puoliskolla ja sama ongelma vaivaa edelleen. Kannattaa suunnata katse indie pelien suuntaan. Ilman näitä pienempiä pelejä (FTL, Spelunky jne.) olisin varmaan siirtynyt muiden harrastusten pariin.
   
 4. Dragonfly

  Dragonfly Well-Known Member

  XBL:
  K0RENT0
  PSN:
  Dragoni85
  Täältä myös suositus Indie-pelien suuntaan. Siellä on joukossa aivan mahtavia helmiä. Pelin ei aina tarvitse olla mahtipohtinen avoimen maailman seikkailu tai fotorealistinen räiskintä. Indien joukosta löytyy uusia ideoita ja vanhojen ideoiden onnistunutta jatkokehitystä. Unohtamatta erinomaista tarinankerrontaa. Ei muuta kuin penkomaan digitaalisen kauppapaikkojen (PS Store/Xbox Marketplace) valikoimaa.
   
 5. Ulukai

  Ulukai Moderator Ylläpidon jäsen

  Kyllä! Jo pelkästään monesti ja taas monesti kehumani SteamWorld Dig 2 oli maistuvampi kokemus, kuin parit AAA-pelit.
   

Jaa tämä sivu