Ketutuskeskustelu

Keskustelu osiossa 'Muu keskustelu' , aloittajana henkettu, 12.10.2007.

 1. Killosseum

  Killosseum Member

  PSN:
  SensPreds46
  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  Tänään ei onnistunut mikään. Pelit meni päin persettä, kuulokemikki hajosi ja pistin 60 euroa vääränlaisiin uusiin...
   
 2. Robotti

  Robotti Member

  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  Kaverilistalainen veti käsittämättömät kilarit Awesomenautsissa.

  Kesken pelin alkaa tippua viestejä, joiden perusteella joku sitä riepoo. Ei vaan saa sanottua, mikä on ongelma. Viestit oli alkuun tyyliä "what are you doing?". Pelaan kuten aina ennenkin, ja vieläpä voitetaan. Pelin jälkeen kysyn, mitä se tarkoitti. Vastaus on "this is a team play". Alan olla täysin hoomoilasena.

  Myöhemmin se kutsuu uudestaan peliin ja vähän ajan päästä alkaa tulla viestejä lisää. Nyt sävy muuttuu. Ensin "help or get out". Kysyn uudelleen, mitä se oikein haluaa.

  Tässä vaiheessa pikaisesti tiivistän, jos Awesomenauts ei ole tuttu. Kyseessä on sivusta kuvattu 3v3 -MOBA. Suosikkihahmoni on Yuri - lentävä apina, joka on hidas ja heikko lähitaistelussa, mutta voi pudotella miinoja ja tuhota creepejä helposti, koska voi lentää niiden yläpuolella ja grillata niitä 360 astetta kääntyvällä laserilla. Puolustava pelaaja, eikä ainakaan minun käsissäni taivu lähitaisteluun. Miinoilla voi kyllä tappaa varomattomia pelaajia. Ja niin minä sitä pelaankin: miinoja joka paikkaan, muuten pysytään taustalla ja tuhotaan creeppejä.

  Matsi jatkuu ja oma k/d on aika lailla fifty-sixty. Jotenkin taistelun tiimellyksessä toinen löytää aikaa kirjoittaa PS3:lla "fuck off friend". Kehotan rauhoittumaan ja jätän pelin tältä illalta tähän.

  Seuraavaksi kryptinen viesti, että jos ostat ne ja ne esineet "then you can help". Viestin alkuosa on aika kehnoa englantia, joten ei taaskaan selviä, mitä se oikein haluaa. Ja tottakai pommittaa kutsuilla liittyä peliin, tavalliseen tapaansa. Tähän facepalm.

  Nyt lievästi sanottuna vituttaa. Kusipäitä on netti täynnä, mutta ennen tuon kanssa oli mukava pelata. Se lähetti kaveripyynnön ja se kutsui matseihin. Jos ei mitään kriittistä ole kesken, hyväksyn aina kaverilistalta tulleet kutsut. Ajattelin että siksihän ne siellä listalla on, että yhdessä pelataan.

  Nyt mietin vaan, että mikä olisi se pienimmän riesan tie. Poisto, blokki, grief report vai mikä.
   
 3. Aphex

  Aphex Active Member

  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  Kovasti tekisi mieli katsella PS3:n kautta Netflixiä ja GoTia, mutta "8002A548"... Langaton ei siis toimi ja jatkuvasti täytyy olla vaihtamassa reitittimen paikkaa kämpässä kun ei ole riittävän pitkää verkkojohtoa. :( Sama vika ollut jo puoli vuotta kun yrittää kirjautua langattomalla yhteydellä PSN:n.
   
 4. Gameskeeper

  Gameskeeper Active Member

 5. Aphex

  Aphex Active Member

  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  Eipä niin, mutta sisustus menee pilalle jos joutuu vetämään näitä johtoja pitkin asuntoa ;)

  Lähinnä ketuttaa että langattoman verkon varaan suunniteltu viihdekokonaisuus menee PSN:n takia pilalle.
   
 6. Gameskeeper

  Gameskeeper Active Member

  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  Feng-shui on toki mahdollista säilyttää rikkumattomana, jos vetää johdot siististi seinänviertä pitkin, optimiratkaisuna seinälistojen takana. (Ja toki mahdollista asentaa verkkojohdot myös seinään eriksen kiinnitettävän kaapelikourun sisään.)

  Helpoin ja siistein ratkaisu tuossa tapauksessa voisi kuitenkin olla luoda verkkoyhteys sähköverkossa pistorasiasta toiseen:

  https://www.verkkokauppa.com/fi/catalog/176b/Verkko-Sahkoverkkoon

  Tai jos paikkaansa vaihtava reititin kuitenkin sopii sisustukseen ja ainoastaan verkkojohto on ongelma, ehkä reitittimen tilapäismajapaikkaan voisi hankkia laadukkaan langattoman tukiaseman? Näin asunnon poikki saisi aikaan langattoman yhteyden, mutta Plegen onnettoman WLAN-piirin sijaan homman hoitaisikin paremmin toteutettu langaton purkki, ja vain viimeinen metri langattoman tukiaseman ja konsolin välillä hoidettaisiin verkkokaapelilla.
   
 7. Fabre#4

  Fabre#4 Well-Known Member

  PSN:
  Zamppa
  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  En nyt sanoisi ketutukseksi tai vitutukseksi, vaan enemmänkin surettamiseksi, mutta menkööt tähän ketjuun...

  Kyllä tuo Muhammad Alin kuolema vaan on surullinen uutinen, vaikka mies jo useamman vuosikymmenen olikin huonossa kunnossa Parkinsonin taudin takia. Ehkä kaikkien aikojen kovin nyrkkeilijä ja yksi 1900-luvun suurimmista persoonista ja vaikutusvaltaisimmista urheilijoista on nyt Luojansa luona. Kepeitä multia vaan Alille ja älköön häntä enää maalliset vaivat ja tärinät vaivatko, olkoon hänellä rauha.

  Ensimmäinen kosketus Aliin itsellä olivat Atlantan olympialaiset 1996. Olin silloin 10-vuotias naskali ja katsoimme vanhempien kanssa avajaisseremoniaa, kun käytännössä koko maailmalle tuli totaalisena yllätyksenä, kun Muhammad Ali nousi lavalle sytyttämään kisojen olympiatulen. Sen jälkeen on tullut katseltua dokumentteja ja tallenteita Ali urasta. Kirkkaimpina tietenkin mielessä -74 Rumble In The Jungle George Foremania vastaan ja -75 Thrilla In Manila Joe Frazieria vastaan.

  Laitetaan loppuun vielä kaunis video tuosta 1996 olympiatuliseremoniasta.

  [video=youtube;gmzr3tZSHxU]https://www.youtube.com/watch?v=gmzr3tZSHxU[/video]
   
 8. ossr

  ossr Member

  XBL:
  joulukala
  PSN:
  joulukala
  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  On saamattoman hidasta toimintaa eräällä suomalaisella verkkokaupalla. Jos tilaamani tuote on heillä varastossa ja kaksi päivää sitten tuli viesti, että tilaukseni on käsittelyssä niin on se p**kele, että eivät ole saaneet sitä vieläkään lähetetyksi. Melko verkkaista on työnteko jos 2-3 päivää kestää siinä, että länttää tarran pakettiin ja jättää odottamaan Postin noutoa. Kaiken kukkuraksi lähettävät sen laskun heti, vaikka toimituksessa kestää viikon verran. Laskulla oleva "kahden viikon maksuaika" on käytännössä kahden päivän maksuaika siitä, kun saat tuotteen itsellesi. Vertauksen vuoksi; Amazonista tilasin muutama viikko sitten kameralaukun ja se tuli yhdessä (!?!) päivässä kuriirin tuomana työpaikalleni, vaikka paketti kulki reittiä UK-Saksa-Ruotsi-Helsinki-Jyväskylä.

  Onneksi työaikaan on tulossa tehokas kuuden minuutin pidennys. :rolleyes:
   
 9. OK

  OK Well-Known Member

  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  Mistä kaupasta on kyse? Olen ihmetellyt jo lähemmäs 10 vuoden ajan suomalaisten verkkokauppojen saamattomuutta. Ulkomailta tulee ostettua ns. perus tavaraa (paristoja, vaatteita, koiran ruokaa jne.) muutaman kuukauden välein ja yhtään valehtelematta eteeni on sattunut yksi ongelmatapaus (= maksettua tuotetta ei löytynyt varastosta) mutta tässäkin tapauksessa Aasian aspassa hoidettiin asia tyylikkäästi ja nopeasti kuntoon. Ja sitten vertaa suomalaisiin verkkokauppoihin: korkea hinta, keskimäärin heikompi aspa ja pidemmät toimitusajat vrt. moniin eBay ja Amazon myyjiin.

  Esimerkkitapaukset:

  - Jimmsiltä verkkosivuilta tuli ostettua Brotherin tulostin. Kelataan viikko eteenpäin enkä vieläkään saanut s-postia paketin lähetyksestä, vaikka tilaushetkellä kyseisiä tulostimia löytyi varastosta. Kelataan vielä toinen viikko eteenpäin jolloin sain automaattiviestin ettei tuotetta löydy varastosta. Aspassa ei sen enempää pahoiteltu tilannetta kun otin jälkikäteen yhteyttä.

  - Satunnainen myyjä E-Koreassa jolta tilasin vinon pinon sukkia. Sain s-postia tilauksen lähetyksestä sekä kuvan paketista. Kelataan viikko eteenpäin paketti saapui postiluukkuun.
   
 10. Harza

  Harza Member

  XBL:
  Harts4
  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  Veikkaan kyseessä olevan NetAnttila? Itsellä vaan sama kokemus tuosta. Soitin aspaan, niin on kuulemma varastoväellä lomat päällä. Ilmeisesti lomittajia ei ole.
   
 11. ossr

  ossr Member

  XBL:
  joulukala
  PSN:
  joulukala
  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  Powerista tilasin. Muita edullisempi tuotteen hinta kiinnosti, mutta ehkä sitä kompensoidaan sitten hitaalla toimituksella. Tokihan tuo 4-7 arkipäivää lukee toimitusehdoissa, mutta ihmettelen silti.

  Tosiaan kyseessä on siis tanskalainen toimija edellisistä löpinöistäni poiketen, mutta oletan tuotteiden lähtevän Suomesta.
   
 12. Lebe80

  Lebe80 Active Member

  Youtube:
  youtube
  XBL:
  Temposaur
  PSN:
  Temposaur
  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  Ehkä tilaukset käsitellään vain tiettyinä päivinä viikossa kerätysti, jolloin välillä tilauksien käsittelyyn saattaa mennä parikin päivää. Gigantinhan verkkokaupasta tilatut tuotteet tulevat usein Norjasta(?).
   
 13. ossr

  ossr Member

  XBL:
  joulukala
  PSN:
  joulukala
  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  Asiaa tarkemmin tutkittuani tuotteet lähtevät Powerin tapauksessa Ruotsista. Hidasta on silti vuonna 2016.
   
 14. Gameskeeper

  Gameskeeper Active Member

  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  Powerin tapauksessa hidas toimitus kuuluu pakettiin. Sehän on ytimeltään ulkomainen ketju, vaikka myymälöitä on Suomessakin.

  Ja kun brändin ydin on halpuus (vaikka sitten perusteettakin), tietää se lähes väistämättä tinkimistä myös palvelutasosta. Mutta eihän firma tietenkään tätä mainosta.
   
 15. KOSSUNALLE

  KOSSUNALLE Active Member

  XBL:
  N-A-l-l-E2
  PSN:
  KOSSUN-A-L-L-E
  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  jotenkin aina päivä pilalla kun on edellisen yönä nähnyt entisestä elämästä unta...
   
 16. Kain

  Kain Well-Known Member

  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  Anttila yllätti iloisesti ja täräytti konkurssin. Sinänsä fiksu veto pistää eka isot alet päälle ja sitten lyödä lappu luukulle. Tavara ei enää liiku mutta rahat kyllä tietysti firmalle kelpasi. Onneksi ite en ottanut hanuriin kuin reilun viisikymppisen verran, mutta voi niitä jotka esimerkiksi telkkareita yms meni ostamaan. Saattaa ottaa päähän hieman enemmän. Säätänä!

  http://m.taloussanomat.fi/ihmiset/2...saa-tilaustasi-ja-menetat-rahasi/20167644/139
   
 17. OK

  OK Well-Known Member

  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  Aiemmin tänään tuli vastaan kohtuullisen mielenkiintoinen bugi Shadowrun: Hong Kongissa.

  Kun läpäisin toiseksi viimeisen keikan oma hahmo katosi tyystin pelistä...

  ...ja tämän tilalle tuli is0bel (tarinan sivuhahmo).

  Jos tarkastelen hahmoni kykypuuta -> esille tulee is0belin taidot
  Jos tarkastelen hahmoni varusteita -> esille tulee is0belin varusteet
  Jos puhun NPC -hahmoille -> he puhuvat is0belille*
  Jos aloitan viimeisen tehtävän -> pelattava hahmo on is0bel**

  * is0bel puhuu is0belille:
  katso liitettä 16041

  ** is0bel toimii ryhmänjohtajana & yksi tiimiläisistä on is0bel:
  katso liitettä 16042
  Hetki sitten latasin vanhan tallennuksen ja suoritin tehtävän uudestaan, jonka jälkeen ilmeni sama ongelma. "Hieman" ottaa päähän, sillä GOGin pelikello näyttää reilua 24 tuntia ja jäljellä olisi tosiaan enää yksi tehtävä. Onko muille sattunut samaa bugia?
   
 18. Omenanraato

  Omenanraato Well-Known Member

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Omenanraato
  Switch:
  Omppu
  Polvet olivat tämän vuoden kevääseen asti todella huonossa kunnossa ja tunto ei palautunut ihoon takaisin. Vieläkään siis..

  Tuo rasva lähti talven aikana pois ja kivut palasivat. Tämän seurauksena olin noin 30min sit leikkauksessa taas. Tälläkertaa ei nukutettu, vaan selkäydinpuudutuksella mentiin ja heitin läppää lekurin kanssa kokoajan. Pyysin myös nähdä esim omaa rasvaan jne.
  Rasva siirrettiin nyt mahasta, koska polvet meni niin huonoon kuntoon viimeksi.

  Nyt ensin 3viikkoa täysi istumiskielto, eikä saa myöskään olla selällään ollenkaan. Eli PS4 ja Wii U on kovassa käytössä. ;) siirsin eilen kaikki pelikoneet pelihuoneesta olohuoneeseen ja ohjaimien lataustelakat sohvan viereen valmiiksi. :D

  Mutta tämä leikkaus on nyt viimeinen, jos rasva ei pysy taaskaan, ei voida tehdä enää mitään. Kivut jää loppuiäksi, tai sitten aletaan psyykelääkkeillä huijaamaan aivoja ettei kipua olisi. Se voi huonoimmillaan kuulema tarkoittaa ajokyvyn menetystä ja mahdollisesti työkyvyn. Se oiski tosi kiva tilanne 30 vuotiaana...

  Harmittaa myös se, että kuten viimevuonnakin niin sairasloman jälkeen 3-4kk saan istua 20min kerrallaan, eli töissä menee seisten ja mikä pahinta, ei pahemmin ajella ajopenkkiä mulle tärkeimpiä pelejä, eli ajopelejä.
   
 19. Jogi

  Jogi Active Member

  XBL:
  Jogimus
  PSN:
  Jogimus4
  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  Ottaa päähän ihan urakalla tuo youtuben meininki. Jos yrittää hakea yhtään mitään mielenkiintoista aihetta esim. viimesen tunnin tai päivän ajalta niin törmää tuhansiin tänä aikana luotuihin soittolistoihin (kyllä, viimeisen tunnin aikana sama henkilö saanut aikaan 1000+ soittolistaa) jotka on luotu vain jonkun typerän massamarkkinointivideon tai klikkihuorauksen takia. Siellä on yleensä a) yksi "markkinointivideo" + 10-20 suosittua aihetta lisätty soittolistaan. b) jotain porno thumbnaileja laitettu videolle kuvaksi houkuttelemaan liikennettä.

  Toki saahan haun kattamaan pelkät videot viimeisen tunnin ajalta mutta silti youtuben seula vuotaa järjettömästi tällä ideologialla että käyttäjät siten ilmoitteleevat löydöksistään.

  Toinen mikä ärsyttää on se että onko ihan pakko eri kanavien kopioida lähes identtisenä videoita, eikö saakeli voi jotain linkkisysteemiä keksiä mikä näyttäisi vain sen alkuperäisen videon eikä sitä + 1000 kopiota. Sama Sonyn julkaisema traileri sitten näkyy omassa "tuoreimmat" listassa sitten kymmenenä kopiona eri toimijoilta.
   
 20. BaDari

  BaDari Member

  PSN:
  OldHorn666
  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  Ostin Stardew Valleyn PS4:lle. Ensin koko peliä ei kyennyt lataamaan Storesta ilman erroria (CE-40852-9). Lopulta sain kuin sainkin pelin ladattua. Pelaamaan. Hetken päästä huomaan, että peli kaatuu samassa kohtaa joka kerta. Ei muuta kuin kertomaan tuosta bugista pelin Facebook-sivuille.

  Noh, tässä alkaa se v-käyrä nousemaan oikein urakalla. Porukka sanoo siellä, että pitäisi odotella rauhassa, että peli saadaan korjattua. Odotella rauhassa? Ostan pelin. Se tarkoittaa sitä, että haluan pelata sitä peliä. En osta peliä, jotta voisin odotella rauhassa korjausta, että pääsen pelaamaan joskus! Ja parasta on se, kun ihmiset sanovat "Tätä bugia ei olisi löydetty ilman pelaajia". Mitä? Oikeasti? Jos julkaiset pelin, olit sitten yhden tai sadan henkilön pelistudio, niin pidä huoli siitä, että peliä on testattu. En maksa siitä, että alan pelitestaajaksi. Muistan ajan, kun sitä oikeasti haaveili siitä ammattina. Pelitestaaja. Ja siitä maksetaan palkkaa. Mutta nähtästi se menee niin, että maksat itse pelistä, jotta pääset testaamaan ja toteamaan sen rikkinäiseksi. Hermo menee. Lopetan kohta pelaamisen kokonaan, sijoitan kaikki rahani syniin. Tässä ole enää mitään järkeä.
   

Jaa tämä sivu