Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)
Kerro nyt ihan että mille se maistui? Äläkä ainakaan sano että kanalle Näyttää kyllä ihan mahottoman hyvältäEkaa kertaa elämässä tuli syötyä hyljettä, oli todella hyvää ja voin suositella kyllä kaikille että siinä on oikea meren herkku. Näytä liitetiedosto 17193
Kävin ostamassa 'ruokakiven' siis tommonen liuskekivi - Bauhaussista. Vähän nauratti kun sitä myydään neliöittäin ja nä olin hakemessa semmosta ihan vaan tarjoiluun sopivaa pienehköä kiveä Baukkarin henkilökunta onneksi oli ihan ok asian kanssa ja möi mulle sen 10cm*10cm = 1/10neliömetriä hintaan. Vaikka kivi olikin enemmän 30cmx15cm. Eli siis mitä jotain 3-4 euroa (https://www.bauhaus.fi/liuskekivi-majakivi-valimeren-tumma-1-2-cm.html)
Täytyy kyllä pestä se kunnolla ennenko ruokia siihen laittaa esille.
Tuon tehnyt annoksen pariin kertaan, nyt ei ole poroa tietysti tarjolla tällä hetkellä mutta ideana olisi tarjoilla tuollainen annos kiveltä. Ruskistettu pinta, punainen keskeltä, kelasin hernettä tai vielä mieluummin herneenversoa laittaa vihreäksi, tuo sitä raikkautta ja kontrastia, ja sitten karpaloita tai puolukoita tuomaan vielä lisää väriä ja kontrastia. Kaikki mustan kiven päälle aseteltuina. Cannot fail
P.s. kaippa tuon voisi karitsastakin tehdä? Pitääpä kokeilla
Kerro nyt ihan että mille se maistui? Äläkä ainakaan sano että kanalle Näyttää kyllä ihan mahottoman hyvältä
Omasta rasvasta paistui? Tarvinnut mitään ylimääräisiä rapseja tms muita öljyjä sinne sekoittamaan pakkaa? Ai hitto, pientä kateutta ilmassa kylläHylje oli todella maukasta! Ei ollu kalan mausta tietoakaan ja lähempänä, todella mureaa lihaa.
Omasta rasvasta paistui? Tarvinnut mitään ylimääräisiä rapseja tms muita öljyjä sinne sekoittamaan pakkaa? Ai hitto, pientä kateutta ilmassa kyllä
Kukas pala hän on? Nyhtöhommissa tottunut että jotain vähän rasvaisempaa palasta?Uusi kausi on kohta ovella joten vanhat alta pois:
Näytä liitetiedosto 17477
Kauriista huomena nyhtö burgereita ja jotakin muuta kivaa.
Kukas pala hän on? Nyhtöhommissa tottunut että jotain vähän rasvaisempaa palasta?
Eli resepti lyhykäisyydessään:
Pieni päivitys tuohon leikkuulautaepisodiin.Vähän erilainen postaus, mutta liittynee riittävästi ketjun aiheeseen. Jonkinlainen aivohäiriö laittoi minut tekemään leikkuulaudan. Meillä on aina ollut niitä valkoisia / kellertäviä muovileikkuulautoja. Jotenkin vaan eilen illalla meni hermot ja kelasin että teen saatana itse.
Näytä liitetiedosto 17684
Näytä liitetiedosto 17685Näytä liitetiedosto 17686
Näytä liitetiedosto 17687Näytä liitetiedosto 17688
Näytä liitetiedosto 17689
Ensiyrittämällä, kohtuuhyvä. Tammea on vielä metrin pätkä ja arvaan että kokemusten kautta saa vielä sileämpää pintaa
P.s. tuohan on niin perussimppeli että sen väkää päivän aikana
P.s.s. en löytänyt hiomakonetta niin ihan perinteisillä hiomapapereilla tuo tuli, kulmat ja sivut oli jotain 80 siinä missä tasot joutu vetämään pariinkin kertaa 260 paperilla. Vanhalla runkkarillakin alkoi ranne väsymään tuossa puuhastelussa
P.s.s.s. Ainiin, suuri HK sininen challenge tapahtuu ensi viikonloppuna, jos joku sattuu muistamaan näitä minun aiempia hörinöitä.