Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 11 EASHL-keskustelu

Vastaus: NHL 11 EASHL-keskustelu

En näe mitään yhteyttä, että juuri kärkijoukkueet tätä tekevät. Kyllä sitä tekee lähes kaikki, jotka vaan huomaavat. Poikkeuksia on.

Aivan, eiköhän sitä käytetä kaikilla tasoilla. Tämä ei sitten perustu mihinkään tilastoon tai tutkimukseen, pelkkä olettamus.
Itse en boostia käytä, koska puolustajalle siitä ei omasta mielestä ole hyötyä. Testattu on. Tosin ei minua haittaa vaikka sitä käytetään (enhän minä edes huomaa sitä), tuleepahan opeteltua pelaamaan vähän yläkanttiin mitä se taso oikeasti on kunhan (jos) tuo korjaus saapuu.

Tämä on vain oma mielipiteeni ei ikään absoluuttinen totuus, joten siitä on kenenkään turha ruikuttaa.

Sinun mielipide ei ole absoluuttinen totuus, mutta sitä ei kuitenkaan saa kyseenalaistaa? No, esitän kuitenkin omani.

2. Tietyntyyppiset roolipelaajat katoavat täysin kuvasta, koska ei niillä kannata pelata.

Tästä olen kyllä erimieltä. Eikös 10:ssä kaikki ollut juuri niitä pikku ukkoja jotka meni vaan lujaa. Minusta tässä 11:ssa juurikin roolit korostuu oli boostia tai ei. Vertailin tuossa oman joukkueen toista pakkia itseeni. Samassa määrässä peliä taklauksissa yli 400 taklausta eroa, kertoo aika erilaisesta roolista.

Lisäksi vielä pitää ottaa huomioon se, että boostittomat uudet EASHL-pelaajat, jotka haluisivat tulla tätä peliä pelaamaan, kärsivät kaikista eniten, eivätkä varmasti halua pelaamisyta jatkaa, koska nopeusero on liian suuri. No jos tykkää katsella, kun vastustaja pyörii ympyrää, sun ympärillä niin on varmaan ihan jees, jos tykkää.

Eihän uusista pelaajista tule hyviä, jos he pelaavat vain huonojen kanssa? Eikös lajissa kuin lajissa kehitytä juurikin itseään huimasti parempien kanssa. Kehittymisen riemu! Enemmän koskisi sieluun siinä vaiheessa jossa tiedät olevasi vähintään yhtä hyvä kuin toinen pelaaja on, mutta toinen saa tarvittavan edun "douppaamalla". Itseasiassa kirjoituksessasi taisit mainitakin tuosta, että huomasit sen ennen niin pienen tasoeron kasvaneen yhtäkkiä suuremmaksi. Oletan, että puhuit tämän tasoeron kasvaneen nimenomaan 11 aikana ei 10 ja 11 välissä.

Summasummarum, antaahan niiden boostailla jotka boostaa. Ei liikuta minun elämää suuntaan eikä toiseen. Hyötykin on vielä niin pieni. Ainakin olen "oppinut" pelaamaan omalla jantterilla ilman boosteja ennen päivityksen tuloa. Siitä voi olla etua myöhemmässä vaiheessa?
En lähtisi kuitenkaan boikotoimaan turnauksia tai syyttämään mitään tiettyä ryhmää tämän boostin käytöstä, esim. kärkipään joukkueita.
EHL on kuitenkin itselle tämän pelin ehdoton suola. Harmi jos jotkut jättäytyy boostin takia pois. Ei tule yhtä hauskaa (ensimmäistä, toista, kolmatta?) turnausta mitä esim. 10:ssä oli. Kiistaton totuushan on, että suomalaiset jengit on tasollisesti kovimpia, vai mitä hä? Parhaita pelejä ehdottomasti.

Tämä on minun mielipide ja siitä saa todellakin olla erimieltä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 11 EASHL-keskustelu

Sinun mielipide ei ole absoluuttinen totuus, mutta sitä ei kuitenkaan saa kyseenalaistaa?

Itseasiassa kirjoituksessasi taisit mainitakin tuosta, että huomasit sen ennen niin pienen tasoeron kasvaneen yhtäkkiä suuremmaksi. Oletan, että puhuit tämän tasoeron kasvaneen nimenomaan 11 aikana ei 10 ja 11 välissä.

Saa kyseenalaistaa. Tarkoitinkin sillä vain sitä, että se on puhtaasti oma mielipiteeni ja jokaisella saa olla omansa. Tasoero repesi siinä ihan muutaman päivän aikana. Ensin se oli jotain yhtä jengiä vastaan ja sitten kaikkia. Enkä siinäkään mielessä ala esittämään mitään parempaa ihmistä, koska itsellä on nyt myös käytössä. Tästä huolimatta haluaisin, että EA poistaa sen.
 
Vastaus: NHL 11 EASHL-keskustelu

Toisaalta mitä suurempi määrä pelaajia bugia hyödyntää niin sitä varmemmin ea myös asian korjaa. Itse rehellisesti myönnän että jahka aloitan taas melkein kuukauden tauon jälkeen pelaan eashl niin taidan tuota buustibugia hyödyntää ainakin niin kauan jahka saan edes superstars kortin. Ainii, mut ensin pitäis saada se boostpäkkiki auki. :rolleyes:

Peliähän tää vain on, mutta katseet pitäis suunnata kyllä ea:n suuntaan eikä yksittäisiin bugittajiin.
 
Vastaus: NHL 11 EASHL-keskustelu

Mielenkiintoisia moraalikäsityksiä ihmisillä kyllä :)

EA:han on korjaamassa pätsissä boostiglitchiä, Redshirtin mukaan korjaus on tehty jo ja toimii, ja pätsi tulee kunhan MS sen sertifioi.

Ja glitchin paljastuttua tuli varoitus että glitchin käyttäjille ei hyvä heilu kunhan pätsi saadaan kehiin.

Mielenkiintoista nähdä saako EA lakiosastonsa kanssa jotain bänniä kehiin, toivottavasti.

Edit:borgani kerkes jo :)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 11 EASHL-keskustelu

Mielenkiintoista nähdä saako EA lakiosastonsa kanssa jotain bänniä kehiin, toivottavasti.
Vaik ei ilkeä sais olla niin oishan se jännää ku "se suurin osa" (joidenkin mielestä) olisi vaikka kuukauden tai pari poissa karkeloista. No, uudella tunnarillahan siitä selviäsi mut silti "hauska" ajatus.
 
Vastaus: NHL 11 EASHL-keskustelu

Ai no hienoo että päivitys on tulossa. Vielä eilen lueskelin että piti olla päivän selvää ettei EA asialle tee mtn tai pysty korjata. No hyvä homma...
 
Vastaus: NHL 11 EASHL-keskustelu

Heh, tuo on kaikista parasta, että porukka imee nuo vouhotukset EA:n rangaistuksista sun muista kuin lapsi karkin Jammusedältä. Ei EA pysty mitenkään edes seuraamaan tuon glitchin käyttöä, kun tuo hockey shop bugaa niin rankasti, ettei näitä käytettyjä ja käyttämättömiä buusteja tod.näk. pysty seuraamaan mitenkään. Toisaalta, jos jokaisen buustien käyttöä seurattaisiin, olisi siitä varmasti jossakin jotakin statistiikkaa ja sitä kautta myös serverikuorma jonkinmoinen. Otetaan tähän sitten vielä mukaan ajatus, että NHL on EA:n marginaalipeli, joka myy vaan joitakin satoja tuhansia vuosittain, ei voisi asia EA:ta kiinnostaa paskaakaan, eikä toisaalta mikään kannusta EA:ta korjaustakaan kovin nopsaan tekemään - kun kyseessä on tosiaan se marginaalipeli, eikä suinkaan mikään EA:n budjetin tukipilari kuten Madden tai FIFA. Eiköhän se patchi sieltä tule, ja julkaisun ja asennuksen jälkeen hockey shop toimii kuten kympissä, ja sillä hyvä. Rangaistuksia tuskin kukaan tulee tästä saamaan - bugi, kun on EA:n omassa tuotoksessaan, eikä kenenkään käyttäjän "hakkeroima".
 
Vastaus: NHL 11 EASHL-keskustelu

Mutta eikö se olisi hyvä asia, bugien korjaus ja huijaajien edes sormille läpsäisy?

Miten tulee sellainen vaikutelma että suomalaisten "top" porukoiden ajatusmaailma on ihan yhtä kieroutunut kuin QC porukoiden ja ilmeisesti ruotsalaisten joita haukutte kovaa tahtia täällä foorumeilla?

Mihin on kadonnut se rehti selkärangallinen Suomalainen mentaliteetti mistä meidät on joskus tunnettu...Ehkä olen vain liian vanha kun uskon vielä moiseen.

Se että ruikutetaan muiden boostauksesta ja sitten hypätään porukkaan mukaan, "ku nekii kerran" antaa aika karsean kuvan kyllä hokin vääntäjistä.

Yleensäkin se mentaliteetti että EA on joku iso paha joka ei välitä änärin pelaajista ja ansaitsee kaiken pauseglitchauksen ja boostipaskan on niin epälooginen että alta pois.

Pelaajia kohtaan se vääryys tehdään silloin kun kikkaillaan pauseilla ja boosteilla, vieraannuttaa vielä jonkin innokkaan EASHL:ään tutustujan pois koko pelistä kun 99-jätkät viipottaa miten haluaa ja jos jostain syystä joutuu tappioasemaan niin sitten yritetään kusettaa servereitä ettei ne arvokkaat rankingpisteet vaan katoaisi jonkun noobie-porukan saldoon.

Miehekästä meininkiä.
 
Vastaus: NHL 11 EASHL-keskustelu

Miten tulee sellainen vaikutelma että suomalaisten "top" porukoiden ajatusmaailma on ihan yhtä kieroutunut kuin QC porukoiden ja ilmeisesti ruotsalaisten joita haukutte kovaa tahtia täällä foorumeilla?

No tuo on aika räikeä yleistys. Meidän tiimissä kukaan ei käytä tuota "boostglitchiä". Olemme muutenkin jyrkästi kaikkia epärehellisiä ja kyseenalaisia keinoja vastaan.
 
Vastaus: NHL 11 EASHL-keskustelu

No tuo on aika räikeä yleistys. Meidän tiimissä kukaan ei käytä tuota "boostglitchiä". Olemme muutenkin jyrkästi kaikkia epärehellisiä ja kyseenalaisia keinoja vastaan.

Tottakai se oli räikeä yleistys :)

Enhän mitään tiimiä maininnutkaan epärehelliseksi, huvittaa vaan tuo "kun muutkin tekee" kommentti mitä on usealta tullut.

Ja suuri hatunnosto teidän posselle rehdistä kiekosta, meitä ei ole tarpeeksi.
 
Vastaus: NHL 11 EASHL-keskustelu

Eipä tuosta boostiglitchaamisesta ole ainakaan itselleni mitään käyttöä, pari kertaa on tullut testattua, ja ihan yhtä hienosti veskariukkelini ottaa kopit sen kanssa ja ilman. Kyllä sen "kun kaikki muutkin"-ajatusmaailman ymmärtää, kun me "TOPpiporukat" pelaillaan aika paljon keskenämme, ja jos sielä vastustajilla on vain semmosia ukkeleita, jotka juoksee meidän glitchaamattomat pakit nurin, niin menee pelistä vähän niinkun se idea sivu suun. Kuitenkin aika tasavahvoja jengejä tuolla top20:ssä pyörii, eikä siellä kukaan oikeastaan ylitse toisten ole, ihan voitettavissa kaikki. Erot tulee sitten näistä pienistä virheistä, ja helvetinmoisista eroista attribuuteissa, mikäli avainpelaajat eivät tuota glitchiä käyttäisi.
 
Vastaus: NHL 11 EASHL-keskustelu

Kärkipää näyttää kuitenkin aika pitkälti samalta mitä se oli 10:ssä, jossa tätä glitchiä ei ollut. Korjaa toki jos olen väärässä.

Olet aivan oikeassa tässä asiassa. Mutta nyt kannattaa miettiä, että miksi näin on?

Koostuuko kärkipään joukkueet hyvistä pelaajista? Tottakai, enkä nyt halua tässä mitenkään yleistää. Mutta pelitaitojen rinnalle nousee kieltämättä kysymys tiettyjen pelaajien (sekä joukkueiden) asenteista. EASHL:ssa on tullut vastaan kolmen vuoden aikana selkeitä bugeja, joilla pystyi ratkomaan pelejä sekä/tai korottamaan sijoitusta. Mieleen tulevat nopeasti ainakin peruutuskikka läpiajoissa, curveshot, etukulmalämärit, suojauswrap sekä regioneilla kikkailu. Näistä asioista on syytelty vuosien mittaan (tälläkin foorumilla) joukkueita sekä pelaajia, jotka pelaavat tälläkin hetkellä top50:ssä. Osa on tuominnut kyseisen toiminnan, osa ei. Ja selkeästi suurin osa näistä puolustelevista puheenvuoroista on tullut ns. "kärkipään joukkueiden" taholta.

Voiko EASHL:ssä menestyä kusettamatta? Tottakai, tästä hyvänä esimerkkinä HCK viimeisen kolmen vuoden ajalta toimistaan kentällä ja täällä foorumilla. Mutta sitä tuskin voi kukaan kieltää, että useassa kovassa porukassa vallitsee ns. "Mä haluun olla paras"-ajattelumalli, missä kaikki keinot käytetään voiton eteen. Muun muassa siksi suhtaudun skeptisesti siihen, että tässä tapauksessa jätettäisiin selkeä etu käyttämättä. EA:n vikahan se on, kun tuollaisen vian jättivät peliin. Yeah, right. Näkeehän sen nyt tästäkin keskustelusta, että mistä suunnalta myönteisesti suhtautuvat kommentit tulevat. Enkä voi sanoa olevani yllättynyt.

....

Itse en ole tuota boostglitchia kokeillut, enkä kokeile. Syy on yksinkertaisesti se, että pidän glitchausta ihan yleisesti säälittävänä toimintana - pelistä riippumatta. Onneksi asiaan voin vielä jotenkin vaikuttaa esim. poistumalla WAL:ia vastaan aulasta tai boikotoimalla turnauksia, missä kyseiset joukkueet vaikuttavat. Ja tässä tapauksessa voin mielihyvin pelailla jotain viimeisen päälle hyvin tehtyä urheilupeliä (esim. NBA 2k11), kunnes EA saa korjaavan päivityksen kehiin. Jos boostailu on viime päivien aikana tosiaan yleistynyt, niin saavat leikkiä keskenään toistaiseksi.

milesizdead sanoi:
Ja suuri hatunnosto teidän posselle rehdistä kiekosta, meitä ei ole tarpeeksi.

+1
 
Vastaus: NHL 11 EASHL-keskustelu

ai tässä on tuollainen boosti bugikin jo. Siitäkö mahtaa johtua että mun 87 nopeuden ja 88 kiihtyvyyden omaava hyökkääjä ei pärjää luistelussa 201cm 100 kiloselle patulle, monet kerrat naureskellut kun samalta viivalta lähdetään niin yleensä nää kaappi pakit vetää sellasta vauhtia päätyyn hakemaan kiekon että itte ei ehdi edes liikkeelle lähtee. kyllä tällanen mun kääpiö ukko pitäs viilettää ihan huoletta ohi noista
 
Vastaus: NHL 11 EASHL-keskustelu

No tuo on aika räikeä yleistys. Meidän tiimissä kukaan ei käytä tuota "boostglitchiä". Olemme muutenkin jyrkästi kaikkia epärehellisiä ja kyseenalaisia keinoja vastaan.

Äläpä viitti jauhaa paskaa. Tiedän aivan 100 varmasti, että teidän porukassa ainakin yhdellä on käytössä. Se on siis ihan varma juttu ja mitäs siitä sitten voi päätellä. Menet sitten takuuseen koko teidän porukasta? Huhhuh.... Toi nyt on ihan sama juttu, kun mä menisin takuuseen siitä, että kukaan FIB:n jätkä ei ole masturboinut kertaakaan NHL11 julkaisemisen jälkeen ja on muutenkin elänyt selibaatissa, koska se parantaa meidän viriliteettiä pelata tätä peliä.

Rehellinen porukka olette, ainakin minun mielestä, muuten. Ei mitään pahaa sanottavaa, mutta älä nyt liioittele.
 
Vastaus: NHL 11 EASHL-keskustelu

Äläpä viitti jauhaa paskaa. Tiedän aivan 100 varmasti, että teidän porukassa ainakin yhdellä on käytössä. Se on siis ihan varma juttu ja mitäs siitä sitten voi päätellä. Menet sitten takuuseen koko teidän porukasta? Huhhuh....
Jaa kenelläs on? Meillä on kyllä jätkiä, joilla on kyllä kaikki kortit sun muut auki, mutta...
 
Ylös Bottom