Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 2k10 [PS3]

Vastaus: NHL 2k10 [PS3]

Muutama peli takana, ja nuo o6 sliderit tuntuu aika huonoilta minulle, peli on aivan liian helppo. Yksi suuri huomio oli se, että saan aivan liikaa sellaisia one timer maaleja, joissa puoli maalia on aivan tyhjänä kun veskari syöksyy minne sattuu.
 
Vastaus: NHL 2k10 [PS3]

Kokeileppa noita minun asetuksia tuosta ylempää ja tee vielä tällainen muutos (merkitty punaisella:


NHL RULES OPTIONS

All Penalties On/Off = ON
Penalties = 50
Roughing = 70
Elbowing = 50
Cross Checking = 70
Boarding = 70
Charging = 55
Interference = 80
Slashing = 60
Hooking = 40
Tripping = 70
Penalty Shots = 50
Offside = ON
Icing = ON
No-Touch Icing = OFF
Goalie Outside of The Crease = ON
Face-Off Delay of Game = OFF
Custom Penalty Length = OFF
Penalty Length (if Custom Penalty Length is ON) = N/A
Goalie Freeze Puck Time = 0


Muutoksen jälkeen hyppää spurttinapilla yli kaikki aloitusuusinnat, niin jäätymiset näyttäisi alustavasti häipyvän pelistä. Eli kun hyppäät yli sen reaaliaikaisen tuomarin kiekon kuskaus välianimaation joka kerran (tuo punaisella merkattu mahdollistaa sen) jäätymisiä ei enää tule samaan tahtiin, asetusten ollessa speed slideristä alle 50.

Tämä on vielä teoria, mutta katsotaan väheneekö jäätymiset.
 
Vastaus: NHL 2k10 [PS3]

Tuolta voi katsoa omat asetukseni. Saatoin keksiä keinon välttää aloitusbugin, mutta pitää kokeilla heti miten se toimii käytännössä. Komppaan Cavaleeraa. Mm. Venomin slidereitä joku päivä testattuani vauhti oli valtavan luja.

Össin tekoäly sliderit:

Finnish Hockey Revolution - katso viestiketjua - ÖSSIN NHL 2K10 CUSTOM SLIDERIT

Saatko nuo 2Kshareen, vai pelaatko boksilla?

Tässä omani vielä myös boksipelaajien testattavaksi:

Tappelut 66
Kiekon kitka 50
Loukkaantumiset 50
Jään kitka 0

Penalties = 45
Roughing = 70
Elbowing = 50
Cross Checking = 70
Boarding = 70
Charging = 55
Interference = 80
Slashing = 60
Hooking = 70
Tripping = 60
Penalty Shots = 50

Game Settings
Skating Speed 20
Speed Burst Length 30
Speed Burst Recovery 90
Acceleration 38
Fatigue Recovery 10
Shot Speed 20
Goalie Rebounds 45
Pass Speed 20

Skill
User Speed Burst Effect 70
CPU Speed Burst Effect 70
User Fatigue Effect 100
CPU Fatigue Effect 100
User Checking Effectiveness 5
CPU Checking Effectiveness 5
User Shot Accuracy 50
CPU Shot Accuracy 35
User Pass Accuracy 100
CPU Pass Accuracy 0
User Creativity 65
CPU Creativity 65
User Team Goalie Skill 55
CPU Team Goalie Skill 50
User Stick Lift Success 30
CPU Stick Lift Success 20
User Pass Interceptions 60
CPU Pass Interceptions 50

Intelligence
CPU Shot Frequency 20
CPU Pass Frequency 90
CPU One Timer Frequency 15
CPU Dumping Frequency 90
User Stick Lift Frequency 50
CPU Stick Lift Frequency 50
User Team Shot Block Frequency 30
CPU Team Shot Block Frequency 30
User Teammate Body Check Frequency 20
CPU Body Check Frequency 30
User Teammate Poke Check Frequency 75
CPU Poke Check Frequency 60
User Teammate Def. Aggressiveness 80
CPU Def. Aggressiveness 60
 
Vastaus: NHL 2k10 [PS3]

Noniin, peliä olen pelannut nyt joku 6 peliä yksinpelinä ja muutaman kokeilumatsin livessä ja okeilla asetuksilla on kyllä melko loistavaa lätkää. Otin nuo original6 sliderit pohjaksi ja muokkasin niitä jonkin verran. Tekoäly pelaa pääsääntöisesti erittäin todentuntuisesti ja tekee myös virheitä. Paras esimerkki tästä on se, kun yhdessä matsissa tekoäly vippaa kiekon vahingossa vaihtoaitioon keskialueelta:). Alkuun ainakin peli vaikuttaa hyvältä. Kontrolleihin vain piti totutella ja varsinkin puolustuspeliin mutta sekin alkaa jollain tavalla jo sujua. Pitääkin viikonloppuna aloittaa franchise-pelit oikein kunnolla.
 
Vastaus: NHL 2k10 [PS3]

Kyllähän noissa esim. Venomin slidereissa on nopeutta, mutta ei se minua häiritse. Pelini CPU:ta vastaan ovat olleet tasaisia ja nopeudesta huolimatta, tai sen takia, pelit ovat myös näyttäneet jääkiekolta. Pelaan nyt 10min. erillä ja laukaukset menevät järjestään ottelussa kuin ottelussa CPU:ta vastaan 30-35 - 30-35 tasolla. Kertoo aika paljon. Kyllähän pelissä pitää vauhtia olla, ongelmaksi mielestäni nouseekin se että vaihtojen ollessa automaatilla omat pelaajat vetää älyttömän pituisia vaihtoja. Tämä syö illusiota hiukan. Kokeilen tuossa noita Cavaleran slidereita kun ehdin. Kommentoin kun ehdin.
 
Vastaus: NHL 2k10 [PS3]

Olihan tämä pakko hankkia kun oli näin hehkutettu ja täytyy sanoa etten pettynyt. O6:n sliderit vielä käytössä, ehkä tulevaisuudessa siirryn joko Cavarelan tai Össin vastaaviin kunhan olen pelin oppinut paremmin.

Aivan eri planeetalta tämä on kuin EA:n tuotos, eilenkin pelasin Kingsiä vastaan yv:llä melkein koko 2 minuutin ajan hyökkäyspäässä mutta kun kaveri piti neliön tiukasti kasassa niin leipomiseksihan se sit meni.
 
Vastaus: NHL 2k10 [PS3]

Ihan jees noi Cavaleran sliderit. Pikkusen hidas ja se mikä on hämännyt kaikissa hitaimissa slidermalleissa on, että pelaajat eivät jaksa luistella edes sitä 30sek-1min vaihtoa loppuun asti. Ei ole kovin realistista että pakki ei edes yritä tuoreilla jaloilla luistelevan hyökkääjän perään. Lisäsin hiukan fatigue recoveryä ja skating speedia, sekä hitusen accelerationia ja latasin oman näkemyksen slidereistasi file shareen. Tuli vain niin monsteri nimi tuolle että oikein hävettää. Fileen nimessä kiitokset Cavaleralle. Väsyneenä, juuri heränneenä ei kannattaisi tehdä juuri mitään älykkyyttä vaativaa. :eek:
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 2k10 [PS3]

Yksi huomio mikä tuli tehtyä. Jos haluatte peliinne "EA-maista boardplayta" täytyy luistelun olla tuollainen "hitaampi. Huomasin eilen kun pelasin omilla asetuksillani, että niillä pystyi pinnaamaan hyvin- koska ice friction on pieni, voit päästää pelaajan "liukumaan" iholle sopivan hitaalla nopeudella, ja kun ihokosketus tulee sopivasta suunnasta niin taklausnappia pohjaan (ja pidä pohjassa).

Kun slidereissä on nopea game speed, pelaajien nopeus on lähes aina liian kova laitatilanteissa ja "kontekstuaalisesta" kontrollien toiminnasta johtuen kone haistaa sinun haluavan taklata! Eihän oikeastikaan laitaan pelaajia painettaessa tilanteeseen tulla sata lasissa.

Edellämaintusta seikasta johtuen yksi avaintekijä kunnon asetuksille on riittävän hidas ja liukuva "perusluistelunopeus" jota vauhditetaan kunnon spurteilla, joista et voi muodostaa kahta tai useampaa aivan peräkkäistä spurttia ketjuttamalla. Tämä ketjutus tekee pelaamisesta liian helppoa, kun olet aina ensimmäinen mies kiekossa. Kun ketjutus poistetaan, pelistä tulee haastavampaa. Voit ottaa spurtin ja vauhti pysyy liu'ulla riittävänä, vaikka nappia ei enää paineta pohjassa.
 
Vastaus: NHL 2k10 [PS3]

Pitkälle totta. Mutta realismin kannalta olisi syytä että esim. pakki jaksaa luistella hyökkäys siniseltä oman maalin taakse suht lujaa. Nyt esim. näillä cavaleran slidereillä (jotka muuten ovat hyvät.) On melko koomisen näköistä kun tämä pakki sunnuntailuistelee muutaman kiihdytyspoykun jälkeen to-del-lla hi-taas-ti kiekkoa hakemaan. Eli, jos lisään speed burst lenght -arvoa, niin eikös tällöin se kiihdytys kestä pidempään ja näin ollen kun huippuvauhtia ei savuteta niin nopeasti, ei pelaaja ole ihan piipussa heti?
 
Vastaus: NHL 2k10 [PS3]

Boksilla pelailen. Kaatuuko sulla peli kun speed on 20?

Yhden kerran kaatunut, pelejä alla toistakymmentä.

Noilla mun slidereilla on tarkoitus pelata speedburstin kanssa kikkaillen. Kesto on suht lyhyt, mutta palautuu nopeasti, jolloin sitä oikea aikaisesti käyttämällä saa peliä hyvin rytmitettyä. On hyvä muistaa, ettei speedburstia ole aina tarkoitus "kuluttaa loppuun", vaan säästellä esim siksi, että kiihdytyksessä suoraan luistellessa pelaaja liukuu ottamassaan vauhdissa tovin. Jos käännyt, nopeus putoaa ja täytyy kiihdyttää uudelleen.

Eka peli voi tuntua hitaalta, mutta seuraavassa hitauteen on jo tottunut. Tuo hitaampi tempo vaan antaa peliin enemmän kontrollia, kuten Össi tuosta boardplaysta jo mainitsikin. Lisäksi pelaaja ehtii paljon paremmin tilanteisiin (esim reboundit), nopeammilla asetuksilla kun koneen reaktionopeus on liian kovaa luokkaa eikä ihminen pysty reagoimaan samalla vimmalla.

Mutta juu, kuten sanottu, kyseessä eka versio ja hion noita vielä :)

Ihan jees noi Cavaleran sliderit. Pikkusen hidas ja se mikä on hämännyt kaikissa hitaimissa slidermalleissa on, että pelaajat eivät jaksa luistella edes sitä 30sek-1min vaihtoa loppuun asti. Ei ole kovin realistista että pakki ei edes yritä tuoreilla jaloilla luistelevan hyökkääjän perään. Lisäsin hiukan fatigue recoveryä ja skating speedia, sekä hitusen accelerationia ja latasin oman näkemyksen slidereistasi file shareen. Tuli vain niin monsteri nimi tuolle että oikein hävettää. Fileen nimessä kiitokset Cavaleralle. Väsyneenä, juuri heränneenä ei kannattaisi tehdä juuri mitään älykkyyttä vaativaa. :eek:
Millä nimellä laitoit nuo muokatut sinne?
 
Vastaus: NHL 2k10 [PS3]

Venomin 20 minuutin slidereillä pelasin ekan pelini (jaksoin vain 1. erän). Tuntuu aika lailla hieman parannellulta versiolta 2K9:stä. Toisaalta CPU osaa nykyään pelata paljon järkevämmin ja niitä dumppeja näkee oikeassa paikassa kokoajan. Siinä missä viime vuonna CPU:lta vietiin ahdistettuna kiekko, nyt ne "dumppaa" sen päätyyn ja painelee perään.

Yks asia mikä pisti silmään on nuo supervammaiset "ilma-syötöt".. Viime vuonna Hybrid-kontrolleilla ei edes pystynyt tekemään normaalia syöttöä. Tänä vuonna pystyy, mutta tuntuu että 70% syötöistä ei lähde jäätä pitkin. Tosin sekin saattaa riippua slidereista ja kiekon varjo päällä pelattuna sitä ei edes huomaa. Ilman varjoa siis kokeilin ja kiekon erotti ihan tarpeeksi hyvin, harmi että noi syötöt nyt sitten pilaa fiiliksen niin että varjo on pakko pitää päällä... Ja noissa Venomin 20 minuutin slidereissa maalivahdit on ihan robotteja. Lämäri metrin päästä tyhjän maalin edessä niin eiköhän vähintään kakkosmolari lennä superman-viitta päällä vaihtoaihtiosta siihen tielle jos ykkösen on yllätyksekseen saanut pihalle.

Toin nyt esiin lähinnä huonoja puolia. Pidän kuitenkin pelistä ja fyysisyys tuntuu hyvältä. Aika alussa pääsin hyökkäämään, kuljetin laidasta ja yritin syöttää sentterille niin CPU:n pakki "ohjasi" vartalollaan sentterini laitaan joten tilanne jäi siihen. Hienoa :)

Taidan hylätä Venomin sliderit vaikka ne ihan hyvältä tuntuikin. Seuraavaksi össin kokeiluun vaikka 10 minuuttia tuskin mulle riittää. 5-10 min erillä on hakattu kiekkopelejä vuosia pakon edessä ja toivon että 2K10:n nyt jotenkin saa muokattua 20 minuuttiin sopivaksi. En usko että pelit edes tylsistyy, kunhan toteutus rakentuu sille pohjalle ettei pääse laukomaan 10 kertaa erässä maaliviivalta ja molari tipahtaa katosta kiekon eteen. Siten, että paikkoihin on vaikea päästä mutta esim tarkka rannelaukaus uppoaa hyvästä paikasta, on mun tavoite
 
Vastaus: NHL 2k10 [PS3]

Kaatuu nyt jatkuvasti kun tuo speed on niin alhaalla. Cavalera. Laitoin nimellä elder's slider mod v2.0. Löytyy myös kun otat newest filtterillä haun. Newest haulla kaks ekaa on mun, joista toiseen laitoin vahingossa nimeksi selityksen. :D Tuo v2.0 on parempi yritys ja suosittelen sitä.
 
Vastaus: NHL 2k10 [PS3]

Kaatuu nyt jatkuvasti kun tuo speed on niin alhaalla. Cavalera. Laitoin nimellä elder's slider mod v2.0. Löytyy myös kun otat newest filtterillä haun. Newest haulla kaks ekaa on mun, joista toiseen laitoin vahingossa nimeksi selityksen. :D Tuo v2.0 on parempi yritys ja suosittelen sitä.

siis kaatuuko sulla jatkuvasti Cavaleran slidereilla vai millä, kun aattelin tässä niitä slidereita testata. Ja kun olen tässä mökille lähdössä, eikä siellä ole nettiä, niin ei pysty netistä latailemaan:eek: Enkä siis jaksa omia slidereita vääntää jatkuvasti :D
 
Vastaus: NHL 2k10 [PS3]

siis kaatuuko sulla jatkuvasti Cavaleran slidereilla vai millä, kun aattelin tässä niitä slidereita testata. Ja kun olen tässä mökille lähdössä, eikä siellä ole nettiä, niin ei pysty netistä latailemaan:eek: Enkä siis jaksa omia slidereita vääntää jatkuvasti :D

Kaatuu juu Cavaleran slidereilla. Mutta kaatuu myös niistä muokatuilla Elder's sliders mod v2.0:lla. Meinaan franchisea pelata itsekin, niin löyty ihan jees sliderit vähän nopeammalla temmolla. Venom's HC sliders. Toimii ainakin mulle, ei ole liian nopea mutta veskarit on kyllä ihan supermiehiä näissäkin venomin slidereissa.

Mulla on turha edes alkaa pelamaan franchisea hitailla slidereilla ennen kuin tuohon tulee pätsi.
 
Vastaus: NHL 2k10 [PS3]

Jee, oli kolahtanut TheHutin tilaus postilootaan!
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 2k10 [PS3]

Kaatuu juu Cavaleran slidereilla. Mutta kaatuu myös niistä muokatuilla Elder's sliders mod v2.0:lla. Meinaan franchisea pelata itsekin, niin löyty ihan jees sliderit vähän nopeammalla temmolla. Venom's HC sliders. Toimii ainakin mulle, ei ole liian nopea mutta veskarit on kyllä ihan supermiehiä näissäkin venomin slidereissa.

Outoa, mulla on kaatunut vain kerran.
Mä en kertakaikkiaan vaan nauti noista Venomin yms nopeista slidereista, koska kone on koko ajan edellä nopeamman reaktiokykynsä ansiosta. Ja kuten yllä mainittu, nuo veskat on tosiaan ihan älyttömiä Venomilla. Kyllä niiden pitää välillä maskin takaakin hörpätä ja muutenkin mielestäni jääkiekko on maalitekopeli, eikä maalinestopeli. Jos pelit päättyy 5-4 tai 6-3, on se todennäköisesti ollut helvetisti viihdyttävämpää pelailla kuin 1-0 jatkoaikanyhväykset, joissa veskat poimii gamesavereita toisensa perään.
 
Vastaus: NHL 2k10 [PS3]

Pari kysymystä:

Saako jostain vaihdettua valikoiden kieltä englanniksi?

Onko tähän kukaan löytänyt mitään asetusta? Käyttöjärjestelmän kielen vaihtaminen englanniksi auttaisi varmasti, mutta jotenkin muuten saa vaihdettua niin se olisi kiva tietää.

Hauskoja suomennoksia löytyy:

Franchise = Seura
Team State = Joukkueen osavaltio :D
 
Vastaus: NHL 2k10 [PS3]

Käytän Venomin slidereita mutta olen ihan hyvällä omallatunnolla nostanut sekä omaa että koneen laukaustarkkuutta ja vähentänyt maalivahtien tasoa (konetta enemmän,
esim. 65 -> 55). Useimmissa slidereissa ainakin 2khockey.netissä, ovat ne kuinka hyviä muuten tahansa, on ainakin itselläni sellainen tilanne ettei yksikään lämäri tai rannari uppoa koskaan.

Vielä kun tämän vuoden versiossa kovemmat arvot tuntuvat nopeuttavan molareita, mikä ei ole ihan sama juttu kuin taitotason kasvu. Paketti olisi aikaslailla täydellisessä kasassa jos vahdit olisi otettu 2k8:sta, mutta muutoin kokonaisuutena kyseessä on parasta virtuualilätkää ikinä.
 
Ylös Bottom