Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pelaaminen otsikoissa

Muinainen pelihallien jättiläinen sekä konsolipuolellakin mainetta niittänyt ja 60-vuotta eilen täyttänyt SEGA, on julkistanut ensi viikolla myyntiin tulevan retrokonsolin, Game Gear Micron. Hintaan, joka kääntyy 45 dollariksi.



Näyttää todella epämukavalta laitteelta...
 
Näyttää todella epämukavalta laitteelta...

Siihen vielä päälle tällainen lisälinssi. :D

vkyTZgL.jpg


 
Eisss...oliko Game Gearin pelikatalogi edes niin legendaarinen, että tuollainen on syytä julkaista? Itselläni on sellainen kuva, että tunnetuimmat laitteen pelit ovat väljähtyneitä versioita isoveljensä peleistä.
 
Monta rautaa tulessa. Nyt on lanseerattu sitten myös ”Fog Gaming”, mitä se sitten ikinä käytännössä onkaan. Pelihallien hyödyntämistä pilven tapaan?.



Voisko tuo fog gaming olla sellainen innovaatio, joka yhdistää vihdoin kaikkien rakastamat asiat, eli streamauspelaamisen ja mikromaksut? Maksat Segan streamista tuntiveloituksella (+pelien ostot, kuukausimaksu ja lisäsisältö)? Viive tulee kaupan päälle.
 
Voisko tuo fog gaming olla sellainen innovaatio, joka yhdistää vihdoin kaikkien rakastamat asiat, eli streamauspelaamisen ja mikromaksut? Maksat Segan streamista tuntiveloituksella (+pelien ostot, kuukausimaksu ja lisäsisältö)? Viive tulee kaupan päälle.

Pilvestä Ilmeisesti striimataan, mutta mikä on vastaanottavassa päässä? Jos voisi toivoa, niin tänne kelpaisi Arcade-kaappi, ilotikulla ja ryhmällä isoja näppäimiä. Siihen 17” värinäyttö ja 5G-yhteys kodin reitittimeen. Juuri rautaa ei tarvittaisi = hinta voisi olla pari sataa euroa.

The idea of Fog Gaming is to connect together Sega owned Game Centers through a Cloud server with a user delay of less than 1 ms. This way, players at home will be able to play Arcade games at home anytime through cloud gaming. It’s unclear if it would work on PC, existing platforms, something similar to Stadia, or a brand new platform.

 
Yleltä jälleen hyvä kirjoitus pelaamisesta. Itsellä pahimman korona-ajan eristyksen kuittasi upeasti Death Stranding, joka teemansa puolesta sopii muutenkin hyvin tähän aikaan.

Kun todellisuus vyöryy päälle, voi karata omalle saarelle kasvattamaan kukkia – miljoonat purkavat korona-ahdistusta tietokonepelien ääressä

– Pelit ja media itsessään on elämyskone, joka mahdollistaa erilaisten tunteiden kokemista ja eläytymistä ilman että meidän tarvitsee omassa elämässä kokea esimerkiksi ahdistusta, pelkoa tai surua. Peleissä voimme myös työstää omia tunteitamme erilaisissa rooleissa.

 

En pelkän hahmon ulkonäön perusteella vielä pahastuisi asiasta (traileri 45 sek kohdalla), mutta se on tietenkin eri asia mikäli stereotypian käyttö menee törkeästi yli. Tuskinpa menee tässä pelissä.

Kertoo vain siitä minkälaista valtaa loukkaantujat pystyvät välillä käyttämään. Ja pienen pelinkehittäjän ei ole mitään järkeä laittaa vastaan, kun siinä voi käydä huonosti. Helpommalla pääsee, kun vastaa asiallisesti ja tekee muutokset, peli myös saa automaattisesti lisää huomiota kyseisen asian takia.

Itse peli vaikuttaa todella mielenkiintoiselta.
 
Pelaajan otsikko on ehkä hieman harhaanjohtava. Yhdysvaltojen armeija on käyttänyt virtuaalitodellisuuslaseja ja sen sisältöjä veteraanien traumaperäisten stressihäiriöiden hoitoihin. Oletan sisältöjen olevan pelillisiä.

Yhdysvallat hyväksyivät ensimmäisen lääkkeenä markkinoitavissa ja määrättävissä olevan videopelin

Yhdysvaltain elintarvike‑ ja lääkevirasto FDA on hyväksynyt maassa ensimmäisen hoitokeinoksi markkinoitavissa ja määrättävissä olevan reseptivideopelin. Peli on Akili Interactiven kehittämä iPhone- ja iPad-laitteilla pelattavissa oleva EndeavorRX, joka on tarkoitettu 8-12-vuotiaiden lasten aktiivisuuden ja tarkkaavuuden häiriön eli ADHD:n hoitoon.

Hyväksyminen saatiin viidestä kliinisistä tutkimuksesta kerätyn datan perusteella, mihin ottivat osaa yli 600 ADHD-diagnoosin saanutta lasta. Yhden tutkimuksen mukaan neljän viikon testin jälkeen noin kolmanneksessa hoidetuista lapsista oli nähtävissä merkkejä parantuneesta keskittymiskyvystä. Samassa ajassa vanhemmista noin puolen kerrottiin nähneen lapsessaan kliinisesti merkityksellisiä parannuksia. Kahden kuukauden jälkeen lukema nousi 68 prosenttiin.

 
Kaikkien PlayStation -pelikonsoleiden julkistukset samassa videossa. Next Generation mainittu jo heti ensimmäisen kohdalla. :D

 
Mixeriin vielä liittyen:


Hyvin meni Ninjan ja Shroudin kohdalla, eivät tarvinneet koko soppari kautta olla mixerissä ja silti saivat pitää koko potin :p
 
Beckham pistää rahaansa ja aikaansa e-urheiluun, kertoo etusivun uutinen.


Samalla! Etusivulle ilmestynyt myös kotimaisen RedLynx-studion Neha Joshin haastattelu. Puhetta koronasta ja vähemmän yllättäen peleistä.


Tuntuu, että porukalla menee usein meidän etusivun jutut ohi syystä tai toisesta, niin senpä takia näistä ilmoittelen.
 
Viimeksi muokattu:
Beckham pistää rahaansa ja aikaansa e-urheiluun, kertoo etusivun uutinen.


Beckham-uutisen linkin pitäisi varmaankin olla tämä:
 
^ Kah, pitäisi! Kiitosta, korjasin myös omaani nyt! Taisi mennä sotkien, kun editoin tekstiäni himppu ensimmäisen postauksen jälkeen.
 
Tohtorilta elonmerkki: (ei ole viety pidätysselliin raskaista rikoksista kuten netin Sherlockit jo uumoilivat :))

 
Viikko sitten Microsoft ilmoitti yhteistyöstä Facebook Gamingin kanssa. Nyt (sinänsä ihan aiheesta) laittavat koko kyseisen median mainosboikottiin.

 
Ylös Bottom