Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Red Dead Redemption 2 Online

Näin rikkinäistä pätsiä eivät voi mitenkään odottaa kuukausia, en tiedä miten nää pätsit toimii mut onko mahollista lykätä joku hätäpätsi tai joku "roll back" et asiat olisi niiku ennen tätä pätsiä? Tuskin nyt kuitenkaan päiväs tulevat mitään korjaa.
Onhan noita parissa päivässä tulleita hotfixejä näkynyt myös konsoleilla, mutta tuohan on aina kehittäjästä kiinni, että tuleeko semmoista vai korjaavatko vasta seutaavassa isossa päivityksessä.
 
Ei edes pysty keräämään collectors vempaimia, ottaa mut eivät tule invertoryyn. Miten on oikeesti mahdollista rikkoa kokonainen online, eikä tämä ole edes mitään liiottelua, kirjaimellisesti MIKÄÄN ei toimi tällä hetkellä. Voisivat yhtä hyvin vetää servujen piuhat irti. Sitä ei lasketa että pääset peliin jolkottaa.

Pakko olla joku trolli pätsi. :p
 
Itsellä PS4) toiminut pääsääntöisesti hyvin. Eläimiä on joka puolella runsaasti ja en ole tainnut jäädä kuin kerran latausruutuun jumiin. Erroria tullut silloin tällöin. Bugejahan tässä on ja osa todella rasittavia. Monessa pelissä pienet bugit ei haittaa kun voi vaan naureskella niille ja jatkaa matkaa, tässä yleensä vaihdetaan servua tai käynnistetään peli uudestaan. Säälittävän hidasta tuo Rockstarin korjailu näiden suhteen. Ja yleensäkin miten paljon ihmisillä on tässä ongelmia niin on se kumma kun ei tän kokoluokan pulju saa korjattua peliä kuntoon.
 
Olipas sain denniksessä vilinää verrattuna eiliseen! Nähtyä tuli:
- hieno frouva joka käveli repeatilla päin seinää
-1kpl vankkureita joita "veti" paikallaan kirmaava kuolematon hevonen. kuolematon siksi, koska piti kokeilla että saako sen hengiltä. no ei saanut edes dynyllä.
- 1 normaalisti toimiva npc-ratsukko
- näkymätön pelaaja joka näkyi kartassa pisteenä mutta muuten ei ukkoa näkynyt
-0 kpl eläimiä vaikka kävin ihan suollakin katsomassa että josko pääsis alligaattorin kitaaan.
No, parturiin sentään pääsi niin sai edes yhden dailyn tehtyä kunnialla. Kauppaan yritin, niin tuli alerttia ja ulos servulta.
 
Eka startti peliin kesti parikymmentä sekuntia, ennen kuin sinistä ruutua.
Tokalla sain tehtyä pari dailya, mutta edes omaa hevosta en nähnyt, saati sitten muita eläimiä.

Kolmannelle startille sain sentään hepan käyttöön, loppui kuitenkin siniseen ruutuun.
Neljäs startti ja heti on peura edessä, mutta sitä ei voinut ampua.

Taidanpa jäädä odottelemaan pätsiä ennen kuin seuraavan kerran peliä käynnistän.
 
Pakko sitä sen verran kärvistellä että yrittää pitää daily strerakkia yllä, ehtii siinä 5 persikkaa syödä ku tuli sininen ruutu, saint deniksesä oli jopa ihmisiä o_O rockstarille laitoin palautetta ja vastaus tuli, todennäköisesti joku automaattinen vastaaja miten pahoillaan ovat ja työskentelevät patchin parissa.
 
Lähteet kyllä nyt tasoa Axl Smith ja ystävänsä Peter (jos joku sattuu tapauksen muistamaan), mutta jotain noissa musta-asuisissa kaljupääukoissa on hämärää vaikka ei hakkeroinnista kyse olisikaan. Tänään menin tekemään parit dailyt ettei putki katkea, kaljupääukko jumitti junaraiteilla, kuljin ohi ja *pam*, blue screen ja error CE-34878-0. Samaa on valiteltu Redditissä.
 

Liitetiedostot

  • 39D99A73-ED6B-490E-910A-49C434363352.jpeg
    39D99A73-ED6B-490E-910A-49C434363352.jpeg
    181,1 KB · Lukukerrat: 21
Nyt on uusi v1.22-päivitys ladattavissa. Jospa pahimmat bugit olisi jo liiskattu.
Vetivät vain rikkinäisen patchin takaisin.
"We have reverted back to the previous version on those platforms, initially launched on July 28."
 
Reilun gigan v1.23-päivitys tuli PS4:lle. Tämä varmaan tekee sitä, mitä se v1.21 yritti.
 
Ja toivat takaisin jo ikivanhat bugit kuten ikuinen latausruutu (välillä) kun yrittää mennä peliin, tai ikuinen latausruutu kun menee myymään kiljuja, joka tekee sen että peli on käynnistettävää uusiksi, joka tekee taas sen että ikuinen latausruutu tulee kun yrittää päästä takas peliin, jotta voi myydä kiljut uudestaan, joka pahimmas tapaukses tekee sen että tulee uudestaan ikuinen musta ruutu joka tekee sen että peli on taas käynnistettävä uudestaan...
 
Joo ikuista mustaa ruutua ilmestyi täälläkin kun koitin lähteä kilperiä myymään. Eilen bongattiin kanssa bugivia kärryjä ympäri Valentinea :D
 

Joulukuun 1. päivä tulee Red Dead Onlinen standalone-versio myyntiin, aluksi 75% alennuksella hintaan 4,99$.

Ihan hieno veto Rockstarilta. Pitää varmaan noin halvalla hommata, kun myin jo pois RDR2-levyversion. Eipähän pidä tuuletin enää meteliä, kun PS5:lla pelaa. Toki suttuisesta kuvasta joutuu edelleen kärsimään Sonyn laitteilla.
 
Myyntiin!? Eli tätä ei ilmeisesti saa pelata jos omistaa kyseisen pelin levyversion? Voisi pitkästä aikaa kyllä toisaalta lähteä hieman metsälle.
 
Myyntiin!? Eli tätä ei ilmeisesti saa pelata jos omistaa kyseisen pelin levyversion? Voisi pitkästä aikaa kyllä toisaalta lähteä hieman metsälle.

Miksei saisi? Onhan GTA Online myöskin julkaistu erikseen, niin miksi tämä olisi mitenkään erilainen?
 
Tuli se RDO hommattua, aika monta tuntia meni heti metsästäen ja muita pikku juttuja tekien. Fps ei onneksi PS5:lla dippaile yhtään edes Saint Denisissä, aika paljon mukavempi nyt pelata.

Eläimiä oli paljon servulla ja kaikki toimi ongelmitta, paitsi ihan pelisession loppua lukuunottamatta. Olin myymässä 500$ kauppalastia, tehtävä läpi ja sitten rahat jää saamatta. Sama kävi sen jälkeen Bounty Hunter-tehtävälle, pelkkää kultaa tuli ja rahaa ei.

Toivottavasti ne vielä ilmestyy tilille.
 
Ilmeisesti bugeja tuonut mukanaan tämä tänään (vai eilen?) ilmestynyt päivitys. Ei kyllä ole hirveää kiusausta villiin länteen nyt lähteä tämän päivityksen myötä, ei kuitenkaan mitään suurempaa sisältöä ole tullut. En tiedä teistä, mutta itse kaipailisin jotain ihan uudenlaista tekemistä, nythän esimerkiksi pontikkabisnes ja trader-rooli ovat aika samankaltaisia ja collector käy nopeasti tylsäksi kuten myös naturalist. Mutta eiköhän se siitä, parivuotiashan tuo online vasta on että pikkuhiljaa.
 
Tuli se RDO hommattua, aika monta tuntia meni heti metsästäen ja muita pikku juttuja tekien. Fps ei onneksi PS5:lla dippaile yhtään edes Saint Denisissä, aika paljon mukavempi nyt pelata.

Eläimiä oli paljon servulla ja kaikki toimi ongelmitta, paitsi ihan pelisession loppua lukuunottamatta. Olin myymässä 500$ kauppalastia, tehtävä läpi ja sitten rahat jää saamatta. Sama kävi sen jälkeen Bounty Hunter-tehtävälle, pelkkää kultaa tuli ja rahaa ei.

Toivottavasti ne vielä ilmestyy tilille.

Kyseessä XP bugi, mulla ei tullut eilen mistään rahaa eikä XP:ä tunnettu bugi kyseessä, saa nähää hyvittävätkö mitään.

Daily kulta tienestit nerfattu myös maantasolle, itellä oli 100 päivän putki täs menos, se on nyt hyvästit sille. Daily putkea ei enää voi pitää yllä kun 28 päivää jonka jälkeen nollaantu ja taas alusta. On kyl tosi surkeeta tienata kultaa tämän jälkeen, tämä kaipaa muutosta. Koska nyt otettiin kauhalla mutta ei annettu edes lusikalla takaisin, pitää harkita tarkkaan mihin sitä kultaa tulevaisuudes käyttää ellei tähän muutosta ole tulossa. Ehin kuitenkin 1400 kultaa tienata jemmaan kesästä asti niin kai täl nyt hetken pärjää.

Ennen kultaa tienas 0.20, viikon jälkeen 0.30, kahen 0.40 ja 22 päivän jälkeen 0.50, jos teki kaiken sai 2.5x multiplierillä 1.5 bonusta jos teki kaikki eli yhteensä 11 kultaa päivässä. Nyt se on hikiset 0.10, 0.15 ja 0.25 jonka jälkeen nollaantuu ja alusta. Melkoinen isku, eikä ole enää syytä logata sisään joka päivä. Olisivat edes bounty kultaa sit korottanut, poistanut daily streakin mut säilyttänyt tienestit samana, tai säilyttänyt daily streakin, jotain! Noh näillä mennään.

Outlaw passissa ihan ok juttuja ei siinä mitään, mutta kuten ylempänä mainittiin kaipaa tämä peli pikkuhiljaa jonku GTAOnlinen tapaisen isomman päivityksen, toivottavasti ensivuoden puolella. Onhan nämä pienet bonukset ym kivoja mutta ei nämä pitkälle kanna.
Myyntiin!? Eli tätä ei ilmeisesti saa pelata jos omistaa kyseisen pelin levyversion? Voisi pitkästä aikaa kyllä toisaalta lähteä hieman metsälle.

Tietenkin voit pelata, tämä on niille joita ei syystä tai toisesta kiinnosta yksinpeli, tai haluavat ostaa PC:lle standalone version jos omistavat jo konsolille ym, sekä tuo uusia pelaajia ja rockstarille lisää rahaa. Sama ku GTAOnlinesta tulee next genille stand alone versio.
 
Mulla on mielenkiintoinen bugi. Pystyn putsaamaan vain yhden aseen kerran jos haluan putsata toisen pitää peli käynnistää uudelleen. Ase kaupassakaan ei saa kaikkia aseita putsattua lukee et perfect condition vaik on aivan paskana. :D
 
Ylös Bottom