Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Sarjikset

Jokunen näitä ”erikoisia” yhteisseikkailuja kans on… toi Aliens on yllättävän hyvä ! siis oikeasti todella positiivinen ylläri oli, siltä varmaan vähiten odotin mut melkeinpä paras…
.
..toi Tuomari oli sillain piirrustusjäljeltään aika jees, Predator oli ihan ok.. toki ei näistä mikään ikimuistettava tekele ole mutta silloin tällöin kiva nopskaan muistia virkistellä että tälläisiäkin on… toi Teräsmies juttu on sit mikä on ei se Millerin visioille vedä vertoja, tosin en ne tuossa versiossa sit taistelekaan keskenään.. muistaakseni mulla ainakin vielä Daredevilin kanssa on Batmänin yhteinen seikkailu.. Neljä lehteä muutoinkin aika sopiva määrä yhteen kuvaan pistellä :D saattaa olla viel muitakin kuin nuo olleet yhteiseikkailuiden menoissa ja melskeissä !
 

Liitetiedostot

 • AliensPredtorTuomariTeris.jpg
  AliensPredtorTuomariTeris.jpg
  2,2 MB · Lukukerrat: 6
Itse tulin jossain vaiheessa siihen tulokseen tai pikemminkin olin lukevinani jostain että noi Rocksteadyn tekemät Arkham Knight pelit ois tietyllä tavalla otettu sinne Batman kaanoniin ”hyväksyvästi” nyökytellen ihan sieltä DC:n puolelta siis.

Tuosta Arkham Knightista sekä myös Arkham Citystä (Arkham Unhinged nimellä) on neliosaiset prequel sarjikset tehty… laitettaan nyt kuvana vaikkapas Arkahm Knightista noi nyt sit.. kummatkin on aika virkistävän uudella tyylillä piirrettyjä ja tarinakin on ihan kelpoa kamaa että vallan mielellän noita lueskelee” kumpaistakin”. Huomattavasti parempia mitä uskalti odottaa, jotta ihan kunnon tekijätiimi laitettu kasaan noihin sarjakuviin ja varmaan tehnyt yhteistyötä myös Rocksteadyn kannalta. Ihan jo pelkästään erikseen sarjakuvinakin laatutavaraa, sit toki myös esimatskua kyseisille peleille ! :) siltä osin kivaa ja mainiota.

Tai tarkemmin ottaen noi on ikään kuin kokoelmia ja kaikki sisältävät itse asiassa useamman sarjakuvan, kun ne myös alun perin ihan sellaisina ”peruspieninä” läpysköinä julkaistiin ja myös tuollain vähän jykevämpi kantisiin yhteen kerättyinä sit, jollaisia nämä siis.

Hitusen hassusti, mut jostain syystä Arkham Knight sarjisten kohdalla on osat 1 ja 3 tehty kovakantisina sit taas toi 2 ja 4 ei ole mut on sellaista erikoista ainetta noi kannet, ottaa sormiin sillain ”nihkeästi” se aina siinä mistä tehty mut hyvällä tavalla :) Kolmosen takakannen tekstien perusteella näitä oli liekö alun perin tarkoitus tehdä vain tuo kolme kappaletta, mut sitten vielä kuitenkin neljäskin sieltä tuli.. siihen viittais vähän tuo nimeäminenkin, kun kolme ekaa ovat Volume 1, 2, 3 niin sit se onkin vain Genesis.

EDIT
Nyt vasta huomasin (ei siihen montaakaan vuotta mennyt :D) että Volume 2:sen kansikuvassahan on samaista kuvitusta käytetty kuin mitä pelin Collector’s Editionin mukana tulleessa metallikannessa :)
 

Liitetiedostot

 • Arkham Knight Comis.jpg
  Arkham Knight Comis.jpg
  2 MB · Lukukerrat: 7
 • ArkahmKnightCollectorSteelbook.jpg
  ArkahmKnightCollectorSteelbook.jpg
  1,9 MB · Lukukerrat: 5
Viimeksi muokattu:
Batman Year One on todella klassikko eikä syyttä suotta :) Sarjis on loistava, löytyy niin Deluxe versiota enkuksi kuin Suomi versio. Frank Millerin käsialaa ja kelpo tai oikeastaan aika mainio animaatiokin siitä väsätty ja tosiaan Batman Begins elokuvaanhan Nolan tuosta juttuja otti aika suoraankin.

Mut sitten mikä vähän ei niin tunnettu niin on myös Year Two. Se jäänyt vähän vähemmälle huomiolle mutta hemmetin hyvää kamaa sekin ! ei ole enää Millerin kamaa sit. Yhtenä tekijöistä muuten tuossa on Todd McFarelane ! Tuosta mulla on sitten todella mainio kovakantinen ja paljon esittelyitä jne… itse sarjiksen lisäksi sisältävä The 30th Anniversary Deluxe Edition. Sit löytyy ihan Suomi julkkaria sieltä ajoilta kun se ilmestyi :) kiva ”versio” sekin ! Tuossahan tosiaan paljon herätti tuo pistooli kohua sit.
 

Liitetiedostot

 • Year One FIN ENG.jpg
  Year One FIN ENG.jpg
  5,2 MB · Lukukerrat: 4
 • Year Two FIN.jpg
  Year Two FIN.jpg
  5,9 MB · Lukukerrat: 6
 • Year Two ENG.jpg
  Year Two ENG.jpg
  1,9 MB · Lukukerrat: 6
Buster siinä on sitä jotain, jos siis sarjakuvista kyse ! kiva kun Egmont toi tuollaiset pari futiaihaista kokoelmaa nyt sitten, ois saanut enempikin tulla ! Noh tuli ainakin kiva satsi Benny Kultajalkaa, Melchester Roversia, Super-Macia sekä Pullaa :D

..muitakin lajeja tosiaan väsäsivät kuin jalkapalloa, vaikkapas noi sarjakirjat tuolta nyrkkeilyn puolelta aika mukavia :)
 

Liitetiedostot

 • Buster1.jpg
  Buster1.jpg
  4,2 MB · Lukukerrat: 4
 • Buster2.jpg
  Buster2.jpg
  1,7 MB · Lukukerrat: 4
 • Buster3.jpg
  Buster3.jpg
  1,3 MB · Lukukerrat: 2
 • Buster4.jpg
  Buster4.jpg
  5,9 MB · Lukukerrat: 3
Batman Knightfall Volume 1, 2 sekä 3

On näillä kyllä paksuutta huikeasti ! ja sivumäärä huitelee kaikissa kolmessa melkoisen tapissa ! :D Noissa jokaisessa kolmessa lähemmäs 700-sivua per pläjäytys, jokainen koostuu melkoisen monesta Knightfall sarjakuvista… joten tuon trion lukasemalla niin ois sellainen parin tuhanen sivun urakka yhteensä ! ei paha, ei paha, vallankin kun on vielä suht laatumatskua ja varsinkin eka on loistava ! siinähän on se legendaarinen kun Bane pistää vähän Batmanin selkärankaa rullalle väärään suuntaan… tuon yksittäisen tilanteenhan Nolan sitten siihen kolmanteen filmiinsä nappas tuosta sitten taasen.
 

Liitetiedostot

 • Knightfall 123.jpg
  Knightfall 123.jpg
  5,3 MB · Lukukerrat: 5
 • Knightfalls.jpg
  Knightfalls.jpg
  1,8 MB · Lukukerrat: 5
Batman A Visual History

Ei ole suoranaisesti sarjakuva tämä, kuitenkin niin totaalisen olennaisesti sarjkuviin liittyy että laitan nyt tänne enkä kirjojen puolelle kuiteskin.

Esittelee käytännössä 1939-2013 ilmestyneet sarjakuvat kivasti ja paljon lehtien kansitaidetta ja pientä tai vähän enempikin infoa merkkiteoksista… todella laadukas paketti ! Paksuutta ja kokoa kirjalla melkoisesti, ei ole mikään pieni kirjanen vain, kooltaan kuin vielä vähemmän sitä sisällöltään, vaan onpahan massiivinen infopläjäys :)

Joku tekee tuossa aivan pikaisen vilauksen tuohon…
 

Liitetiedostot

 • AVisual1.jpg
  AVisual1.jpg
  5,5 MB · Lukukerrat: 2
 • Avisual2.jpg
  Avisual2.jpg
  2 MB · Lukukerrat: 3
 • Avisual3.jpg
  Avisual3.jpg
  5,9 MB · Lukukerrat: 3
Nämä perustuvat pitkälti Jeph Loeb & Tim Sale kaksikkoon. Tarinallisesti melkoisia järkäleitä varsinkin noi kaksikko… elikkäs Pitkä Pyhäinpäivä (The Long Halloween) sekä Synkkä Voitto (Dark Victory). Kummatkin todella paksuja järkäleitä, lähemmäs 400-sivuisia, joten tarinassa riittää matskua ja juonen käänteitä.

Kyseiseltä tekijäkaksikolta muutakin matskua toki kuin vain nämä ja aika mainio Catwoman seikkailu niillä, siihen käy tuo piirrosjälki aivan loistavasti. Varsinkin näissä Batmäneissä tuo piirrosjälki on todella omaperäistä ja vähän sellaista että siitä joko pitää tai ei juurikaan pidä. Sen verran uniikkia jälkeä.

Joissain vaiheessa oli huhuja että se tuleva Batman leffa perustuis jotenkin tuon Pitkä Pyhäinpäivä teokseen mutta huhuja vain… toi PP sai Eisner palkinnon. Mut hyvää matskua siitä kyllä saa nyysittyä jos niikseen käy.

Kummassakin noissa David S. Goyerin esipuhetta ja taitaa toisessa olla sit myös Nolania, joka hitusen myös omaan trilogiaansa näistäkin etäisesti ammensi ideoita ja mietteitä.

Riivattu Ritari (Haunted Knight) ei siis ole yksi jättimäinen tarina (kuten noissa kahdessa muussa on) vaan siinä on kolme lyhyempää tarinaa, on muuten Archie Goodwinin esipuhe tässä taasen… mies on siis piirrellyt Batmania, joten yksi niistä lukuisista astetta tunnetuimmista lepiksen piirtäjistä.

Laatumatskua kaikkinensa :) toi Loeb & Sale varsinkin ensimmäinen mainittu on sarjisten lisäksi ollut myös leffoissa ja tv-sarjojen teossa jonkisen verran mukana, sarjoista mm. Lost, Heroes.
 

Liitetiedostot

 • LoebSales trio.jpg
  LoebSales trio.jpg
  5,5 MB · Lukukerrat: 1
Vaihtoehtois”maailmaan” sijoittuvaa tarinaa. Todella, siis todella positiivinen ylläri. Näitä siis kaksi osaa tehty.

Batman – Maa Yksi osa 1 ja osa 2

Näissä ollaan vielä maanläheisimmissä ja realistisemmissa tunnelmissa kuin missään muussa sarjakuvassa tai elokuvassa ollaan koskaan oltu. Vielä Nolanin visioitakin huomattavasti realistisempi tämä.

Tarinat ovat jopa tietyllä tapaa ”koskettavia” näissä, kukaan ei ole kuolematon, ei edes ne tunntuimmatkaan ”roistot”.

Piirrosjälki tyylikästä ja pidän kyllä miltä näyttää sivuille painettua, toki tietyllä tapaa sellaista valtavirtamaista jotta tietty uniikkius niistä uupuu sit. Oikeastaan harmituksen aihe tässä on se että oli tarkoitus tehdä vielä kolmaskin osa ois päästetty Jokeri irti, mut sitä ei valitettavasti nyt taida koskana sitten ilmestyä. Nämä kaksi on niin mainioita että ois sen ehdottomasti ansainnut.


Näitähän on muys Terämies Maa Yksi, niitä on kolme sarjista ja aikamoisen hyviä nekin, varsinkin se eka niistä ! siinä kans aikamoisen erilaista tarinaa kuin yleensä, siinähän Teris sitten ihastuu ja rakastuu prostioitu mimmiin vaikkapas, joten ei ihan se kerta jos toisenkin jälkeen sepitetty tarina. Niissähän on muuten käsikirjoittajana J. Michael Straczynski joka on kässärin väsännyt mm. tv-sarjaan nimeltä Babylon 5 tai on sen sarjan 110 jaksosta käsikirjoittant 92. Nu juups.
 

Liitetiedostot

 • MaaYksiEtu.jpg
  MaaYksiEtu.jpg
  5,5 MB · Lukukerrat: 0
 • MaaYksiTaka.jpg
  MaaYksiTaka.jpg
  5,6 MB · Lukukerrat: 0
Batman Europa - Deluxe / Se on sitten melkoisen harvoin kun Batman poistuu Gothamista mutta tässä tehdään oikein kunnolla Euroopan kiertuetta sitten ! vallan kivaa vaihtelua toki :) Elikkäs paikkoina mm. Berliini, Praha, Pariisi, Rooma … kyllä kelpaa.

Tarinallisesti tässä Batman sekä Jokeri ovat saaneet viruksen joka tappaa heidät hyvinkin pian, viikon sisään. Kaksikko joutuu ”hampaat irvessä” lyömään hynttyyt yhteen jos aikovat selviytyä… jos toinen ei selviydy ei selviydy toinenkaan.

Taitelijoita on useampiakin ja tyyleissä on pientä eroavaisuutta ja vivahteikuutta kun tämä neljästä eri osiosta koostuu. Kokonaisuutena jopa tuollainen vesivärimäisyys tulee erittäin vahvana tässä läpi. Aika erityllistä ja tyyliteltyä mitä oikein muutoin yleensä vastaan tulee mutta tykkään kyllä ja sopii tähän vinksahtaneeseen tarinaan ja visuaalisuuteen :)

…taiteilijoita on niin uudempaa kuin vanhempaa sukupolvea tässä, kuin myös kirjoituspuolella. Kirjoittanut tämän ovat Matteo Casallin sekä Brian Azzarello. Sitten kuvittanut mm. Jim Lee, Giuseppe Camancoli, Diego Latorre, Gerard Parel.. joten poikkeuksellisesti myös tuolla osastolla Eurooppalainen osaaminen on arvossa arvaamattomassa.. joka ei olekaan mitään jokapäiväistä juttua Batmanin saralla.

Alunperin tämä on neliosainen minisarja jonka tämä kovakantinen Deluxe Editon selvällä Suomen kielellä pistää yksiin kansiin :) lisäksi lopussa on myös vaihtoehtoista kansitaidetta tarjolla, vallan nasakka ois ollut myös se Jokeri/Italian lippu kansikin, mut kiva lisäbonus kans.

Mainio sarjis, katseli asiaa miltä kantilta tahansa.
 

Liitetiedostot

 • EuropaDeluxeFIN.jpg
  EuropaDeluxeFIN.jpg
  1,9 MB · Lukukerrat: 4
Tappava Vitsi - Deluxe (The Killing Joke)

Yöllisen Viitallisen Ritarin touhuiluja jos on yhtään sarjiksien maailmassa millään tavoin seurannut, niin lienee vallan tuttu tämä suorastaan ikonen tuotos. Joten siltä osin ei varmaan suurempia esittelyjä kaipaa.

Piirrosjälki on upeaa ihasteltavaa, homma pelittää mainiosti eikä vain hyvin. Kuvallisesti "verta sakeampaa" ja tarinallisesti "miestä väkevämpää".

Tarinallisesti raju & rankka, vailla turhaa lässytystä ja lätinää. Aikamoisen lyhyt sivumäärältään, mutta täyttä asiaa. Kahden miehen huikea kohtaaminen.

Tästä on ties kuinka monia eripainoksia tehty, tässä kovakantinen teos kyseessä. Tämän alussa Tim Salen tekemää esipuhetta aukeaman verran… lopussa Brian Bollandin jälkisanat aukeaman edestä, sit tuollainen lyhyt ”lisärisarjis” sekä Brian Bollandin arkistokuvaa.

Alan Mooren loistava käsikirjoitus sekä Brian Bollandin huikea kuvitus, erityisesti niistä asioista tämän ikonisen legendaarinen sarjakuva on tehty.
 

Liitetiedostot

 • Kansi.jpg
  Kansi.jpg
  2,1 MB · Lukukerrat: 5
 • Takakansi.jpg
  Takakansi.jpg
  2,1 MB · Lukukerrat: 5
 • Arkistokuvaa.jpg
  Arkistokuvaa.jpg
  4,9 MB · Lukukerrat: 6
Viimeksi muokattu:
Conan & Ihmenainen

Jos Conan ja Ihmenainen ottavat yhteen niin kumpi voittais ? selviääkö se tässä kun heidät laitetaan gladiaattoriareenalla vastakkain ! vai roihahtaako rakkauden liekki sen sijaan että sydäntä irti rinnasta sanoinkuvainnollisesti raastettaisiin !

Todella yllättävä vetäsy Dark Horse Comicsilta, pidemmän aikaan niillä on ollut joo Conanin oikeudet ja niitä aikamoisen paljon jo kerennyt tekemään, mut tässä on ihan erilainen piirrosjälki kuin niissä. Jonkin sorttinen erikoinen yhteistyörepäisy tämä kuitenkin DC:n kanssa on.

Ei ihan heti tulis mieleen että tämä kaksikko yhdistettäisiin mutta niin se on nyt sitten tehty.

Sarjis on ihan kelpo, keskivertoa kamaa huonoimmillan ja parhaimmillan jopa jonkin verran parempaakin tarjolla tässä :)
 

Liitetiedostot

 • ConanWW1.jpg
  ConanWW1.jpg
  2 MB · Lukukerrat: 7
 • ConanWW2.jpg
  ConanWW2.jpg
  1,5 MB · Lukukerrat: 7
 • ConanWW3.jpg
  ConanWW3.jpg
  1,9 MB · Lukukerrat: 5
Teräsmies – Punatähden Poika

Saas nähdä kuinka paljon tämä sitten eroaa tuosta animaatiosta. Tosiaan sehän on tästä sarjakuvasta tehty ja tämä oli ekaksi väsätty. Monien mielestä se animaatio on tähän verrattuna heikkoa matskua, itse siitä kuitenkin ihan pidin ja sen takia sitten tuli tämä sarjiksenakin hankittua. Jotain juttua oli kans että loput näissä olis aivan erilaiset, joten saas nähdä.

Sinänsä ihan mielenkiintoinen idea ja visio kyllä tämä että Teräsmies oiskin sirpin ja vasaran alaisuudessa :)

Nopsastu vilastuna niin näyttäis kuten animaatiossa Batman hiissailevan tässäkin karvalakki päässä, lienee myös terroristi kuten animaatiossakin.

Tom DeSanto on tehnyt tähän esipuheen. Hepusta sanotaan seuraavanlaisesti ”Itseään popkulttuurifanaatikoksi ja pitkäaikaiseksi sarjakuvafaniksi kutsuva Tom DeSanto on käsikirjoittaja ja tuottaja, joka on työskennellyt mm. Transformers- ja X-Men elokuvasarjojen parissa sekä muissa projekteissa.”
 

Liitetiedostot

 • Kansi.jpg
  Kansi.jpg
  1,8 MB · Lukukerrat: 3
 • Takakansi.jpg
  Takakansi.jpg
  1,8 MB · Lukukerrat: 3
 • BatsKarvahatul.jpg
  BatsKarvahatul.jpg
  1,7 MB · Lukukerrat: 1
Suicide Squad : Isku vasten Kasvoja

Tämä on tätä New52! uutta tulemista, tiedä kuinka paljon eroaa alkuperäiseen kun meikän SQ jutut on näitä muutama lisäksi enkkukielisinä, sit suht mainio animaatio sekä se leffa joka on sitten ihan eri maailmasta verrattuna näihin sarjiksiin sekä tuohon animaatioon.

Tässä siis aikamoisenkin paljon eri poppoota kuin mitä siinä Hollywood leffassa oli.. tosin nyt tuo tuleva SQ leffa sitten Gunnin ohjaama tuotos pitäis olla tätä sarjakuva matskua, tai sitä alkuperäistä sarjakuvamatskua.

Tämä on kuitenkin todella rankkaa kamaa, tarinallisesti kuin toiminnankin osalta. Oli tässä yllättävän mainio tarina vaikka alussa vähän tuntui että lähteekö, mut kyllä se lähti. Tosiaan ei mitään lastepiirrettyä tavaraa alkuunkaan.
 

Liitetiedostot

 • SQ1kansi.jpg
  SQ1kansi.jpg
  1,6 MB · Lukukerrat: 5
 • SQ1takakansi.jpg
  SQ1takakansi.jpg
  2 MB · Lukukerrat: 5
Batman : Arkham City

Jopas jottain !

Nyt on erikoista, jopa mielenkiintoista.

Siis mulla on Batman : Arkham Unhinged sarjakuva”kokoelmat” osat Vol1, Vol2 , Vol3 ja Vol4. Niissä oikein kannessa mainostetaan että ovat Prequel kamaa tuohon Rocksteadyn tekemään Batman : Arkham City peliin..

Mutta mutta … sitten on myös tälläinen Arkham City sarjakuva joka sekin on Prequel kamaa tuohon samaiseen peliin. Tämäkin on koottu viidestä eri pienemmästä lehdykästä yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi.

Hämmnentävää ettenkö sanoisi :D nyt kun alkoi vasta tuota asiaa tarkemmin tässä miettimään.

Arkham City -pelin tapahtumia taustoittavan kirjan ovat luoneet käsikirjoittaja Paul Dini ja kuvittaja Carlos D'Anda.
 

Liitetiedostot

 • BACetu.jpg
  BACetu.jpg
  2 MB · Lukukerrat: 2
 • BACtaka.jpg
  BACtaka.jpg
  2,1 MB · Lukukerrat: 2
Onkos joku lukassut noita Swamp Thing (Alan Moore) sarjiksia ? onko ne hyviä, se leffa ei kummoinen ole, tv-sarja on mainio ja todellakin mukaansatempaava, mut mitenhän nuo sarjikset !?

Itseäni lähinnä kiinnostais noi Alan Moore aikakauden suorämeseikkailut. Onko näissä tarinat sitten mainioita ?

Pari tuollaista vähän isompaa kokoelmaa nyt siihen liittyen ilmestynyt… tuossa vähän ekasta… näyttäis olevan tuo paperinlaatu ja väritys laitettu aivan uuteen malliin tuossa, kuin mitä niissä alkuperäisissä kokolemissa on, tosin niissä kivasti ajanpatinaa fiilistä taas muita syistä :D

Absolute Swamp Thing by Alan Moore Vol. 1 Overview and Comparison!Toki sitten ois Omnibusseja kans, joissa paljon noiden muidenkin kuin vain Alan Mooren tekosia. Mut käsittääkseni moni just noita Mooren juttuja pitelee ”niinä” juttuina, mut mitenköhän noi muiden väsäämät jutut aiheesta sit !?

FIRST LOOK: Swamp Thing By Nancy A. Collins Omnibus!
 
Jason Todd on kyllä monellakin tapaa erikoinen tapaus Batmanin apurina & ”apurina”.

Tuolla videolla käydään mm. tuota äänestystä läpi kuinka se eteni vallan mielenkiintoisesti sekä jännittävästi, kun fanit saivat äänestää "puolesta tai vastaan.

DC Tales From the Vault - Who is Jason Todd?
 

Liitetiedostot

 • BatToddetu.jpg
  BatToddetu.jpg
  1,9 MB · Lukukerrat: 2
 • BatToddtaka.jpg
  BatToddtaka.jpg
  2,1 MB · Lukukerrat: 2
Onkos joku lukassut noita Swamp Thing (Alan Moore) sarjiksia ? onko ne hyviä, se leffa ei kummoinen ole, tv-sarja on mainio ja todellakin mukaansatempaava, mut mitenhän nuo sarjikset !?

Itseäni lähinnä kiinnostais noi Alan Moore aikakauden suorämeseikkailut. Onko näissä tarinat sitten mainioita ?

Pari tuollaista vähän isompaa kokoelmaa nyt siihen liittyen ilmestynyt… tuossa vähän ekasta… näyttäis olevan tuo paperinlaatu ja väritys laitettu aivan uuteen malliin tuossa, kuin mitä niissä alkuperäisissä kokolemissa on, tosin niissä kivasti ajanpatinaa fiilistä taas muita syistä :D

Absolute Swamp Thing by Alan Moore Vol. 1 Overview and Comparison!Toki sitten ois Omnibusseja kans, joissa paljon noiden muidenkin kuin vain Alan Mooren tekosia. Mut käsittääkseni moni just noita Mooren juttuja pitelee ”niinä” juttuina, mut mitenköhän noi muiden väsäämät jutut aiheesta sit !?

FIRST LOOK: Swamp Thing By Nancy A. Collins Omnibus!


On ihan todella hyvää kamaa. Kannattaa lukea ns. Putkeen, tarina Kun kehittyy koko ajan. Nämähän tuli kaikki suomeksikin taannoin, kaksi ekaa osaa egmontilta ja RW kustannus ehti saada loppuun (toisin kuin Preacher ja Sandman prkl!)
 
On ihan todella hyvää kamaa. Kannattaa lukea ns. Putkeen, tarina Kun kehittyy koko ajan. Nämähän tuli kaikki suomeksikin taannoin, kaksi ekaa osaa egmontilta ja RW kustannus ehti saada loppuun (toisin kuin Preacher ja Sandman prkl!)

Tuo Preacher jäi vituttamaan oikein urakalla. Pitää varmaan myydä nuo 5 Deluxea ja hommata enkuksi ne hyllyyn. :mad:
 
Samaa mieltä että Swamp Thingistä kandee lukea ainakin se Alan Mooren pätkä. Suomennokset ovat kuudessa kirjassa: kolme Egmontilta ja kolme RW Kustannukselta.

Kokonaisuuden voi lukea niinkin, että skippaa ekan lehden, eli ekan kirjan 23 ekaa sivua tjsp. Moore hyppäsi kirjoittajaksi kesken menossa olevaa jatkumoa ja käytti tuon jakson vetääksen aiemman nippuun. Uusi alku alkaa mielestäni oikeastaan seuraavasta jaksosta eli Anatomian oppitunnista.

Oli hieno työ RW:ltä jatkaa Egmontin aloittama sarja valmiiksi. Ironista, että Sandman ja Preacher jäivät sitten heiltä kesken tuon jälkeen. Itsellänikin 9/10 Sandmania ja 5/6 Preacheria odottavat hyllyssä josko joku muu kustantaja saisi ulos ne viimeiset osat.
 
Ylös Bottom