Sarjikset

Keskustelu osiossa 'Populaarikulttuuri' , aloittajana Guardian Viper, 26.01.2002.

 1. käkikotka

  käkikotka Active Member

  Vastaus: Sarjikset

  Hyvin kirjoitettu.
   
 2. Totoro

  Totoro Member

  PSN:
  uparaattori
  Vastaus: Sarjikset

  Nyt on Humble bundlessa mainio sarjakuvatarjous - parilla kympillä saa Walking Deadin 48 ekaa numeroa ja Sagan 18 numeroa ja satakunta muuta numeroa Image Comics firman sarjakuvia.

  Siellä on myös päivittäin yksi numero ilmaisena jaossa, jos ei koko paketti kiinnosta.
   
 3. käkikotka

  käkikotka Active Member

  Vastaus: Sarjikset

  On kyl sääli jos Hämiskin lopetetaan niin kuin Ryhmä-X.

  No tota on vast vihjailtu huumorilla.
   
 4. hynde

  hynde Active Member

  XBL:
  hynde90
  PSN:
  Hyndeman
  Vastaus: Sarjikset

  Dome.fi ja Like alkavat julkaista sarjakuvakirjaa, joka keskittyy tv-sarjoihin ja peleihin. Ensimmäisenä vuorossa on tarina Sons of Anarchyn maailmasta höystettynä tv-sarjan esittelyllä ja tekijöiden haastattelulla.

  Jakelusta vastaa Lehtipiste ja ensimmäinen numero tulee jossain vaiheessa ennakotilattavaksi Dome.fi:n kautta.

  [​IMG]

  Lähde: Dome.fi
   
 5. hynde

  hynde Active Member

  XBL:
  hynde90
  PSN:
  Hyndeman
  Vastaus: Sarjikset

  Nyt on Sons of Anarchy sarjis tilattavissa Domen.fi verkkokaupasta erikoishintaan 4,95€ (sis. postikulut). Paypalin kautta pystyy vain maksamaan, mikä voi rajoittaa joidenkin mielenkiintoa. Toimitukset alkavat viikolla 30. Sons of Anarchy on sen verran kova tv-sarja, että tuohon hintaan oli pakko lähteä kokeilemaan sitä myös sarjakuvana.

  Dome.fi-sarjakuvaspesiaali 1/2015: Sons of Anarchy
   
 6. Ulukai

  Ulukai Moderator Ylläpidon jäsen

  Vastaus: Sarjikset

  Onko kukaan tutustunut Marvel Unlimited -palveluun? Aloin tuossa joku aika sitten katselemaan Netflix-sarjakuville-tyylistä palvelua ja tuo vaikutti omaan makuuni ehkä nokkelimmalta. Tuo yllättäen panostaa Marveliin, eikä muuhun, mutta ainakin ensialkuun tuo voisi kuulostaa nokkelalta. Jos vain myös ehtisi lukea.

  Marvel Unlimitedin kotisivu on tässä: http://marvel.com/comics/unlimited - Tarjolla olisi näemmä nyt tilaajille ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi.
   
 7. Gameskeeper

  Gameskeeper Active Member

  Vastaus: Sarjikset

  Olen tuon ilmaiskuukauden taannoin käyttänyt, mutta ahmimisesta aikarajan sisällä tuli turhan paljon stressiä. Nykyisin ostan luettavani mieluiten erikseen Comixologystä (jonka tekniikkaan Marvel Unlimited perustuu). Perushinnat ovat kovia, mutta jatkuvat alennuskampanjat tarjoavat luettavaa kohtuuhintaan.

  Jos kuukausitilaus kuitenkin tuntuu houkuttelevammalta, Comixologylla on siitä oma versionsa, jonka tarjontaa lukeutuu muutakin kuin Marvelia. Vielä sitä ei kuitenkaan ole lanseerattu Euroopassa.
   
 8. Ulukai

  Ulukai Moderator Ylläpidon jäsen

  Vastaus: Sarjikset

  ^ Kehuista huolimatta menin sitten kokeilemaan Marvel Unlimitedia. Hups! Ilmaiskuukauden käynnistin ja koetin PC:llä sitä pyöritellä, mutta kokemus oli niin kuppainen, että lopetin ilmaisen setin parin päivän jälkeen. Nyt olen tuota päässyt testaamaan i-laitteella ja se alusta tuntuu aikamoisen täydelliseltä sarjakuvien lukemiseen. Vaikka tähän palveluun nuo uusimmat tarinat tulevat puoli vuotta jälessä, niin ei kyllä haittaa yhtään. Sen verta paljon on jäänyt noita tässä aiemmin lukematta.

  Ehtii sitä myöhemminkin suuttua siitä, että Hydra valloittaa maailman tuttu sankari riveissään.
   

Jaa tämä sivu