Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Tekken 4

Se on hyvä juttu että toi tekoäly ei enää oo sellanen matemaatikko kun TTT:n ultra hardilla, peli ei saa olla pelkkää freimien laskemista. Tää on Tekken, ei matematiikkaa!

Mut nyt kun siitä on tehty "inhimillisempi", saattaa konetta vastaan upota turhan paljon helppoja liikkeitä mitkä ihminen blokkais. Esimerkkeinä Law:n f,f+3 ja Lingin d/b+1... Ja noi nyt oli vaan esimerkkejä. Saattaa välillä pystyä upottamaan turhan monta samaa peräkkäin.
Mut tosiaan positiivista on se, että tässä Tekkenissä kone oppii jos yrittää liikaa tietyn kaavan mukaan. Sen jälkeen rupee jabeja tulemaan... ;) Ja onhan tää joka tapauksessa nautittavampi pelata nyt kun ei vastassa oo matemaatikko-CPU. Eihän se freimien laskemista oo ihmistäkään vastaan, vaikka ne pitääkin olla hallussa. Ihminen kun ajoittaa liikkeensä (Luojan kiitos) vähän arvaamattomammin kun kone.

"Be water, my friend."
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Unreal-Hawk
Ja takas topicciin, onko kukaan muu pettynyt Tekken-sarjan uusimpaan, kuten minä? Jotenkin siitä puuttu vain se viehätys, mikäli oli niin voimissaan vielä Tekken Tag Tournamentissa.

Päinvastoin. Ensimmäisten kolmen jälkeen TTT maistu puulta, mut tän nelosen kanssa on vähän samat fiilikset ku kolmosen aikoihin. Paranee kun viini.
 
Off topic mut huomasinpa vaan justiinsa: 16 threadia sivulla, 13 ylintä sanoo että viimeisimmän viestin kirjoitti illu... prkl. Hiljasta siis pitelee.
 
Jotkut vaan ei pysty pitämään näppistään kurissa ;)


Käykääs muuten tarkistamassa minun ja SilverMistin välisiä matsivieoita (olen tuolla nimellä Juno-X) osoitteessa http://www.radicaldreamer.net/silvermist/ - suurimmassa osassa SilverMist voittaa, mutta Julia vs. Eddy -matsin vien aika tyylikkäästi. Muutama erittäin tiukkakin matsi löytyy.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Yoshimitsu
Jotkut vaan ei pysty pitämään näppistään kurissa ;)

Tätä ne polvileikkaukset saa aikaan. :( Tosielämän kamppailu on vähän rajumpaa kun Tekken, on tässä joutunu olemaan urheilematta vähän turhan kauan. Se näkyy täällä näin... Enää ei olis pitkä aika. :)

Täytyy joo videot käydä kattomassa kunhan ehdin.
 
Lisää matseja tulossa (kyllä, myös niitä missä Yoshi voittaa ;)) jahka saan vain tuon capturen pelittämään taas.
Uusimmissa videoissa saattaa lopusta löytyä pikselöitymistä.
 
Onks kukaan onnistunu tekemään Kazuyalla wallpushin jälkeen 1,1,2 , tgf:ää? Liikkeellä on semmosta juttua että olis mahdollinen, joskin todella vaikea. Se vaan vähän houkuttelee jos 10-framerin jälkeen saa ilmaseks noinkin paljon damagea (siis ainakin vaikuttaa että tekis hyvän raon kaverin energiaan, ite en oo edes kokeillu).

Ei sillä että toi nyt mitenkään välttämätön olis, Kazuyan wall game on melko lailla vakuuttavaa ilman totakin comboa. Vaihtoehtoja löytyy ja damagea tulee niin että vastustaja tietää sen jälkeen mistä kana pissii.

Mut jos joku olis testannu niin kertokoon ihmeessä onko se toimiva. Tuskinpa on, vaikutti jutut zaibatsussa sen verran epävarmoilta. Kun ei poijjaat ollu edes varmoja että tarviiko siihen jotain muutakin ennen tota ukkosenjumalan koukkua. Eikä varmasti olis edes paras mahdollinen combo seinällä.

Jos jollain on ylimäärästä aikaa niin tossa tekemistä. Mulla toki olis aikaa mut ei kiinnosta just nyt lyödä päätä seinään turhan takia... :D

Ugh.
 
Joo ja noi videot on ihan tervetullut juttu. Ei niitä liikaa Suomen rajojen sisällä liiku.

Edit: noissa Kaz-Jin ja Ling-Bob -matseissa oli pientä kaavamaisuutta nähtävissä. :D Tulee mieleen se yks nyrkkeilijäsketsi aikoinaan Pulkkisessa. Kaveri on ollu kaatamassa koko yön Manen kanssa ja tulee myöhässä seuraavana päivänä matsiin. Coachi vaan sanoo että "otat alun lämmittelyn kannalta"...

No tossahan se taas nähtiin, pari erää voi ottaa neniinsä jos on munaa. Sit vaan kolme seuraavaa omiin nimiin. ;)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Aaah, yks juttu vielä. Jos joku jaksaa niin menköön zaibatsun foorumiin ja lukekoon sieltä kaikki threadit,
a) jotka liittyvät Kazuyan comboihin
b) joiden aloittaja on "the beholder"

Jos joku on nähny Roberto Benignin vierailuja esim. Conanissa, niin tää "beholder" on ihan samaa luokkaa. Taitaa se jotain Tekkeneistä ymmärtää, mut minä ainakin repeilen joka kerta kun luen sen viestejä. Kaveri tais olla joku egyptiläinen vaihto-oppilas jossain päin Eurooppaa tällä hetkellä, ja viestit eroaa "vähän" muiden jättämistä...noin niinku lievästi sanottuna. Tekstissä on samalla lailla virheitä kun puheessa todennäkösesti, ja tulee välillä niin irstasta tavaraa sinne sekaan että huh huh. Pitää vaan miettiä mitä senkin päässä liikkuu. :rolleyes: En viitti enempää jauhaa, käykää ite kattomassa jos jaksatte. Se on sen arvosta.

Ihan pimeä jamppa.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Koittanut jo "muutaman" kerran, vaikea vielä sanoa tässä vaiheessa juuta taikka jaata.
Kyllähän Kazuyan f+1+2:stakin kykenee oikein ajoittamalla tekemään TGF,3:sen, mutta tiedä sitten..
Pitänee vaihtaa TV:lle kun olen TV-kortin avulla näytöllä kokeillut :p
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan SilverMist
Koittanut jo "muutaman" kerran, vaikea vielä sanoa tässä vaiheessa juuta taikka jaata.
Kyllähän Kazuyan f+1+2:stakin kykenee oikein ajoittamalla tekemään TGF,3:sen, mutta tiedä sitten..
Pitänee vaihtaa TV:lle kun olen TV-kortin avulla näytöllä kokeillut :p

Testaapa samalla että pääseekö karkuun jos Kaz tekee seinää vasten f+1+2 , f+2 , f+1+2 , f+2.

Kiitti videoista. BTW, Bob vs Bob -matsit on välillä äärettömän tylsää kateltavaa. :p
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan illu
No tossahan se taas nähtiin, pari erää voi ottaa neniinsä jos on munaa. Sit vaan kolme seuraavaa omiin nimiin. ;)

On meidän matseissa usein käynyt toisinkinpäin, eli SilverMist voittaa kaksi ekaa, ja minä kolme seuraavaa. Ei noista ole yhtäkään tahallaan hävitty.
 
En kyllä usko tuon Wall push, 1,1,2, tgf onnistuvan ainakaan noilla eväillä.
Nimittäin koitin vielä Heihachin Saffire Thunder Godfistilla osua, mutta sekin menee ohi.

--------------------------------------------------------------------------------

Homma siis toimii.
Koitin normaalilla tgf:llä Heihachilla niin damage oli 56 pintaan.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Yoshimitsu
On meidän matseissa usein käynyt toisinkinpäin, eli SilverMist voittaa kaksi ekaa, ja minä kolme seuraavaa. Ei noista ole yhtäkään tahallaan hävitty.

Joo siinä oli tällä kertaa oikein se hymiöheppu lauseen perässä...

Ja siitä 112tgf:stä, eipä oikein ollu ylläri ettei toimi. Jenkit, lol.
Mut pääseeks karkuun jos Kaz tekee sen f+1+2 , f+2 kaks kertaa putkeen (oisko ollu Soul Annihilator)?
 
Riippuu vähän tilanteesta, muuta yleensä ton viimesen lyönnin voi torjua, koska toi toinen f+1+2 osuu kaiketi seinä-stunin jälkeen, jolloin sillä on eri ominaisuudet kuin normaalisti osuessa. Eli nyt toi toinen f+1+2 "herättää" vastustajan seinä-stunista ja f+2:n voi blokata. Toisaalta jos ton ensimmäisen f+1+2,f+2:n tekee pienessä kulmassa seinään ja tokaa settiä viivyttää vähän niin vastustaja onkin ilmassa ja luonnollisesti molemmat lyönnit osuu.

Wallpush, 1,1,2, TGF olis tietenkin ihan tyylikäs mutta toi perussetti 1,1,2, b+1, d+4 on aika pätevä noin pidemmän päälle. 58 pojoa todella helposti. Kaveri käytti tota aika mielellään jos vaan seinä sattui lähelle ja kyllähän se ihan kivasti energiapalkissa tuntuu. Ton d+4:n voi itse asiassa blokata nousemalla nopeasti ylös ja blokkaamalla alas, mutta sen jos ottaa tavaksi syö hyvin pian mid-liikkeitä, vaikkapa f+4,EWGF:iä. Jos riskeerata haluaa niin mikä ettei, mieluummin kyllä ite otin aina kiltisti sen d+4:n.

the beholder, hmm.. Melkosia comboja se tossa yhdessä threadissa ainakin listaa. Tekstiä varten pitäis keskittyä, enpä taida jaksaa. :rolleyes:
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Entomostracan
the beholder, hmm.. Melkosia comboja se tossa yhdessä threadissa ainakin listaa. Tekstiä varten pitäis keskittyä, enpä taida jaksaa. :rolleyes:

Juu en ota kantaa millanen pelaaja se on mut ainakin Zaibatsun oma Benigni...
 
On se vaan niin loistavaa kun Ninan (vasemman käden) counterista pääsee backhand slap -sarjoihin. Tietenkään ne ei oo takuuvarmoja, mutta a) niitä harvemmin tulee viljeltyä liikaa, ja b) niissäkin sarjoissa löytyy aina pari vaihtoehtoa joka "risteykseen". Eli aina voi yllättää jos vastustaja on liian nopea oppimaan. Kohtalaisen julmaa jos vastaliikkeen jälkeen kaverilla on 90 pojoa vähemmän mittarissa. Tietysti pitää vaan tietää milloin vasen nyrkki heilahtaa jos meinaa noita sarjoja tehdä. Vasurista harvemmin countereita tehdään. Jos jollain on hyviä esimerkkejä varmoista nakeista niin antaa tulla.

Käytännöllisiä, ehdottomasti, mutta ei kannata kangistua kaavoihin näidenkään kanssa. :) Me like.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Puhutaan reversalista, koska counter on eri asia. :)
Ja niinhän siitä pääsee ja siitä tehtävä mix-uppi on toimiva, eli 3,4,3,1+2 ja 2,3,4,2,2 ja jatko.
Tuo ensimmäinen menee aina Yoshille, pahemman sen valitettavasti aina blokkaa :/
 
Mutta hei, jos Ninan d/b+2 menee läpi (Ei tarvitse edes counteria koska on clean) niin siitähän saa jo melkoiset damaget.
d/f+2 toimii nostavana jos saman tien tehtynä.
 
Ylös Bottom