Xbox One

Keskustelu osiossa 'Pelaaminen' , aloittajana jryi, 22.05.2013.

Tags:
 1. Execta

  Execta New Member

  PSN:
  Execta
  Vastaus: Xbox One

  Eikä lähelläkään Breaking Badin tai edes Game of Thronesin tasoa.
   
 2. hynde

  hynde Active Member

  XBL:
  hynde90
  PSN:
  Hyndeman
  Vastaus: Xbox One

  Sen takia Xbox One tuokin achievementit tv:n katseluun. Pakko pullasta tuleekin mahtavaa, kun siitä kerää täydet "tvscoret". Voi sitten väläytellä kavereille virtuaalikikkeliä pisteiden kautta. Alkaa Spielberg-moskakin yhtäkkiä maistumaan, kun siitä saa pisteitä tai jopa jotain palkintoja. Omalla kohdalla lähden siitä, että itse tv-sarja/elokuva/urheilu antaa kokemuksia tai sitten ei, mutta tällainen systeemi tekee koko jujusta keinotekoista. Toki ymmärrän, että tämäkin on vain hyvää bisnestä Microsoftin lompakolle(tv+mainokset+achievementit).

  Eurogamerin uutinen TV-achiementeistä.
   
 3. Kabanossi

  Kabanossi New Member

  XBL:
  Kabanossi
  PSN:
  Kabanossi
 4. OK

  OK Well-Known Member

  Vastaus: Xbox One

  Draama Jonathan Blown ja Microsoftin kanssa edelleen jatkuu.

  Jonathan Blow Criticizes Microsoft’s Claim of Increasing Servers to 300K, Calls It A Lie Read

  Suuresti ihmetyttää mitä kulissien takana on tapahtunut Braidin luojan sekä Microsoftin välillä. Alunperin The Witness oli suunniteltu ilmestyvän Braidin tapaan ensiksi Microsoftin kotikonsolille, mutta nähtävästi jossain kohtaan osapuolten intressit menivät pahasti ristiin. Nyt pelin julkistus tapahtuukin kilpailevalla konsolilla ja kieltämättä tämän saippuaoopperan jatkuessa herää kysymys nähdäänkö peliä koskaan X1:lla.
   
 5. Lebe80

  Lebe80 Active Member

  Youtube:
  youtube
  XBL:
  Temposaur
  PSN:
  Temposaur
  Vastaus: Xbox One

  Veikkaan, että sukset meni ristiin siinä vaiheessa, kun Microsoft ei suostunut maksamaan Jonathanin seuraavien vuosien kestävää täyshoidollista hotellimajoitusta....
   
 6. Baron

  Baron Active Member

  PSN:
  BaronFIN
  Vastaus: Xbox One

  Pakko sanoa, että suhteellisen paska asenne teikäläisellä Indie pelinkehittäjää kohtaan. Jos enemmän kiinnostaa kuinka helppoa pelin kehittäminen itsenäisenä pelinkehittäjänä on, niin Netflixistä löytyy aiheeseen sopiva dokumentti. Kannattaa katsoa. Voi olla että mieli muuttuu "täyshoidollisesta hotellimajoituksesta".
   
 7. Lebe80

  Lebe80 Active Member

  Youtube:
  youtube
  XBL:
  Temposaur
  PSN:
  Temposaur
  Vastaus: Xbox One

  No itseasiassa itsehän olen joitakin pikkupelejä aikoinani tehnyt, ja nähnyt suomalaistakin pelikehitystä melko läheltä, joten suurinpiirtein asiat on hallussa.

  Braidin suurehkoa rahoitustahan kritisoitiin jälkikäteen, kun selvisi että herra Blow oli käyttänyt ison osan 200.000 dollarin rahoituksesta omaan ylläpitoon asumalla hotellissa. Se oliko se nyt ovelaa Microsoftin lypsämistä, vai oliko raha pois Braidin tuotannosta on jokaisen itsensä pääteltävissä.
   
 8. jryi

  jryi Vastaava päätoimittaja, teknoniilo Ylläpidon jäsen

  Steam ID:
  jryi
  XBL:
  jryi
  PSN:
  jryi
  Twitter:
  jryi
 9. Kazi

  Kazi New Member

  Vastaus: Xbox One

  Xbox One jatkaa 360:n jalanjäljissä aluekoodien suhteen, eli lukitus löytyy. Vaikka aluekoodilukitus 360:sta löytyy, on moni peli aluekoodivapaa. Saa nähdä, muuttuuko linja suljetummaksi vaiko pysyy samana. Kauppapaikan sisältökin vaihtelee maittain seuraavalla konsolilla, aivan kuten nyt.

  Lähde CVG
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 27.05.2013
 10. Lebe80

  Lebe80 Active Member

  Youtube:
  youtube
  XBL:
  Temposaur
  PSN:
  Temposaur
  Vastaus: Xbox One

  Minun mielestä nämä ovat hyviä sanavalintoja tässä viestissä. Muilla sivustoilla on kommenteissa sattunut jo näitä ylilyöntejä tästäkin aiheesta, joissa ei ole muistettu, että sama "rajoitus" on löytynyt jo nykyisessä konsolisukupolvessa.
   
 11. Pirate fin

  Pirate fin Well-Known Member

  Vastaus: Xbox One

  Xbox One 'Intended To Sit Horizontally' - IGN

  Jos jotakin kiinnostaa tuo, että voiko pitää pystyssä, niin ainakin on suunniteltu vaakatasossa pidettäväksi.
   
 12. Haca

  Haca Member

  Vastaus: Xbox One

  Microsoft otti kyllä täysin väärän käännöksen konsolin ulkonäön kanssa. Laite on tylsän näköinen laatikko, joka näyttää enemmän joltain audiovahvistimelta. Huono muotoilu saa laitteen näyttämään vielä kokoaan suuremmalta. Kuvista päätellyt kokomittaukset kertovat boxin olevan alkuperäistä Xbox 360:a pienempi. Kuitenkin X360:n pyöristetyt muodot saavat laitteen tuntumaan ja näyttämään solakalta. Lisäksi paljastamatta on vielä minkä kokoinen on uuden boxin virtalähde. Tuokin että konsolia ei sovi laittaa pystyasentoon tulee rajoittamaan konsolin sijoittamista.
   
 13. TkHX

  TkHX New Member

  Vastaus: Xbox One

  Tällä toisaalta ehkä haettiinkin sitä mielikuvaa, että nyt on kyseessä ihan vakavasti otettava media/hifilaite. Konsolien muotoilut kun ovat perinteisesti näyttäneet enemmänkin lasten leluilta, eivätkä sen takia välttämättä ole houkutelleet hifistelijöitä.
   
 14. ossr

  ossr Member

  XBL:
  joulukala
  PSN:
  joulukala
  Vastaus: Xbox One

  Touché. En silti usko että "hifistelijät" ovat vain ulkonäön takia jättäneet konsolin ostamatta. Myönnän että kaikkien muiden laitteiden vieressä nykykonsolit näyttävät leluilta - varsinkin pystyasennossa. Itse pidän Xbox Onen muotoilusta. Siitä huolimatta minulle on aivan yhdentekevää minkälaisen leivänpaahtimen Sony julkistaa E3-messuilla. Itse ostan molemmat konsolit.
   
 15. Lebe80

  Lebe80 Active Member

  Youtube:
  youtube
  XBL:
  Temposaur
  PSN:
  Temposaur
 16. OK

  OK Well-Known Member

  Vastaus: Xbox One

  Ihan menevän näköinen loota. Mukavan neutraali ulkoasu, ei herättele tunteita suuntaan taikka toiseen ja tämä on vain hyvä asia. Paljonkos tällä on painoa?
   
 17. Haaso

  Haaso New Member

  PSN:
  Sharkonen
 18. Count_M

  Count_M New Member

  XBL:
  Dolohov
  PSN:
  SuuriMuinainen
  Vastaus: Xbox One

  Ja tämä on huono asia millä tavoin?

  Minä ainakin olen kyllästynyt katselemaan supersiistejä avaruusradioita. XBonen muotoilu on varsin virkistävää vaihtelua tähän ja se sopii hienosti muiden hifilaitteiden sekaan.
   
 19. Kimmo72

  Kimmo72 Active Member

  Vastaus: Xbox One

  Mun mielestä toi on kans ihan ok:n näkönen. Tommonen selkeälinjainen joka, kuten mainittua, menee kivasti muiden laitteiden sekaan. Eikä mulle niin väliä miltä se näyttää. Mutta en nyt ala vielä järjestelemään paikkaa sille valmiiksi :) Monta kuukautta aikaa katella mitä M$ keksii. Älytöntä kiihkoamista tuolla toisessa ketjussa, varsinkin erään Sonyn tyypin taholta. Itse ainakin odottelen vaan mitä tuleman pitää, koska mikä vaan voi muuttua vielä, ja varmasi muuttuukin ennen kuin se myyntiin tulee.
   
 20. TT-2k

  TT-2k Päämoderaattori Ylläpidon jäsen

  Steam ID:
  TT-2k
  XBL:
  TriKuiva
  PSN:
  TT-2k
  Twitter:
  tontsa
  Kuulun itsekin siihen vähemmistöön, jonka mielestä tuollainen askeettinen hifilaatikkomuotoilu on toimiva ratkaisu.

  Ei sitä itse konsolin ulkonäköä tule oikeasti juuri koskaan katseltua, mutta hifimitoissa oleva musta laatikko sulautuu TV-tasoon oikein kivasti. Lisäksi reilut mitat mahdollistanevat sen, ettei komponentteja ole survottu liian lähekkäin, vaan se lupaus oikeasti hiljaisesta konsolista toteutuu kovassakin rasituksessa.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 29.05.2013

Jaa tämä sivu