Xbox One

Keskustelu osiossa 'Pelaaminen' , aloittajana jryi, 22.05.2013.

Tags:
  1. TeroKark

    TeroKark New Member

    Vastaus: Xbox One

    Voin heti sanoa yhden mokan tuossa suunnittelussa.. tuo kyljessä oleva usbi väylä. Mikäli laittaisin tuon samaan lokeroon oman vahvistimen kanssa niin tuo olisi todella hankala käyttää, ellei lähes mahdoton ilman konsolin siirtelyä.
     
  2. Henge

    Henge New Member

    XBL:
    HolyHenge
    Vastaus: Xbox One

    Ihan samaa mietin itsekkin näistä USB-porteista.
    Eikö siihen eteen olisi voinut laittaa muutaman?

    Vai eikö uusi ohjain tue jotain Play&Charge-kittiä?
     
  3. Haaso

    Haaso New Member

    PSN:
    Sharkonen
    Vastaus: Xbox One

    Xbox Onen pelilistaa huhuissa:

    Halo 5
    Killer Instinct
    Banjo Kazooie 4
    Forza Motorsport 5
    Qantum Break
    Halo: Spartan Assault
    Ryse
    Fable 4
    Crackdown 3
    Fortnine
    Dead Rising 3
    Call of Duty: Ghosts

    Battlefield 4
    The Witcher 3: Wild Hunt
    Dying Light
    Prey 2
    Homefront 2
    Beyond Good & Evil 2
    Mirror´s Edge 2
    Rainbow 6: Patriots
    Brothers in Arms: Furious Four
    League of Legends

    Edit. Neogaf:n mukaan fake-lista.

    Lähde: Xbox Onen pelilista vuotanut nettiin? - Findance.com
     
    Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 04.06.2013
  4. Kiitäjä

    Kiitäjä New Member

    PSN:
    Hieta
    Vastaus: Xbox One

    Ajattelin samaa, että muotoilu luultavasti mahdollistaa helpomman suunnittelun sisusta varten sekä pitää jäähdytyksen tehokkaampana.

    Musta mahdollistaa myös sulautumisen muiden koneiden viereen, mutta pari asiaa olisin kyllä totettuanut toisin.

    USB paikat eteen, helpottaa yksinkertaisesti kaikkien usb laitteiden liitäntää. Ja mikäli kone on kerta multimediamonsteri niin silloin siihen pitäisi heittää kamerat ja muut laitteet kiinni helposti. Toki taakse voi jättää vaikka yhden paikan kovalevyä varten jos sellaisen haluaa pitää kiinni jatkuvasti.

    Toinen on väritys mikä tökkii itellä eniten. Toi harmaa+matta/kiiltava musta ei vain näytä omaan silmään siltä "hifi hifi" jutulta mitä tässä ymmärtääkseen koitetaan hakea. Ja jos joku nyt aikoinaan jaksoi ps3 grilliksi sanoa, niin kyllä tosta päällyksestä tulee joku parilla+kiinteä grillilevy mieleen. Olisivat mielummin laittaneet aukot sivuille ja pohjaan tai sitten tehneet aukoista täysin yhtenäisen. Nyt tulee mieleen joku shakkilauta tosta puolet puolet ratkaisusta.

    Silti kuten moni muukin on sanonut, ei se ulkonäkö konetta pahenna. Suorituskyky on se mikä koneesta tekee hyvän tai huonon näyttäkööt itse laite vaikka kuinka hyvältä tai surkealta. Ja makuasiat on muutenkin sellaisia, ettei niistä voi sanoa mikä olisi paras, pelkästään sen mikä on enemmän omaan makuun.
     
  5. OK

    OK Active Member

    Vastaus: Xbox One

    Jaahas siellä se Epicin Fortnite (kirj. virhe listassa?) komeilee. Tulikin mietittyä pari päivää taaksepäin mitä projektille mahtaa kuulua, mutta eiköhän tuo lista ole E3:n huuman perinteitä kunnioittaen tekaistu missä nämä muutkin. Missä on esimerkiksi kaikki Kinect vetkuttelut?

    Quantum Breikistä tuli luettua (Gametrailersin artikkeli muistaakseni) ettei peliä vielä kannata vähään aikaan odotella, joten tiedä sitten onko tällä suurta presenssiä messuilla. Ei sillä että olisinkaan kiinnostunut tästä Alan Wake sekoilujen jälkeen.
     
    Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 04.06.2013
  6. MrBeach

    MrBeach Member

    PSN:
    MrBeach
  7. Little_big-MAD

    Little_big-MAD New Member

    Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 04.06.2013
  8. Nisupulla

    Nisupulla Jäsen / [FL]

    Youtube:
    youtube
    PSN:
    Nisu
    Switch:
    7988-0855-9081
    Twitter:
    nisupullafin
    Vastaus: Xbox One

    Wired saanut Microsoftilta oman esittelyn konsolista, tai lähinnä sen TV-toiminnoista.

    [video=youtube_share;ifa9Q7ATfVA]http://youtu.be/ifa9Q7ATfVA[/video]

    Ei kyllä vakuuta, keskeneräinenhän tuo käyttöliittymö tosin vielä on. Vaikea ymmärtää mitä etua tuosta olisi omalla kanavalistalla. Seuraan vain kymmenkunta kanavaa ja niitäkin harvoin. Käytännössä tv-toiminto jää itselle turhaksi. Sen sijaan Skype on kova sana ja vahinko ettei sitä tuossa nyt esitelty. Sille löytyy heti käyttöä.
     
  9. Baron

    Baron Active Member

    PSN:
    BaronFIN
    Vastaus: Xbox One

    Niin "loistavasti" kun ääniohjattavat navigaattorit/puhelimet/puhelinpalvelut aina toimivat (meidän firman asiakkaat suorastaan jumaloivat puheentunnistus palveluamme, terkkuja Suomen puheentunnistukselle, ai niin sehän meni konkurssiin ja kilpailija otti bisneksen hoitaakseen), niin vaikea nähdä että "XBox, channel thirteen, espn, plaa plaa plaa" toimisivat oikeasti käyttökokemusta parantavina tekijöinä. Toki tietenkin ominaisuus on kiva olla olemassa ja sitä on hieno hehkuttaa, mutta ihan aikuisten oikeasti: jos pennut nukkuvat seinän takana illalla, niin telkkarille huutaminen on se viimeinen asia mikä tulisi mieleen. Sitä varten on se kaukosäädin. JA tämähän tuli nyt vain selkärankareaktiona tuolle videolle, joten olen mieluusti väärässä, mutta allerginen reaktio oli tosiasia.
     
  10. jryi

    jryi Vastaava päätoimittaja, teknoniilo Ylläpidon jäsen

    Steam ID:
    jryi
    XBL:
    jryi
    PSN:
    jryi
    Twitter:
    jryi
    Vastaus: Xbox One

    Mun ensimmäinen reaktio oli että onpas hienosti toimivaa teknologiaa. Ja seuraava reaktio oli, että ratkaiseeko tuo ongelman yhtään paremmin kuin ne ratkaisut, jotka ovat mulla nyt jo käytössä (eli Logitechin Harmony-kaukosäädin). Josta pääsin siihen, että ratkaiseeko tuo ongelmaa edes yhtä hyvin kuin nykyinen ratkaisu. Ja lopuksi että onko mulla edes ongelmaa.

    Nykyisin, kun haluan katsoa jotain tv-sarjaa tai elokuvaa tai ties mitä, niin mä en aloita selailua miltään tietyltä tv-kanavalta, vaan todennäköisemmin jostain ohjelmakirjastosta tai digiboksin tallenteista. Ja silloinkaan en usein etsi mitään tiettyä ohjelmaa tai elokuvaa, vaan selailen nähdäkseni, mitä kaikkea on tarjolla. Jos Xbone vastaisi järkevästi pyyntöön "näytä jotain sellaista, joka sopii mielialaani juuri nyt", niin toi ratkaisu olisi hyvä. Mutta koska Xbone ei todennäköisesti osaa lukea ajatuksiani ja sen perusteella selata kaikkea käytettävissä olevaa sisältöä, niin en saa tuollaisesta käyttöliittymästä mahdottoman paljon iloa irti.
     
  11. milesizdead

    milesizdead KonsoliFIN Alumni

    XBL:
    milesizdead
    Vastaus: Xbox One

    Parhaat ja onnistuneimmat teknologiset askeleet ovat usein olleet sellaisia, joita käyttäjä ei tiennyt tarvitsevansa.

    Itse olen aika paljon käyttänyt Siriä puhelimessa, en alunperin kokenut sitä tarvitsevani mutta kun toimi kerran niin satunnaiset kokeilut muuttuivat lähes arjeksi.

    X1:sen puheohjausta tulee varmasti käytettyä, helpottaa vaikkapa partykutsun hyväksymistä kun ei tarvi enää peliä paussata painellaakseen namiskoita.
     
  12. avanto

    avanto New Member

    Vastaus: Xbox One

    Olipa kattava esittely. Eipä tuosta tosiaan mitään jäänyt käteen, vaikka itselläni nyt näkyykin kolmisenkymmentä kanavaa, niin olen jo tehnyt suosikkilistan niistä ja pystyn kätevästi selailemaan kanavia sekä ohjelmaopasta digiboksin kautta. Ilman suosikkilistaa kanavasurffaus olisi kyllä hankalaa, kun niitä ei saatavilla olevia kanavia on kymmeniä "tiellä".

    Olisi ollut mielenkiintoista nähdä miten tuo läpivienti toimii step by step, mutta myöhemmin sitten. Suomessa ei välttämättä (= todennäköisesti) nämä ESPN-lisäkilkkeet toimi, joten tuo karvalakkimallinen läpivienti kiinnostaa. Skype nyt varmaankin toimii ihan normaalisti, joten itse en sen esittelyitä kaipaa. Vai onko tähän tulossa jokin rajoitettu Skype, joka ei saa yhteyttä kuin muihin konsoleihin? Kaikkien hauskojen kuvien ja videoiden seasta on täällä välillä vaikeata saada kiinni siitä mikä on faktaa ja mikä ei.
     
  13. TT-2k

    TT-2k Päämoderaattori Ylläpidon jäsen

    XBL:
    TriKuiva
    PSN:
    TT-2k
    Vastaus: Xbox One

    Eiköhän sieltä varsin täysiverinen Skype tule, kun sellainen löytyy nykyään jopa Vitalta. Korkeintaan tekstichatti on saatettu jättää pois, koska se ei välttämättä ole kauhean kätevää kesken pelin.
     
  14. Peelo

    Peelo Active Member

    XBL:
    Cunning Hugo
    Vastaus: Xbox One

    Titanfall ( Respawn, entisten Infinity Ward miesten uusi studio) on ilmeisesti näillä näppylöillä varmistumassa Xone yksinoikeudeksi (myös Pc).

    Mitä meillä on tällä hetkellä tiedossa 15:sta kovasta.

    Forza 5
    Remedyn peli (nimi unohtu eikä jaksa kännyllä googlettaa)
    Titanfall
    Fantasia ( Harmonixin peli, kai tämä oli yksinoikeus?)

    Käytännössä varmat:
    Halo 5
    Fable 4
    Crakdown 3

    Mahdollisia:
    Killer instinct
    Kinect sports 3

    Unohdinko jotain oleellista? Kaikki nämä väitetysti ensimmäisen elinvuoden aikana. Vaikuttaa lupaavalta.
     
  15. OK

    OK Active Member

    Vastaus: Xbox One

    Näemmä aiemmat huhut pitivät paikkaansa. Onko tästä tullut vahvistusta alan ihmisiltä, lähdettä?

    Ryse tulee näin äkkiseltään mieleen. Listassa olet ottanut mukaan myös itsenäisiä studioita, mutta eikö Microsoft puhunut 15 1st party tuotannoista?
     
  16. Peelo

    Peelo Active Member

    XBL:
    Cunning Hugo
    Vastaus: Xbox One

    Rysen lisäksi myös Black Tuskin projektin unohdin. En jaksa uskoa 15 first party peliin, mutten kyllä muistakkaan mitä MS lupaili.

    Titanfallista uutisoi x360achievements.org, en muista oliko heillä neo gafia kummempaa lähdettä. Luotettava sivusto yhtä kaikki.
     
  17. OK

    OK Active Member

    Vastaus: Xbox One

    VG247 uutisoi helmikuussa että studiolla olisi poskettomat neljä uutta IP:tä työn alla.

    Tuli tarkistettua ja nämä 15 yksinoikeuspeliä on juurikin Microsoft Studion tuotantoa.

    Joystiq: Xbox One getting 15 exclusive games in its first year from Microsoft Studios
     
  18. Juuna

    Juuna New Member

    XBL:
    xOverK1llx
  19. TT-2k

    TT-2k Päämoderaattori Ylläpidon jäsen

    XBL:
    TriKuiva
    PSN:
    TT-2k
    Vastaus: Xbox One

    Pureudun noista uusista ominaisuuksista muutamaan kiintoisimpaan yksityiskohtaan.

    Xbox Onen ohjaimessa on siis ilmeisesti jonkinlainen erikoiskäsitelty pinnoite ja LED-valoja, jotka Kinectin infrapunakamera pystyy sitten havainnoimaan ja sen perusteella päättelemään, mikä ohjain kullakin pelaajalla on. Kuulostaa erittäin hyvältä, mutta saattaa lyödä kapuloita (no pun intended) rattaisiin lisensoimattomien ohjaimien valmistajille. Etenkin jos se pintakäsittelyaine on jotain Salaista Soosia.

    Erittäin hieno ominaisuus! Nykykonsoleissa on ihan pikkaisen ärsyttänyt se, että leffoja katsoessa ohjaimet sammuvat (jos virransäästön on ottanut käyttöön), ja kun niitä sitten tarvitsee taas, menee se muutama sekunti ohjaimen parituksessa. Joo, todellinen ensimmäisen maailman ongelma, mutta hienoa, että tämänkään kanssa ei tarvitse jatkossa enää tuskailla.

    Ei enää proprietary-latauspiuhaa, vaan ohjaimet voi ladata tavallisella mini-USB-piuhalla.

    Kaikkinensa ohjaimeen tehdyt muutokset kuulostavat mielestäni erittäin hyviltä ja fiksuilta.

    Lähde: Major Nelson
     
    Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 07.06.2013
  20. Traddash

    Traddash Active Member

    PSN:
    Commandofin;EmJayZay
    Vastaus: Xbox One

    Siis samat ominaisuudet mitä PS4 kanssa tulee olemaan miinus rumble-liipaisimet.

    Voisivat oikeasti listata nämä 40 uutta innovaatiota ohjaimessa.
     

Jaa tämä sivu