Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Call of Duty: Black Ops 4

Ei se vaan toimi, patchin jälkeen peli kaatuilee yhä ja nyt on mukaan tullut järkyttävää stutterointia ja peli ei tunnu koskaan smoothilta. Taitaa olla käynyt niin että rahat meni hukkaan, ellei Treyarch saa jotain ihme patchia aikaiseksi.

Ettei sieltä vain tulisi näytönohjainvalmistajalta patchi joka näitä vikoja pelistä korjaa? Aika herkästi tuntuvat tätä tietokoneella tekevän.

Tupla-XP:tä hyödynnetty lauantaina tehokkaasti. Kohta paukkuu nelikymppiset.
 
Tykkään laittaa kaikenlaista mekkoa näille ja väriä poskeen sekä aseeseen, joten täytyy tutustua antiin.

Yleensä vihaan kaikkia internet meemejä, mutta nyt on vanha klassikko pakko kaivaa mullasta, koska mikään muu tähän ei vaan sovi.
0AFB581F1E1B66D6FA72E57BA185B401C19B9BD3

Toki jos pelaat naisella (jota epäilen) niin mekon kyllä ymmärrän.
Nykyään kun pitää niin kovin olla ns.poliittisesti korrekti niin pakko sanoa, että jos joku mies tuntee olonsa mekossa paremmaksi niin mulle se on ihan ok ja propsit tyypille, että uskaltaa olla oma itsensä.
Minua kuitenkin ärsyttää yli kaiken kun onlinessa (ihan sama mikä peli) näkee hahmoja jotka on mukamas hauskoja kuten vaikka miehiä joilla on mekkoja ja poskipunaa. Nykyäänhän voi boxillakin tehdä avatariksi raskaana olevan miehen. Hah hah kuinka hauskaa.
 
Viimeksi muokattu:
Yleensä vihaan kaikkia internet meemejä, mutta nyt on vanha klassikko pakko kaivaa mullasta, koska mikään muu tähän ei vaan sovi.

Voi kuule, keskeistä antia ollut jo vuosien ajan moninpeleissä. Kukaan ei halua olla toisensa kopio ja pukeutumalla voi myös osoittaa saavuttaneen pelissä jotain arvokasta. Fortnite elää tällä.

Laittanut tällä viikolla useamman euron visuaaliseen lisäsisältöön. Tosin idea oli myös palkita pientä studiota upeasta pelistä.
 
Angry Joe on taas äkäinen. Treyarch unohti pelistä kampanjan ja laskuttaa täyden pelin hinnan. Voiko peli olla täysihintainen, jos siitä puuttuu kuuden tunnin putkijuoksu? Tämän kysymyksen äärellä liikutaan koko arvostelun ajan,

Ylistystä ja runsaasti kehuja saa Blackout, joka hoitaa tonttinsa parhaiten Battle Royaleista.

Angry Joe antaa pelille kokonaisuutena 7/10. Saisi helposti kiitettävän, mikäli kampanja olisi ollut paketissa mukana.

 
Angry Joe on taas äkäinen. Treyarch unohti pelistä kampanjan ja laskuttaa täyden pelin hinnan. Voiko peli olla täysihintainen, jos siitä puuttuu kuuden tunnin putkijuoksu? Tämän kysymyksen äärellä liikutaan koko arvostelun ajan,

Kahden tunnin putkijuoksu? Miksi pelaat pelisi lasten "My first video game" -vaikeustasolla? Eikö tuo nyt ole melkeimpä sama asia kun pikakelaisi elokuvia? Jos haluat pitkitetyn nautinnun CODit voi painaa vaikein tai vähintään toiseksi vaikeimmalla ja voin vakuuttaa että saat haastetta pidemmäksi aikaa kuin 2 tuntia. CODin yksinpelit aina olleet ihan ok ja hyvä lisäarvo.

Ja siis olisikin ainoa ongelma että peli on täyshintainen? Jos maksat perseesi kipeeksi täysihintaisen pelin hinnan vaikka yksinpeli puuttuu niin arvaa mitä? EI SEKÄÄN RIITÄ. :mad: Sisältöä on lukittuna levylle ja ne saa käyttöönsä maksamalla vielä 50 LISÄÄSAATANA...

Siis eih, EIIII!! Ihan hyytävän sakeaa paskaa tämä Activisionin taholta erityisesti nyt tänä vuonna kun yksinpelikin puuttuu tyystin. Tällaista ryöstöä en missään nimessä halua lompakolla enää tukea. Ei varsinkaan ostamalla sitä lisäsisältöpassia. Vieläkin huono omatunto kun viime vuonna haksahdin "superversioon" CODista ja tavallaan tuin tätä kehitystä. Mutta se on loppu nyt! Kuten Angry Joe sanoo niin on "kolmenkympin peli" No sillä rahalla voisi harkita, mikäli kaikki sisältö on kyydissä. Sitä saakin varmaan hetkisen odottaa.
 
Maistuu tämä perinteinen yhä. Helposti pelaamaan ilman odotuksia ja aina takuu varmaa toimintaa 110 % tehoilla. Kaipaan silti yhä sitä pc-puolen vauhtia, jolla hahmo kääntyy ja hallitsee ympäristöään.

 
Kyllä tässä mun mielestä pelattavaa riittää koko rahan edestä. Perinteinen moninpeli iski yllättävän hyvin, ja battle royaleen saa upotettua älyttömän määrän tunteja. Siihen vielä päälle zombit. En osaa kaivata yksinpeliä, kun en ole niitä kampanjoita jaksanut pelata muutamaa ekaa kenttää pidemmälle moneen vuoteen.
 
Ymmärrän hyvin puheet ja valitukset yksinpelin puuttumisesta. Se on kuitenkin ollut mukana pelisarjan alusta asti ja on hyvä muistaa, että alkuperäinen CoD oli enemmänkin yksinpelipainotteinen kohtuullisen syvine tarinoineen ja ainakin osin oikeaan historiaan perustuen. CoD 4 kai on se yleisesti parhaana pietty sarjan peli ja siinäkin oli mukana laadukas kampanja, vaikkei mikään älyttömän pitkä ollutkaan. Taitaa muuten olla viimeisin räiskintäpelikampanja, jonka olen jaksanut pelata läpi useampaan kertaan.

Itse olin vuosia pois fps-peleistä, kun kyllästyin niihin. Tuli sellainen fiilis, että kasvoin vanhaksi siitä ikäluokasta, jotka noita ammuntoja jaksaa pelata. Tuntui, että aikuistuin. Palasin kuitenkin genren pariin viime talvena, kun halusin antaa isosta haloosta huolimatta Battlefront 2:lle mahdollisuuden. Yhtenä merkitsevänä tekijänä oli juurikin yksinpelitarinan olo mukana. Itse koen, että nuo parin illan rykäisyt kuuluvat mukaan genreen ja niiden pelillinen tarkoitus on "opettaa" pelin mekaniikat ja antaa tuntumaa kontrolleihin. Räiskintäpeleissä toki kontrollit ovat lähes samat kaikissa, mutta useimmissa peleissä on kuitenkin aina joku oma pieni mekaniikkansa tai juttunsa, joihin on todella hyvä päästä ottamaan ensituntumat juurikin yksinpelin kautta. Siihen tietenkin tarina lisäksi, joka ainakin ennen oli CoDeissa ihan okei tasoa.

Varmaan tämä yksinpelitön paketti uppoaa ihan hyvin niille, jotka kokevat fps-nettiräiskinnät ykkösgenrekseen, mutta omaan makuun jotain puuttuu, jos ja kun minkäänlaista yksinpeliä ei ole mukana. Muutenkin arvosteluiden perusteella tämä kyseinen tuotos tuntuu vähän sellaiselta "mennään sieltä, mistä aita on matalin ja mistä saadaan mahdollisimman vähällä työllä ja rahalla parhaat tuotot"-tapaukselta, kun mukaan on "lainattu" Rainbow Sixin puolelta operaattorit ja liimattu Battle Royale, joka kylläkin arvosteluiden perusteella tuntuu toimivan hyvin ja olevan BR-genren parhaimmistoa. Siihen tietysti lisänä vielä tuo vuosikymmenen vanha pelimoottori, joka saa ainakin videoiden perusteella pelin näyttämään "ihan samalta" kuin silloin joskus vuosikymmenen vaihteessa, jolloin näitä vielä itse jaksoin pelata.

Erikoishuomio tietenkin vielä tuolle HideoMiyamoton linkittämälle videolle, joka pisti ihmetyttämään ainakin itseä. Miksi tosiaan online-only pelin serverit on "juosten kustu" tuolla tavalla? Onko vaan otettu rahat ja juostu, kun voitot ovat kilahtaneet tilille?
 
Viimeksi muokattu:
Tähää keskusteluun nyt sopii kun nyrkki nenään Jim Sterlingin keskustelu mihin ollaan menty ja mihii ollaa menossa. Yksinpelit jätetään pois, muututaan yhä laiskemmiksi, pelit muuttuu yhä paskemmiksi, aletaan änkee hemmetisti näitä mekkoja ja meikkejä, mikromaksuja jotka on aaah niin hyvä ja niin kehitystä eteenpäin meneevä konsepti. Kaiken lisäksi jotkut/monet tuntuu tukevan tätä menoa ja ollaan kannustavia, jee näitä lisää! Juuri sen takia nähään näitä laiskoja vuosittaisia päivityksiä yhä ahneemmalla asenteella.

Nyt ei ole kyse siitä etteikö riittäis pelattavaa, kyllä sitä laiskalla matikalla voi äkkiä saada rahoille vastinetta "1tunti 1 euro" pelaan 60h ja saan KOKO rahalla viihdettä, kuitenkin näitä menetelmiä tukemalla aletaan puskee ulos yhä paskempia pelejä, firmat tienaa joka tapauksessa helvetisti, miksi panostaa? Toki yksinpelitki ja laatu voi tehää rahaa, mutta miksi vain tehää paljon rahaa? Kun voi saada kaiken rahan mitä maailmassa on!

 
Viimeksi muokattu:
Siihen lisätään vielä Esport niin saadaan vain vuosipäivityksiä samoista peleistä. Codia eivät oo vielä tainneet mukaan huolia kunnolla niihin kekkereihin. Kyllä se varmaan kymmenen vuoden päästä pääsee kun näyttää viimeistään silloin yhtä paskalle kuin counter strike nyt.
 
Valitan kans hieman mitä itellä tullu vastaan. Välillä lagaa helvetisti. Killcamissa tilanteet menee välillä niin, että en ole edes ampunut sen mukaan vaikka omassa ruudussa painanu monta kutia tyyppiin. Tuntuu olevan järjettömiä pingi etuja joillekin, varmaa jenkkipoijille. Muutaman kerran peli kaatunut. Blackoutissa bugas loppu mätöissä etten voinut hiilata enkä heittää naattia, eli kuolema ennen aikojaan. Pingi ongelmia myös blackoutin puolella. Nämä siis boxilla
 
Menee mutuiluks, mutta muistelisin jostain lukeneeni juttua että noi servut olis pudotettu väliaikaisesti 60->20hz. Sit kun julkasun aikainen suurin kuorma hellittää ne nostetaan takaisin. Tämä on kyl ärsyttävä asia vaikkakin launch on pääpiirteittäin mennyt todella hyvin. Kuten viimeaikoina ei juurikaan pelejen kanssa ole tapahtunut.

Noi ääniongelmat on kans tullut huomattua ja toivottavasti saadaan siihenkin pikaista fixiä.

Täällä peli on maistunut todella hyvin. Ylivoimaisesti paras codi vuosiin.

Toi yksinpelin puuttuminen ei kyl tässä osotteessa haittaa yhtään. Ei tuo pelille mitään lisäarvoa hyvä vaan, ettäs siihen ei ole uhrattu resursseja, jotka ovat pois multiplayerin puolelta ja toivottavasti ei uhrata jatkossakaan. Yksinpeliä etsivät varmasti löytävät 60ellä paljon parempaakin viihdettä. Huvittavaa et jotkut antaa 5h putkijuoksulle niin ison hintalapun. pelit ja ajat muuttuvat siirtykää tekin eteenpäin.
 
Huvittavaa et jotkut antaa 5h putkijuoksulle niin ison hintalapun. pelit ja ajat muuttuvat siirtykää tekin eteenpäin.

Täällä on menty vuosikertojen kohdalla koskematta koko tarinaan. Peli on aikaisemminkin hankittu yksinomaan upean verkkopelikokemuksen takia. Siellä on joku hieno pätkä tarinaa ollut, viimeksi tämä jossa mentiin cooppina. Nyt hätäisen putkijuoksun tilalla on avoin maailma ja 99 pelikaveria.

Menee mutuiluks, mutta muistelisin jostain lukeneeni juttua että noi servut olis pudotettu väliaikaisesti 60->20hz. Sit kun julkasun aikainen suurin kuorma hellittää ne nostetaan takaisin.

Jep, tällaisesta tiedottivat hyvissä ajoin ja viesti on ollut myös täällä esillä ennen julkaisua.

Jaha, julkaisuhetkellä (viikko?) rajoitetaan PC-puolen Blackoutin ruudunpäivitys 120 fps. Tällä vähennetään alkuryysiksen kuormaa servereillä. Myöhemmin katto nostetaan -> 144 fps.

Lähde: https://www.v2.fi/uutiset/pelit/29315/Treyarch-rajoittaa-Black-Ops-4n-ruudunpaivitysta-julkaisussa/
 
Viimeksi muokattu:
On tässä multin puolella lähes kaikki uudet mapit syöpäsiä. Olis vaikka pistäny mielummin enemmän vanhoja hyviä kuin yhtäkään uutta pasketta. Vie fiiliksiä aika roimasti, siks pääsääntöisesti pelaan vaan blackouttia. Kohtuu kämäsiä on noi operaattoritkin ja se ettei enää oo perus naatteja, miinoja, emp yms roinaa..
 
Ylös Bottom