Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Ghost Recon Future Soldier [PS3/X360]

Vastaus: Ghost Recon Future Soldier [PS3/X360 Hype]

IGN arvosteli pelin: 8.5

[video=youtube;eYYU9o9wpGA]http://www.youtube.com/watch?v=eYYU9o9wpGA[/video]
 
Vastaus: Ghost Recon Future Soldier [PS3/X360 Hype]

Seuraavasta Pelaajasta voi minun mielipiteeni pelistä (lähinnä kampanjasta) lukea. Sen verran uskallan sanoa, että arvosanan puolesta liikutaan aika samoilla linjoilla kuin suurin osa muistakin sivustoista. Peliä uskaltaa suositella varsinkin yhteistyöpelaamisesta kiinnostuneille.
 
Vastaus: Ghost Recon Future Soldier [PS3/X360 Hype]

PS3:lla saa varautua n. 13 minuutin asennukseen. Ennakkovairoitus innokkaille :)
 
Vastaus: Ghost Recon Future Soldier [PS3/X360 Hype]

Pelin suuria hetkiä lähdetään hakemaan yhteistyömuodosta ja verkkopelistä suomalaisten parissa. Toivottavasti niitä saadaan jo runsain mitoin tulevan viikonlopun aikana. Yksinpelissä saa aina kärsiä oudosta tekoälystä, jossa itse saat työt tehdä vaikka ympärillä pitäisi olla eliittisotilaita. Toisaalta on sieltäkin hyviä hetkiä löytynyt kun ryhmänjohtajana tuntee onnistuneensa taktisessa väännössä tiukan rupeaman jälkeen. Illalla pelejä!

[video=youtube;cBpwbhfJKAI]http://www.youtube.com/watch?v=cBpwbhfJKAI[/video]
 
Vastaus: Ghost Recon Future Soldier [PS3/X360]

Ensimmäisenä iltana päästiin jo vauhtiin kampanjan ryhmänjohtajana, joka komentaa takalinjojen suojasta (UAV) dronen avustuksella ja on edessä pääasiassa joukkuetovereiden nostateltavana taakkana. Matalana edeten aktivoituu lähes täyden läpinäkyvyyden antava camo -suojaväritys ja hiippailussa päästäänkin jo ihan uudelle tasolle. Edes tiheä hiekkamyrsky ei ole näiden snobien esteenä, kun silmäkuukkeleihin lyödään huipputekninen magneettikameran kuva. Ryhmänjohtajana merkkaan kohteita neljän hengen kaukopartiollemme, annan merkin yhteislaukauksien sarjalle, jossa jalkapalloa pelaavat vihulaisen kurjat kaadetaan maahan samalla sekunnin lyömällä. Eeppisyyttä tuodaan vahvasti käsikirjoitetuilla yksittäisillä kohtauksilla, jossa pelaajan rooli on lähinnä statistinen. Ei haittaa, kun näin saadaan Hollywood-menoa perusräimeen päälle.

Playstation Move -tuki löytyy ja se laitetaankin tässä testiin kun viikonloppuna vauhtiin päästään.
 
Vastaus: Ghost Recon Future Soldier [PS3/X360]

Playstation Move -tuki löytyy ja se laitetaankin tässä testiin kun viikonloppuna vauhtiin päästään.

Move tuki toimii kuulemma vain Gunsmithissä. Eli siis aika turha. Toisaalta harmi mutta ymmärrystäkin täältä löytyy kun peleissä on tärkeempiäkin asioita kuin Move heiluttelu. Sen tuominen shooteriin on osottautunut todella haastavaksi (lue: kalliiksi) devi tiimeille tehdä hyvin ja tietenkin kaikenmaailman ohjauksen jälkitviikkaukset tietää aina vähintää kaksinkertaista työtä jos ja kun muutos tarvii tuoda kahdelle ”alustalle” sekä varmistaa että ne on tasapainossa. Dualshockilla mennään siis ja jos joku haluaa välttämättä fiilistellä Gusmithissä Movella tai Kinectillä niin antaa palaa vaan.

Mutta alla olevaan U-Play infon spottasin foorumilta ja oikeestaan nyt jopa vähän harmittaa nyt koska olisin ehkä halunnut UAV:n tuota ”Double Time” kikkaa käyttämällä saada. Avasin nimittäin eilen siinä kohtaa toisen vaihtoehdon Inssilleni eli Field computerin. Tykkään pläntätä paljon. Varsinkin sillon jos randomeiden kanssa pelaa niin on joskus pakkokin kaikki tehdä itse, tässä kohtaa field coputer on äärimmäisen kätevä. (vastaa yhtä confidence boostaajaa)

Ja siis jos jollekin on epäselvä mitä tuo Confidence Boosting tarkoittaa: Kun plänäät niin se menee oletuksena suht. hitaasti. Jos alle 5 metrin päähän tulee oma tiimiläinen ”varmistamaan” niin plänäys menee nopeammin. Ja jos toinen niin vielä nopeammin jne. Tässä simuloidaan sitä että plänttääjä voi keskittyä omaan tehtäväänsä paremmin kun ei tarvitse itse kiinnittää niin paljon huomiota ympäristöön, kaverit suojaa.

Nojoo ehkä tuolle Double Timelle löytyy muutakin mielenkiintoista käyttöä, ei ehkä kannata hätäillä sen kanssa. Esim. Turretti vs. Armed UAV voisi olla yksi potentiaalinen kohta insinöörillä. Armed UAV on siis sellainen jolla ei voi spotata, mutta se ampuu muutaman Hellfiren ja EMP ohjuksen. Tietenkin mikrofooniin juttelemalla silläkin voi tavallaan spotata ja auttaa tiimiään tiedustelumielessä.

Looking for a recap of what Uplay has to offer for Ghost Recon Future Soldier? Look no further! Here's the list of additional content that is available to you with your Uplay account:


GRFS UPLAY WIN REWARDS
Get more from your game with these Uplay rewards! You can redeem from the WIN section of Uplay | Go deeper into the games you love to play, with exclusive free rewards, downloads and services created around you by Ubisoft, directly from your console (launch Uplay from the main menu) or from the Uplay iPhone app.

TC's Ghost Recon FS Theme - 10 Units
Give your console or PC some GRFS love, with this exclusive Uplay Theme for Tom Clancy’s Ghost Recon Future Soldier™.

Double Time - 20 Units
Really can't chose how to specialize you MP character? This reward can unlock both weapons at a decision point. Valid for one decision on one MP character.

Rock and Roll - 30 Units
Receive the M60 and RPK light machine guns. More weapons are always welcome, right?

Rooftops Map in Guerrilla - 40 Units
Receive the "Rooftops" map to play in Guerrilla mode.



GRFS UPLAY WIN ACTIONS
The following actions will earn you Uplay units that you can spend to redeem rewards in Ghost Recon Future Soldier, or any other compatible game.

First Strike
Complete the first Campaign mission to earn 10 Units.

Mission Accomplished
Complete the entire Campaign to earn 20 Units.

Brothers in Arms
Complete a Friend Challenge to earn 30 Units.

One Man Army
Reach Level 10 on one Rifleman, one Scout, and one Engineer character to earn 40 points.



GRFS UPLAY PASSPORT
The Uplay Passport is provided with every new copy of Ghost Recon Future Soldier and gives you access to full online experience for GRFS:
• Online co-op campaign and online Guerilla mode
• Full online multiplayer features:
o All modes available (otherwise limited to Conflict and Safehouse)
o Progression of your characters above level 5
o Ability to delete and make new characters
o Transmedia rewards can be unlocked

GHOST RECON ALPHA
Haven't seen this short movie prequel to the game yet? You can now watch it in HD from the comfort of your couch by launching Uplay from the main menu of GRFS. It's available in the “Help” section. You can't miss it.



GHOST RECON NETWORK
With your Uplay account, you can fully benefit from the Ghost Recon Network and the iPhone/Android companion app, to manage your weapons with Gunsmith or unlock additional content. www. ghostreconnetwork.com

Let us know your thoughts on all this: we're always eager to hear back from you!

Lähde: UBIn foorumit.
 
Vastaus: Ghost Recon Future Soldier [PS3/X360]

"Local co-op is limited to the Guerilla mode only"

Nein! Nein! Nein!

Elin jopa siinä käsityksessä, että kuupittelemaan pääsee jopa neljän pelaajan kesken jaetulla ruudulla. Erinomaisen, erinomaisen harmillista...
 
Vastaus: Ghost Recon Future Soldier [PS3/X360]

Tipahti itsellekin signature edition tänään luukusta. Pitää ottaa pieni tauko Dragon's Dogman pelaamisesta ja testata tätä. Jossain kohtaa myös ottaa tyypit moninpelistä, sen verran oli betan touhu mieleistä et tulee varmaan tota pelattua urakalla :D

Jos boxi puolella peliseura kelpaa, nii mut saa lisäillä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Ghost Recon Future Soldier [PS3/X360]

Ilmeisesti partyt eivät toimi tällä hetkellä ja näin ollen co-opit jäävät toistaiseksi pelaamatta. Edessä verkkopeliä randomien joukossa. Ei kuulosta ihan siltä mitä odotti tältä illalta.
 
Vastaus: Ghost Recon Future Soldier [PS3/X360]

Jahas ja nyt ei saa yhteyttä ubisoftin serveriin, vaikka pitäis olla kyl pystyssä jo.. No ehkä se siitä, pitää kokeilla myöhemmin.
 
Vastaus: Ghost Recon Future Soldier [PS3/X360]

Ubisoft heitti puolenyön jälkeen servut huoltoon ja pelaajat bittitaivaaseen.

Asepornoilua. Mitä muuta voi tästä sanoa, jos yhdellä sanalla pitäisi kertoa se kaikki oleellinen? Tämä on sitä ja todella. Ihan perus armeijan rynnäkkökivääri saadaan tässä hajoitettua sellaisiin räjäytyskuviin, että tuskin edes kapiainen arvaisi laskea. Pientä tilpehööriä pääsee ostamaan saavutetuilla pisteillä ja välillä valisemaan kahdesta palkinnosta kumman haluaa. Täällä valinta oli luonnollisesti Drone. Neljällä kopterilla ilmassa leijuva ryhmänjohtajan nöyrä apulainen. Vien tähtäimen vihulaisen kohdalle ja tämä tulee merkatuksi hetkellisesti samaan tapaan kuin olisin heittänyt sensorikranaatin, ja äänichatti kertoo tiimiläisille lopun. Peli palkitsee tästä toiminnasta sen verran ruhtinaallisesti, että kärjessä ollaan vaikka ilman suoria omia liipaisinvetoja. Yksinpelissä oli mukava nähdä vastustajien reagoivan liian matalalla lentävään droneen. Yläilmojen kuningas.

Muuten verkkopelin wow-hetkistä tilanteet, jossa teilatuksi tulemisen jälkeen vihulainen yrittää kytkeytyä verkkoomme meikäläisten varusteista ja paljastaen näin kaikkien sijainnit. Samaan hetkeen tulee oma ja stunnaa tämän ja tekee saman data hackingin. Toinen oma vielä herättää takaisin riviin. Tiimityötä ja taas mennään.

Partyt toimii, voicechat vaihtelevasti.
 
Vastaus: Ghost Recon Future Soldier [PS3/X360]

Peli pölähti postiluukkuun torstaina 24. pvä ja kyllä on maistunut! Viikonloppu vähän taukoa pelaamisesta muuttotöiden vuoksi, vittuperkelesaatana mutta maanantaina taas jatkuu. Kampanjassa mennään omin voimin minkä läpipeluun jälkeen voisi ruveta netin puolelle siirtymään ja ilmoittelen network nikin jos olisi halukkaita kanssapelaajia niin kampanja uudestaan läpi?

Mites muuten onko kellään tietoa pelin split-screen mahdollisuuksista, kun niin kiihkoissa aloitin torstaina pelin hakkaamisen, etten kerennyt perehtyä noihin split-sceen mahdollisuuksiin. Eli mitä kaikkea pelissä pystyy tekemään samalta sohvalta käsin? Onko paljon hehkutettu kampanja pelattavissa split-screeninä edes toisen kaverin kanssa?

Liekkö ollut hirveät ruuhkat ubisoftin serverillä, kun en torstain ja perjantain välisenä yönäkään päässyt laittamaan noita signature editionin mukana tulleita koodeja, ja joko ruuhkista/muista probleemeista selvitty?

Omasta mielestäni pirun hyvä peli, mitä olenkin jo kauan odotellut. Näillä mennään ! :)

edit: Omasta mielestäni olisi ollut mukavaa valita pelattava hahmo tai/ja muokata hahmon varustusta. 30K ja Pepper kyllä näyttävät omaan silmään mageilta, mutta peli maistuu kuitenkin pirun hyvin Kozakinkin pöksyissä pelatessa. Huomenna jatkuu, ***** työt kun estäävät terojen lahtaamista... :D
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Ghost Recon Future Soldier [PS3/X360]

Kampanja on maistunut hyvin, pelattavuus on sujuvaa ja sotilaiden augmented reality näyttää todella hyvälle. Tehtävissä menee jonkin aikaa miettiessä kuka vihollisista tippuu ensin ilman että kukaan huomaa. Kampanjan ajattelin ensin vetäistä yksin läpi niin voi keskittyä jatkossa tehtävien haasteiden suorittamiseen. Moninpeli maistui betassa mutta vielä ei ole ehtinyt sinne asti. Harmillisesti Kinect vetäisee voice recognitionin pois päältä kun locale on Finland ja konsolin kieli English. Muutoin erittäin maistuvaa asepornoilu(niinkuin tuossa aiemmin mainittiin) hippaa. Me likes!

Meikäläistäkin saa lisäillä listoille mikäli hermonne kestävät hidasta hinkuttajaa :)
 
Vastaus: Ghost Recon Future Soldier [PS3/X360]

Siinä meni parasta lauantai-iltapäivää viitisen tuntia kolmeen pekkaan cooppia hinkatessa. Neljäntenä pyöränä koneen ohjaama hahmo "30K", joka jäi välillä eksyksiin ja kerran saatiin tämän takia ottaa takaisin edellisestä checkpointista. Oli muuten tismalleen sama kohta kuin aiemmin yksin pelatessa junnasi. Kannattaa ilmeisesti varoa blokkaamasta koneen ohjaamia tai menee kompassi sekaisin.

Tiivistä yhteistyötähän tämä on, kun yksi hoitaa yläilmoista vihujen merkkaamisen ja samaan aikaan laukaistaan yhden lausuessa lähtölaskentaa. Vaikeustasolla Elite aika armotonta meininkiä. Paljon ei tarvitse itseään esitellä kun taas otetaan uusiksi. Kuten mainittua, usein saa ensin päältä katsella mistä päästä lähdetään vyyhtiä purkamaan äänenvaimenetuilla aseillla, jotta ei koko poppoo käy samaan aikaan pelaajien päälle. Parhaimmat fiilarit tulleet varsin cooleissa maisemissa, enempää spoilaamatta.

Porukassa kampanjaa vetäessä pelataan isännän peliä, vaikka trophyt ym. toki saadaankin kuten kuuluukin. Peli-päivän päätteeksi huomattiin meidän muiden pelitallennuksien olevan yhä siellä missä vielä eilenkin.
 
Vastaus: Ghost Recon Future Soldier [PS3/X360]

Edelliseen liittyen videotallenne eiliseltä illalta. Yhteistömuoto on jotain niin hienoa ja varsinkin kun koko tarinan voi käydä tällä tavoin läpi. Videon uskaltaa katsoa, vaikka tarina olisi vasta edessä.

[MEDIA]3877[/MEDIA]
Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=zqsXGFGK-ys
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Ghost Recon Future Soldier [PS3/X360]

Jepulis, eli ens viikolla pitäisi itsellekkin kolahtaa Signature Edition postiluukusta sisään. Saa lisäillä kaveriksi ja headsetti löytyy! Taitaa kyllä tämän myötä BF3n pelaaminen aika vähälle :D PSN: RudiFIN
 
Vastaus: Ghost Recon Future Soldier [PS3/X360]

Hyvää peliä, vaikka välineurheilun salat ovat vielä paksun sumuverhon takana. Perus rynkyllä mennään, kaikki hilut kertaalleen vaihdettu ja trophy tuli tästä palkintona paluupostissa. Sensorikranaatti kaverina paljastamaan vihuja seinien läpi ja UAV Drone uskollisena agenttina yläilmoissa. Tänään pysyi olemaan suomiporukoissa pelatessa ykkösenä ampumatta juuri laukaustakaan. Normi taposta tienaa ilmeisesti 50 xp, kun taas dronella spotannut samasta nelinkertaiset pisteet = 200 xp. Tähän kun liitetään vielä tiedustelijan antamat näköhavainnot jatkuvana puheensorinana, aletaan puhua jo merkittävästä taktisesta aseesta. Muitakin tukitehtäviä löytyy mm. vihulaisen tiedustelun häiritseminen. Taistelu kiivaalla sykkeellä toimii hyvin.

Peli on vielä suuri arvoitus, kaikki merkit näyttäisivät jonkinmoisesta merkkitapauksesta kuitenkin olevan kysymys. Lisää peliä.
 
Vastaus: Ghost Recon Future Soldier [PS3/X360]

Ei voi kun ihmetella kuinka hyva tama uusin Ghost Recon on. Tiimityolla on todellakin merkitysta ja pelaajien eri roolit auttavat todella paljon.

Minkalaisia pelaajia taalta loytyy? Itse olen aikalailla Assault Support, suojelen planttijoita ja kohteita Assault Riflella ja tiukalla savuverholla. Myos Medic Pakkaus loytyy, joten haavoittuneet saavat laastareita takapuoleensa, kun sita tarvitsevat.
 
Vastaus: Ghost Recon Future Soldier [PS3/X360]

Huomenna toivonmukaan kolahtaa peli luukusta sisään. Oon tässä mietiskellyt, kun oon katsonut muutaman videon pelistä, että kun tietyn levelin kohdalla tulee valittavaksi kahdesta eri laitteesta/aseesta, niin voiko sitä toista saada myöhemmässä vaiheessa peliä ollenkaan? :confused: Esim. Yksi parivaljakko taisi olla smokelauncher ja stun gun..
 
Ylös Bottom