Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Halo 3

Vastaus: Halo 3

Läpi meni heroicilla, että heilahti! Aikaa meni arviolta lähemmäksi 13 tuntia.

Kaikki oleellinen on tullut kerrottua jo aiemmin. Silti vielä kerran pakko kehua peliä, yksi parhaimmista pelikokemuksista koskaan. Vaikuttava teos. Kuuluu FPS-fanin yleissivistykseen; jos kohdasta Q tulee Quake,on H-kirjain nyt viimeistään varattu Halolle.

Vielä on kuitenkin melkoinen savotta edessä. Yhteistyömuotoa ehkä Legendary-tasolla, verkkopeli, filmikamera ja Forge. Huh.
 
Vastaus: Halo 3

suokukko sanoi:
Jou:cool:, tänään kävin ostaa omani, mutta en jouda pelaamaan kun just tänään alko koeviikko, avaan sen muoveista ensi keskiviikkona.

Ei pystyny enään odottaa, avasin tänään, seuraava koe kun on vasta maanantaina. Peli on juuri sitä mitä odotin tai oikeastaan parempi.
 
Vastaus: Halo 3

Onko kukaan kampanjaa neljän hengen voimin lävitse tahkonnut törmännyt lagi/-jumitusongelmiin? Meni eilen melkoiseksi slideshowksi etenkin ulkoilmakentät silloin kun ruudulla tapahtui erityisen paljon. Sisätiloissa vastaavaa ongelmaa ei ollut. Vaatiiko coopin hostaaminen tässä tavallista enemmän kaistaa tms.?
 
Vastaus: Halo 3

scorn sanoi:
Onko tuolla campaignilla ja solo gamella(vai mikä se oli) mitää eroa?

Campaign tilassa on mahdollista kerätä pisteitä achievementtejen avaamiseksi. Suosittelen kuitenkin pelaamaan ensin solo gamella ihan yksin ja tunnelmoiden :)
Campaingia on sitten kiva vetää Co-oppina kavereiden kanssa.
 
Mistä johtuu että Co-Op pelissä on mustat palkit tv:een reunoilla aivan kun kuvasuhde olisi 4:3
Yksinpelinä on aivan normaali kuva!!!??? Voiko johtua telkkarista Samsung 40" hd
Osaako kukaan auttaa....? saako jaettua ruutua verticaalina vai ainoastaan horizontaalina?
paljon kysymyksiä toivon myös paljon vastauksia...kiitos etukäteen :)
Ps.Aivan Loistavaa Mättöä 9,5/10
 
Vastaus: Halo 3

Tuossa Legendary version kävin ostamassa ja ainakin vielä peli on herättänyt voimakaita (positiivisia) fiilareita, mutta voipi johtua siittä, etten peliltä hirvesti odottanut, sillä kakkoseen olin hivenen pettynyt, mutta so far so good.

Mitenkäs noiden saavutusten kanssa, saako niitä myös Co-Opissa, esim. kun pelaa split.screeninä niin voiko noita tavaroita löytää ja näin molemmat saisivat saavutujsen?
 
Vastaus: Halo 3

Cubista sanoi:
Mistä johtuu että Co-Op pelissä on mustat palkit tv:een reunoilla aivan kun kuvasuhde olisi 4:3
Yksinpelinä on aivan normaali kuva!!!??? Voiko johtua telkkarista Samsung 40" hd
Osaako kukaan auttaa....? saako jaettua ruutua verticaalina vai ainoastaan horizontaalina?
paljon kysymyksiä toivon myös paljon vastauksia...kiitos etukäteen :)
Ps.Aivan Loistavaa Mättöä 9,5/10

itellä sama juttu. mul 28" laajakuva kuvaputki joka jättää joissain 60hz peleissä reunat piiloon, ehkä bungie haluu ett keltään ei jää reunoja pois. Kyl se kuva on vähä leveempi ku 4:3. Peli on co-op muodossa aivan loistava, kahdeksan kenttää takana.
 
Vastaus: Halo 3

Noniin, nyt on sitten kampanja läpi legendaryllä. Neljän pelaajan system link -sessiot takana ja sopivasti meni yhdeltä istumalta läpi. Arvioisin kestoksi noin kuutisen tuntia.

Lyhyesti: Aivan mielettömän eeppinen peli. Pyyhkii aikaisemmilla Haloilla lattiaa yksinpelin osalta. Ei yhtään turhaa hetkeä, mahtavuutta alusta loppuun.

Pelin kestosta voi olla montaa mieltä, mutta itse ainakin pidin sitä sopivana. Tarpeeksi pitkä, että kaikki oleellinen ehditään kertoa mutta samalla tarpeeksi lyhyt että pelin jaksaa pelata yhdeltä istumalta läpi ja ympäristöihin ei ehdi kyllästyä. Sarjan aiemmissa osista tuttua kierrätystä ei onneksi tästä pelistä löydy.

Legendary oli loppujen lopuksi melko helppo neljällä pelaajalla. Toki välillä tuli turpaan ihan kunnolla (kuten statseistakin voitte huomata), mutta ei niin pahasti kuin kuivttelimme ennen pelin aloittamista.

Tässäpä tilastoja taisteluista (pistin spoileritageihin, mutta ei sisällä muuta kuin numeroita tapoista ja kuolemista)

Yhteensä:
Total kills: 2843
Total deaths: 918 :)o)

(aikatilastot eivät taida ottaa huomioon cutscenejä)

----

1. kenttä:

Total Time: 00:24:30
Kills: 97
Deaths: 18

Total kills: 333
Total deaths: 110

2. kenttä:

Total Time: 00:26:11
Kills: 81
Deaths: 10

Total kills: 283
Total deaths: 55

3. kenttä:

Total Time: 00:34:20
Kills: 63
Deaths: 29

Total kills: 254
Total deaths: 113

4. kenttä:

Total Time: 00:33:27
Kills: 49
Deaths: 23

Total kills: 171
Total deaths: 80

5. kenttä:

Total Time: 00:15:00
Kills: 75
Deaths: 3

Total kills: 210
Total deaths: 28

6. kenttä:

Total Time: 00:49:54
Kills: 112
Deaths: 30

Total kills: 435
Total deaths: 125

7. kenttä:

Total time: 00:55:08
Kills: 140
Deaths: 43

Total kills: 514
Total deaths: 186

8. kenttä:

Total Time: 00:26:30
Kills: 102
Deaths: 16

Total kills: 335
Total deaths: 62

9. kenttä:
Total Time: 00:41:05
Kills: 100
Deaths: 43

Total kills: 308
Total deaths: 159
 
Vastaus: Halo 3

Itsekkin vedin juuri legendaryllä pelin läpi. Kesti noin 8-9 tuntia. Helvetin hieno kokemus. Lopussa oli kyllä pari todella P-mäistä kohtaa. Myös melkein kaikki pääkallot kerättii
 
Vastaus: Halo 3

T4iZuuni sanoi:
Itsekkin vedin juuri legendaryllä pelin läpi. Kesti noin 8-9 tuntia. Helvetin hieno kokemus. Lopussa oli kyllä pari todella P-mäistä kohtaa. Myös melkein kaikki pääkallot kerättii

Yksin???
 
Vastaus: Halo 3

Koitin vielä viimeisen kerran keskittyä peliin ja hankkiutua tunnelmaan, mutta ei.. todella mitään sanomaton peli -> Myyntiin.
 
Vastaus: Halo 3

On se kumma ettei kukaan arvostelija ole antanut tälle keskinkertaisia pisteitä.

Tämä peli on grafiikoiltaan kuin ääniltään todella keskikastia nykyisten XO360 pelien joukossa.
Jos tämän nimi ei olisi Halo, niin kyllä olisi karmee floppi.

Eukkokin sanoi että miten sä viitti pelata tollasta.. Näyttää tosi karmeelta. Noh tokaisin siihen sitten että aika tuubaa kyllä on, oikeessa olet.

Ei peli aivan huono ole, mutta Grafiikka ja Äänipuoli laahaa perässä todella pahasti muuta toteutusta. Ne kun merkitsevät minulle puolta pelistä.. Pakko se on pelata läpi mutta mitään Ahaa elämystä ei kyllä tule. Pakkopullaa...

Tässä minun arvosanat yksinpelille:
Halo 3 7,5/10
BioShock 9,5/10

Moninpelistä en sano mitään kun en ole vielä kerennyt kokeilemaan.
 
Vastaus: Halo 3

Jonnin matkaa pelattu tätä, varmaan huomenna läpi.

Mietteitä, ja nämä eivät taida sopia kaikkein kovimmille faneille.

Stoori.. Vaikuttaa ihan jees kamalta. Halon stoori, varsinkin tuo maailma, on kolahtanut ihan hyvin.. toimintaa on kiitettävästi itse pelissä, aseet ja muutenkin tuo ihmisten puoli on aina ollut todellisuuteen kallellaan. Me likes..

Ja sitten jäät katsomaan miltä se peli oikeasti vaikuttaa. Osittain nättiä, osittain PS2 tasoista grafiikkaa. Sentään kaikki ihmiset eivät näytä muovilta (toisaalta.. No jaa). Eniveis, tämä näyttää varmasti hienolta SD-telkkarissa. Sitten nämä äänet (jos niitä voidaan kutsua ääniksi). Musiikit ovat jees kamaa, hiukan mitäänsanomattomat, mutta saavat kyllä paikoittain adrenaliiniä liikkeeseen. Tämä siis kunnes vedät liipaisimesta ja huomaat että pyssykät ovat lussuja. Okei, minulla ei ole hienoa kotiteatterisettiä, joten töllöllä mennään. Jokaisessa FPS pelissä kyllä pyssyt kuulostaa kunnollisilta.. Ellei lasketa Halo 3a mukaan. Ihan oikeasti noi äänet on karmeata huttua. Tai siis, olenko ymmärtänyt väärin ja Halon jokaisessa tuliluikussa on äänenvaimentimet? Vai saako Master Chiefin potta nuo pyssykän äänet hiljaisiksi?

Peli itsessään on ihan jees, tarinan haluan nähdä loppuun.. Muttei tämä ole se jeesuspeli.. Ihan hyvä peli, muttei jeesuspeli. Jeesuspelissä on sekä tarina että tekninen toteutus parasta A-luokkaa. Tässä ei ole. Kasin tälle voisi antaa.
 
Vastaus: Halo 3

Eikö toi nyt ole aika...... *kröhöm* pinnallista?

Aseiden äänistä OIKEASTI nillitystä?
 
Vastaus: Halo 3

Tänään tuli pelattua läpi.. Arvosanaksi antaisin ysin.
Pelin lopusta tykkäsin oikein paljon.
Muutenkin toiminta oli oikein hienoa ja maisemat upeita. Paitsi ne viimeiset kaksi, varsinkin se toiseksi viimeinen. Ai että meinasi mennä hermot niissä. Eikä vaan sen takia että olis vaikeita vaan todella tylsiä ja rasittavia. Mutta yhteiskuva yksinpelistä oli kyllä reilusti plussan puolella. Tykkäsin :)
 
Vastaus: Halo 3

Hexille: Kyllä. Ne ovat oikeasti osa maailmaa, kuten kaikki muutkin äänet. Peli on hyvä. Pidän Halo 3sta, mutta loppujen lopuksi tekninen toteutus vain ei ole tuota jeesuspelitasoa. Hyvä peli, ei messiaspeli. Hauska peli, mutta kävi niin, että pelailin tänään Ratchetin preview versiota... Ja kummasti AAA-pelien tekninen toteutus on vain noussut korkealle. Halo 3 on hyvä, mutta häviää pahasti kun verrataan toteutukseltaan vaikkapa Bioshockiin tai PS3n Ratchetiin.

Tässä en edes oikeasti nillitä muusta, kuin siitä, että pelin toteutus on hiomaton.
 
Vastaus: Halo 3

Hex sanoi:
Eikö toi nyt ole aika...... *kröhöm* pinnallista?

Aseiden äänistä OIKEASTI nillitystä?

Äänillä on ihan oikeasti suurikin osa pelin tuomasta fiiliksistä ja sitä ei hirveästi taida pelaajat vielä arvostaa vaa enemmän mennään grafiikan säännöillä, mutta kun kerran pelaa peliä jossa on kunnollinen äänimaailma ja iteltä löytyy kunnon vehkeet sen toistamaan niin se on jotain mistä ei enään ole paluuta, tästä ollut joskus juttuakin jossain pelilehdessä.

Mutta jos nyt puhutaan pinnallisista asioista niin mites olisi tämä PS3:n messiaspeliHeavenly Swordin mollaaminen sen perusteella, että peli kestää kuutisen tuntia, mutta, kun Xboxin messias Halo 3 kestää saman verran niin lyhyydestä ei enään kukan sitten puhukkaan halaistua sanaa :rolleyes:
 
Ylös Bottom