Horizon Zero Dawn

Keskustelu osiossa 'Pelit' , aloittajana Nisupulla, 17.06.2015.

Tags:
 1. OK

  OK Well-Known Member

  Arvosteluiden perusteella The Frozen Wilds on perusturvallinen DLC:

  Kotaku: "The Frozen Wilds doesn't revolutionize or even significantly expand on the best ideas introduced in Zero Dawn. It succeeds in a more straightforward way: by giving us more of an already fantastic game."

  Polygon 8/10: The expansion accomplishes this goal with ease, rehashing what worked the first time around. Sure, The Frozen Wilds doesn't add much new, and shares Horizon's flaws, but the expansion operates fine when taken as simply more of a great thing.

  Itselle tuo "sitä samaa vanhaa" ei oikein riitä etenkin kun pääpeli on tullut myytyä pois. Jatko-osa kuitenkin kiinnostaa, kunhan ihmisvihollisten tekoälyyn saadaan jotain tolkkua.
   
 2. LenniLuupää

  LenniLuupää Member

  PSN:
  LenniLuupaa
  Muutama tunti Frozen wildsiä takana. Kyllä vaan maistuu taas. Pitäs pelata toi pääpelikin jossain vaiheessa uudestaan läpi.
   
 3. m_vierimaa

  m_vierimaa Active Member

  Voiko Frozen Wildsin pariin jatkaa loppupelistä vai vaatiiko uuden pelin aloituksen?
   
 4. HideoMiyamoto

  HideoMiyamoto Well-Known Member

  Frozen Wild on vaan uusi alue kartassa, eli se vaan lisätään sun mappiin kun aloitat pelin, ihan sama missä vaiheessa peli on.
   
 5. Darthmake

  Darthmake KonsoliFIN Turnausisäntä<br>Jäsen / [WF]

  PSN:
  Seppa
  Tässä nyt muutaman tunnin olen etsinyt että mistä tuon Frozen Wild lisärin oikein saa aloitettua. Tallennuksena läpipelattu new game+, mutta kartalla ei näy tuota uutta aluetta,eikä myöskään löydy niitä kolmea heepoa joille juttelemalla pääsee alkuun. Peli,lisäri ja päivityksetkin on jo kertalleen uusiksi asennettu.
   
 6. LenniLuupää

  LenniLuupää Member

  PSN:
  LenniLuupaa
  Ylälaidassa pitäs olla se uus alue. Mulla oli new game+ ihan alussa vasta, joten latasin viimeisimmän tallennuksen ekaa peliä jotta sain kartan näkyviin. Ainakin siinä löytyi lisäri. Ei tullu katottua oliko new game plussassa näkyvissä tota.
   
 7. m_vierimaa

  m_vierimaa Active Member

  Hetken meni itselläkin ennenkuin keksin mistä alue löytyy, mutta tosiaan kartan oikeaan pohjoisreunaan on tullut sininen merkki uuden tehtävän merkiksi ja sinne kun menee niin Frozen Wilds avautuu.

  Alkukahina olikin yllättävän tiukka. Muutaman viikon tauon jälkeen kuolin muutaman kerran, olen tasolla 50 siis. Vaikuttaa siis hyvältä, hyvä ettei ole tehty liian helpoksi peruspelin jo pelanneelle.
   
 8. Darthmake

  Darthmake KonsoliFIN Turnausisäntä<br>Jäsen / [WF]

  PSN:
  Seppa
  Itsellä ei eilen näkynyt kartassa mitään uutta aluetta,eikä tuota sinistä uuden tehtävän huutomerkkiä. PS foorumilta lueskelin että muillakin ollut smaoja ongelmia.

  Tosin nyt kun tänään käynnistin pelin,niin kaikki mystisesti toimii, uusi alue näkyy kartassa ja uusi tehtäväkin odottaa. Outoa että miten se nyt yht äkkiä toimii,kun mitään päivitystäkään tähän väliin ei ehtinyt tulemaan.
   
 9. Renebauman

  Renebauman Active Member

  Nyt Dlc myös läpäisty..Tutun laadukas ja turvallinen oli pääpelin jälkeen..Todella talvinen ja aidon oloinen fiilis oli, kun ilta pimenee ja kaamea lumimyrsky on päällä..Tässä oli myös Uncharted tyylistä etsi oikea reitti kiipeämällä juttuja mielestäni enemmän kuin pääpelissä varsinkin loppupuolella..8/10
   
 10. kurwaslobo

  kurwaslobo New Member

  Steam ID:
  kurwaslobo
  PSN:
  kurwaslobo
  Mistä tämän pelin saa tällä hetkellä edullisimmin?
   
 11. Traddash

  Traddash Active Member

  PSN:
  Commandofin;EmJayZay
  Onko joku ostanut Horizon: Zero Dawn Complete Editionin? Tuliko kaikki pelilevyn mukana vai pitikö ladata erikseen jotakin?
   
 12. Renebauman

  Renebauman Active Member

  Juu, kaikki oli levyllä..Ei tullut mitään päivityksiä..
   
 13. Nisupulla

  Nisupulla Jäsen / [FL]

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Nisu
  Switch:
  7988-0855-9081
  Twitter:
  nisupullafin
 14. Lince

  Lince Active Member

  PSN:
  Lince
 15. foghorn

  foghorn Member

  XBL:
  Foghorn2008
  PSN:
  Foghorn2008
  Tuo jäi vähän kismittämään ja ajattelin että nyt kun sen saa todella halvalla Storesta, niin ostan ja dumppaan tuon mun enkku version divariin.
  Mutta sitten tuli mieleeni että päivitän sen pelin ja tarkistan jos joku päivitys olisi lisännyt kielipaketit. ja kyllä ne löytyy nyt, pääsee pelaamaan suomeksi jos tahtoo.
  En tiedä miksi peli jäi loppu keväästä kesken, en muistaaksi kyllästynyt, joku uusi/toinen peli taisi kiinnostaa enemmän ja tämä unohtu.

  Onneksi The Frozen Wilds -lisäosa on myös alennuksessa, yleensä vain pääpeli ja/tai Complete Edition on alennuksessa, ja lisäosat pysyy normihinnassa.
   
 16. PeWi

  PeWi Member

  No tuli alennuksesta ostettua tämä, pitäähän sitä uusia pelisarjoja tukea ja kovin moni on tätä vuoden 2017 parhaaksi peliksi hehkuttanut. Ei vielä ekan 7 tunnin perusteella mahda yhtikäs mitään esim. Breath of the Wildille, mutta eipä näitä pitäisi vertaillakaan, lopulta niin erilaisista peleistä kyse.
  Ihan peruskivaa menoa, juoni vaikuttaa ihan hyvältä versiolta kuluneesta "sivilisaation reboot"-lähtökohdasta, robotit ovat kiinnostavia ja graafisesti aivan järjetön PS4 Prolla ja 4K HDR -televisiolla. Toivotaan että tämä iskee vielä kovempaa kunhan peli etenee.
   
 17. Teemuhyn

  Teemuhyn Member

  Youtube:
  youtube
  Switch:
  SW-0219-2305-8323
  Hyvä peli! Komppaan peWiä ei pääse uuden Zeldan tasolle, mutta todella hyvä ja näyttävä kokonaisuus.

  Suurin miinus itselleni on, että pelissä oleva suuri maailma ei vaihtele tyyliltään tarpeeksi.
   
 18. Traddash

  Traddash Active Member

  PSN:
  Commandofin;EmJayZay
 19. jan99

  jan99 Member

 20. Ac3way

  Ac3way Well-Known Member

  Steam ID:
  Ac3way
  XBL:
  Ac3way
  PSN:
  BandW1897
  On muuten upea tuo uusi ilmainen teema ja siinä on vielä hyvät taustamusiikitkin. Ne pari aikasempaa teemakin oli ihan hyviä.

  Nyt vaan pitää odottaa, että tulisi Frozen Wilds-DLC hyvään tarjoukseen jossain vaiheessa. Se on vielä kokematta.
   

Jaa tämä sivu