Horizon Zero Dawn

OK

Well-Known Member
Arvosteluiden perusteella The Frozen Wilds on perusturvallinen DLC:

Kotaku: "The Frozen Wilds doesn't revolutionize or even significantly expand on the best ideas introduced in Zero Dawn. It succeeds in a more straightforward way: by giving us more of an already fantastic game."

Polygon 8/10: The expansion accomplishes this goal with ease, rehashing what worked the first time around. Sure, The Frozen Wilds doesn't add much new, and shares Horizon's flaws, but the expansion operates fine when taken as simply more of a great thing.

Itselle tuo "sitä samaa vanhaa" ei oikein riitä etenkin kun pääpeli on tullut myytyä pois. Jatko-osa kuitenkin kiinnostaa, kunhan ihmisvihollisten tekoälyyn saadaan jotain tolkkua.
 

Darthmake

KonsoliFIN Turnausisäntä<br>Jäsen / [WF]
Tässä nyt muutaman tunnin olen etsinyt että mistä tuon Frozen Wild lisärin oikein saa aloitettua. Tallennuksena läpipelattu new game+, mutta kartalla ei näy tuota uutta aluetta,eikä myöskään löydy niitä kolmea heepoa joille juttelemalla pääsee alkuun. Peli,lisäri ja päivityksetkin on jo kertalleen uusiksi asennettu.
 
Ylälaidassa pitäs olla se uus alue. Mulla oli new game+ ihan alussa vasta, joten latasin viimeisimmän tallennuksen ekaa peliä jotta sain kartan näkyviin. Ainakin siinä löytyi lisäri. Ei tullu katottua oliko new game plussassa näkyvissä tota.
 
Hetken meni itselläkin ennenkuin keksin mistä alue löytyy, mutta tosiaan kartan oikeaan pohjoisreunaan on tullut sininen merkki uuden tehtävän merkiksi ja sinne kun menee niin Frozen Wilds avautuu.

Alkukahina olikin yllättävän tiukka. Muutaman viikon tauon jälkeen kuolin muutaman kerran, olen tasolla 50 siis. Vaikuttaa siis hyvältä, hyvä ettei ole tehty liian helpoksi peruspelin jo pelanneelle.
 

Darthmake

KonsoliFIN Turnausisäntä<br>Jäsen / [WF]
Hetken meni itselläkin ennenkuin keksin mistä alue löytyy, mutta tosiaan kartan oikeaan pohjoisreunaan on tullut sininen merkki uuden tehtävän merkiksi ja sinne kun menee niin Frozen Wilds avautuu.
Itsellä ei eilen näkynyt kartassa mitään uutta aluetta,eikä tuota sinistä uuden tehtävän huutomerkkiä. PS foorumilta lueskelin että muillakin ollut smaoja ongelmia.

Tosin nyt kun tänään käynnistin pelin,niin kaikki mystisesti toimii, uusi alue näkyy kartassa ja uusi tehtäväkin odottaa. Outoa että miten se nyt yht äkkiä toimii,kun mitään päivitystäkään tähän väliin ei ehtinyt tulemaan.
 
Nyt Dlc myös läpäisty..Tutun laadukas ja turvallinen oli pääpelin jälkeen..Todella talvinen ja aidon oloinen fiilis oli, kun ilta pimenee ja kaamea lumimyrsky on päällä..Tässä oli myös Uncharted tyylistä etsi oikea reitti kiipeämällä juttuja mielestäni enemmän kuin pääpelissä varsinkin loppupuolella..8/10
 
Vastaus: Horizon Zero Dawn
ps: miinusta annan ainoastaan paikalliselle pelikaupalle, käsissäni on import versio ja siitä puuttuu kaikki suomenkieliset käännös hienoudet :)
Toivottavasti tulevaisuudessa tai ainakin PS5:n kohdalla lokalisointi on mahdollista päivittää PSN:n kautta.
Tuo jäi vähän kismittämään ja ajattelin että nyt kun sen saa todella halvalla Storesta, niin ostan ja dumppaan tuon mun enkku version divariin.
Mutta sitten tuli mieleeni että päivitän sen pelin ja tarkistan jos joku päivitys olisi lisännyt kielipaketit. ja kyllä ne löytyy nyt, pääsee pelaamaan suomeksi jos tahtoo.
En tiedä miksi peli jäi loppu keväästä kesken, en muistaaksi kyllästynyt, joku uusi/toinen peli taisi kiinnostaa enemmän ja tämä unohtu.

Onneksi The Frozen Wilds -lisäosa on myös alennuksessa, yleensä vain pääpeli ja/tai Complete Edition on alennuksessa, ja lisäosat pysyy normihinnassa.
 
No tuli alennuksesta ostettua tämä, pitäähän sitä uusia pelisarjoja tukea ja kovin moni on tätä vuoden 2017 parhaaksi peliksi hehkuttanut. Ei vielä ekan 7 tunnin perusteella mahda yhtikäs mitään esim. Breath of the Wildille, mutta eipä näitä pitäisi vertaillakaan, lopulta niin erilaisista peleistä kyse.
Ihan peruskivaa menoa, juoni vaikuttaa ihan hyvältä versiolta kuluneesta "sivilisaation reboot"-lähtökohdasta, robotit ovat kiinnostavia ja graafisesti aivan järjetön PS4 Prolla ja 4K HDR -televisiolla. Toivotaan että tämä iskee vielä kovempaa kunhan peli etenee.
 
Hyvä peli! Komppaan peWiä ei pääse uuden Zeldan tasolle, mutta todella hyvä ja näyttävä kokonaisuus.

Suurin miinus itselleni on, että pelissä oleva suuri maailma ei vaihtele tyyliltään tarpeeksi.
 

Ac3way

Well-Known Member
On muuten upea tuo uusi ilmainen teema ja siinä on vielä hyvät taustamusiikitkin. Ne pari aikasempaa teemakin oli ihan hyviä.

Nyt vaan pitää odottaa, että tulisi Frozen Wilds-DLC hyvään tarjoukseen jossain vaiheessa. Se on vielä kokematta.
 
Ylös Bottom